Mollers omega 3 názor

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mollers omega 3 názor  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mollers omega 3 názor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Skurk

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2020 5:59 pm    Předmět: Mollers omega 3 názor Odpovědět s citátem

Ahoj, můžu se zeptat, chci nějaké omega3, jestli v tabletách nebo tekutě je mi jedno. Díval jsem se na recenze, všude doporučují Reflex, Czech virus omegy apod. ale v lékárnách mi dost často doporučovali Mollers omega 3 z tresčích jater, díval jsem se na net, poměr cena/výkon je mnohem lepší než u ostatních omega 3 suplementů a jako výhoda tam je přidaný vitamín D. Jediné co mě zaráží je, že jsem na něj nikde nenarazil na internetu v recenzích, nikde ho ani nevzpomínali, přitom cena/ poměr omega 3 je tam hodně dobrý, chci se teda zeptat, je to kvalitní omega 3 ? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2020 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho užívám, protože jak říkáš poměr cena/výkon je u něj asi nejlepší oproti všem ostatním kapslovaným Omega 3.
Jestli je kvalitní těžko říct, testy z nezávislé laborky jem nikde neviděl

EDIT: Zdá se že Omega 3 testovali v dTestu, vč. tohoto oleje, výsledky jsou i na netu, ale je to zamčené jen pro předplatitele. Vycházel v něm docela dobře. Nejlíp byl hodnocený Jamieson Omega 3 Select, ten je kapslovaný, takže pro něoho kdo nesnese rybí olej tekutý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: