Šejkr Ronnie.cz

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Šejkr Ronnie.cz  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Šejkr Ronnie.cz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OukyDouky

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2019 9:10 am    Předmět: Šejkr Ronnie.cz Odpovědět s citátem

Ahoj,
jsem už asi 3. rokem spokojeným majitelem Ronnie šejkeru. A vím že je to blbý dotaz při ceně 69 Kč, ale jsem šetrný a šetřivý člověk, ale ztratil jsem víčko, to nejmenší uplně kulaté, nemáte typ jak ho nahradit, díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2019 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To nejsi sám, ta víčka ztrácí lidí spousty - soudě dle toho, že nám je pořád někdo na pobočkách z šejkrů odmontovává a bere. Chystáš-li se u nás něco objednat, napiš, nechám Ti tam přidat klidně celý nový zadarmo. A nebo jsi-li z Prahy, můžeš se stavit v redakci, tady pár víček mám, protože v šejkrech pěstuju odnožky kytek a tak mi vršky zbývají.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2019 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
To nejsi sám, ta víčka ztrácí lidí spousty - soudě dle toho, že nám je pořád někdo na pobočkách z šejkrů odmontovává a bere. Chystáš-li se u nás něco objednat, napiš, nechám Ti tam přidat klidně celý nový zadarmo . A nebo jsi-li z Prahy, můžeš se stavit v redakci, tady pár víček mám, protože v šejkrech pěstuju odnožky kytek a tak mi vršky zbývají.

Kdyby jai ho posilal jenom pulku, tak bych si klidne priplatil
OukyDouky

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2019 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
To nejsi sám, ta víčka ztrácí lidí spousty - soudě dle toho, že nám je pořád někdo na pobočkách z šejkrů odmontovává a bere. Chystáš-li se u nás něco objednat, napiš, nechám Ti tam přidat klidně celý nový zadarmo. A nebo jsi-li z Prahy, můžeš se stavit v redakci, tady pár víček mám, protože v šejkrech pěstuju odnožky kytek a tak mi vršky zbývají.

Ahoj, díky moc za reakci, teď to vypadá, že jsem to psal kvůli tomu! K vám do redakce to mám bohužel trochu daleko, ale na objednávku se určitě chystám, tak díky moc!

A šejkr všem určitě doporučuju, používám ho hodně intenzivně a x krát jsem ho protáhnul i přes myčku a mikrovlnku (kaše).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: