|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so březen 28, 2020 11:29 pm Předmět: |
|
|
Hehe, dobré, veru, tyč 7kg, musí byť (poctivo narezaná). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po březen 30, 2020 7:05 am Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | Perkusna pistol by potesila aj mna!! Ta vona, alebo este lepsie delo!!!
|
Jooj hovor mi, nebyť zasranej korony, už by som mal za sebou reprízu z minuloročného nácviku Kompanie:
https://www.instagram.com/p/Bvikqlyn6NX/
V sobotu som nevydržal (doma s rodinou) a šiel som pumpnúť ruky a ramená. Ok, klamem, bolo 22 hodín a všetci už spali a mne sa ešte nechcelo
Tlaky JČ v stoji:
1x12x22kg
3x12x27kg
Tlaky za hlavou v sede:
3x12x26kg
Upažovanie v sede:
3x12x7kg
Franc tlak:
3x8x26kg
Kick back:
3x8x7kg
Biceps s VČ:
3x8x26kg
Biceps s JČ:
3x8x12kg
Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/B-TkQXxhMz0/
Tlaky v stoji sú s jednoručkami teda pekná kokotina Na rozcvičku 22 kilo mi prišlo málo, naložil som 27 a horko ťažko to dokončil. Na videu je jedna z tých lepších sérií Ono bez zrkadla, bez opasku, v bežeckých botách, v obmedzenom priestore a nezvyknutý to je celkom fukot sa nezakláňať a netancovať s činkami hore dole Nakoniec som to síce dal, ale boli to vlastne 12kové série s 54kilami (plus samozrejme jednoručky to robia ešte náročnejsie než veľká činka), tak to vlastne ani nebol taký zlý výkon.
Potom tlaky za hlavou v sede, to bola už len pumpička s malou váhou. V tom momente už som mal ramená nafúknuté parádne, dorazil som ich ešte rozpažkami a užíval si ten pocit, že na videu to skoro takmer aj bolo vidieť, že trochu cvičím.
Nakoniec som ponaťahoval trochu aj ruky, žiadne veľké váhy, nejak sa mi nechcelo sa tam mordovať sám v noci v pivnici Síce som srdciar, ale nie úplný debil. Aj napriek tomu tricepsy som celkom cítil, lebo francúzsky tlak nejazdím skoro nikdy a ruky celkovo flákam stále. Ale časy sa menia, na konci karantény z tej pivnice vyleziem ako úplný mensfizík, len teda nebudem teplý a budem škaredý jak čertov kkt.
Dnes na programe ťažké nohy, takže dvanástkové série čelňákov (takže vlastne ani nemôžem byť fizík), Štúr je z toho bledý už teraz
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 31, 2020 7:18 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x12x47kg
1x12x87kg
3x12x120kg belt on
Čelné drepy:
3x12x67kg
Rumuny:
3x12x67kg
Príťahy v predklone:
3x8x67kg
Landmine rows:
3x8
JČ tlaky na rovnej:
3x8x27kg
Rozpažky:
3x8x12kg
Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/B-YpNTAhZoF/
Tak sme to konečne vyhnali na tých 120 kilo na drepoch  Kus trapas, ale vzal som si radšej opasok - dôvod je veľmi prozaický, v tej pojebanej maske sa nedá nadýchnuť do brucha. Akonáhle idem na poriadny nádych, vlezie mi látka do huby a vybavené. S vedomím tohto som si radšej dal pod mikinu opasok, aby ma pri takejto chujovine ľahkej neluplo v kríži kvôli slabému nádychu. Pevne verím, že som tým nikoho nesklamal
Neboráka Štúra drepy tak vypli (a to ani nešiel 12ky), až som myslel, že v tej pivnici už len zahádžeme jeho telo špinou a odpadkami a necháme stlieť... Ale chodil sa vydýchať von, kde si mohol stiahnuť masku.
Mne osobne napríklad dosť nepomohlo dojesť vyprážaný syr s hranolkami a pivkom len 30 minút pred tréningom, pretože sa mi to opakovane vracalo a grganie pivného odéru v maske tiež nie je nejaký luxusný zážitok. Ale oddrepovali sme to nakoniec a sme hrdí na seba. Akurát sa mi zdá, že hĺbka utrpela predošlým drepovaním vo wrapoch a následnou mizernou koronasituáciou, kedy som nedrepoval vôbec, nerobím teraz strečing, nemám pri drepoch zrkadlo, váha nie je nijak veľká, aby ma zmáčkla dole, takže idem takú hraničnú lentaktak hĺbku. Budem sa musieť na to zamerať, nech pri tých miniváhach neojebávam. Dám tam zas pravidelnú masáž tou zbíjačkou a nejaké ľahké streče.
Čelňáky s menšou váhou a dynamicky. Nešiel som úplne hore, snažil som sa udržať stehná celý čas v napätí. Takže to boli napínavé drepy!
Na záver trošku natiahnuť hamstringy rumunmi a nohy boli za nami, tak akurát príjemne pumpnuté.
Už mi písal Erik, že má svalovicu, a to kvôli futbalom dojebanému kolenu nedrepoval viac ako 60 kilo, nešťastník. Jóóó trikrát štyrikrát týždenne futbal na rôznych povrchoch, do toho beh a cvičenie, to dá pohybovému aparátu zabrať a nikto nemladne
Zvyšok bol OK, váhy neboli veľké, prisposobil som sa chlapcom, tak aspoň technicky som dbal na poctivé prevedenie a spomalil pohyb. Holt, musím sa teraz chvíľku hrať len na kulturistu. Škoda, že sú kadejaké tie estetické kliniky pozatvárané, nechal by som si ešte vydepilovať prdelku, skočil do solárka, nech som naolejovaný v tangáčoch poriadne mužný.
 [/img] _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 01, 2020 7:39 am Předmět: |
|
|
OHP vsede:
3x12x47kg
Arnoldove tlaky:
3x12x17kg
Upažovanie:
3x12x7kg
Benche podhmatom:
1x12x47kg
3x12x57kg
Biceps s VČ:
3x12x32kg cheating na max
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-bMO7tB1A4/
Zase raz jeden tréning po deviatej večer. Pridal sa aspoň Erik, tak som tam nebol za pustovníka. Ramená sú otrava, takže som rád, že sa aspoň niekto pridal.
Pressy fajn, po sediačky mi to síce moc nevyhovuje, ale keď nechcem rozmlátiť plynovodné potrubie tlakmi v stoji, radšej posedím  Nerád by som cítil pálenie svalov spôsobené požiarom. Váha nie je nejaká veľká, ale zas sú to 12ky, tak sa nebudem tváriť, že to nechytalo
Arnoldky sú peklo, neviem, či to naozaj vymyslel Arnold, ale ak áno, tak je to magor a nenávidím ho. Mám rád Arnolda. V poslednej sérii som sa už pod tým klepal a vrčal do rúška jak besný doberman, ale nakoniec som to úplne presne na tzv "pičný chlp" dotlačil. Rozpažky potom už len za odmenu.
Keď už tam bol môj meter a pol vysoký kamarát Erik, zneužil som ho. Na podávanie činky na bench podhmatom. Tam by som to s tými vykrútenými paprčami sám neodobral aj keby neviem čo bolo a šiel by som z pivnice s otlačenou lacnou činkou na čele. Iste, ten cvik by zniesol aj väčšiu váhu, ale zaprvé som šiel tiež 12ky a nevedel som to odhadnúť, zadruhé idem teraz ramená a ruky aj tak 2x týždenne a za tretie dnes máme ťažké cicky, takže si vypnúť tricáky pred 12kovými sériami benchu nie je ideál
No a biceps bol super. V prvej sérii. Druhá, natočená už bol cheating. Tretia už bol cheating, ktorý som ešte cheatoval, tam už ruky nerobili nič, bol to v podstate swing s veľkou činkou podhmatom  Ešteže sme sa zamkli v pivnici, toto keby niekto videl, tak mi zakážu tam chodiť. Holt, malý sval, unaví sa ešte pri rozcvičke asi.
Inak je to nuda, do tej pivnice chodí dosť málo ľudí, vlastne stále tí istí traja a tak nejaké veselé gym storky sa obmedzujú na Erikove pičovanie na kolegov v práci, na Štúrove pičovanie na depresívnu frajerku a na moje slastné vzdychanie, že aspoň na hodinu mi malý Judy nedupe po vajciach, keď sa snažím pracovať z domu.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 02, 2020 7:28 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x12x47kg
1x12x87kg
3x12x102kg
Rozpažky:
3x12x14kg
Tlaky s JČ:
3x12x27kg
Bulharské drepy s JČ:
3x12x24kg
Split squats:
3x12x24kg
Shrugs:
3x12x107kg
Upažovanie v predklone:
3x12x21kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-dxO6lhAKK/
Chest day, takže dvanástky na benche. Nebudem klamať, nie je to zrovna tyč s ložiskami, priemer tyčky je len 25mm a lavica so stojanom nie su nijak spojene, takže je to celkom výzva ísť do vyšších váh a opakovaní  Ale tak čo iné nám ostáva, keď ma nezabije bench, dostane ma korona, takže ak si môžem vybrať...  Dám si pivo.
Tlaky teda vyšli úplne presne v rámci aktuálnych síl, 3x12 s touto váhou je regulérny tréning, nebudem tvrdiť, že som si nezamakal poriadne. To už nie je nejaká ojebávka ako floor press (ako jooo, je to cvik, ale neni to ono proste...) alebo kadejaké ľahké tlaky po predúnave. Takže som si to vyslovene užil a potom už aj tie cviky s menšími váhami boli len na prekrvenie. Skúsim nabudúce pridať až na tých 120 kilo, to už samozrejme nepôjdem 12ky, ale vyskúšame, čo znesie stojan, lavica a ja
Nohy sme len tak ponaťahovali, viacmenej všetci sme mali ešte svalovku z pondelka, aj keď len ľahkú. Bulhary sú síce klasické zlo, ale zvykám si, pekne to bralo hamstring, split drepy sme podložil kotúčom. Zväčšili sme tak rozsah pohybu smerom hore, čiže zas zadok a hamstringy dostali svoje. Smerom hore sme šli len tesne nad paralel, tam trochu udržať svalové napätie, pálilo to, takže cool. Objemy z toho ale asi nebudú, ale tak až nám to nebude stačiť, dá sa pridať váha, spomalť, stopkovať, dobre bude. Nohy boli celkom seriózne pumpnuté, to ma milo prekvapilo.
Takisto ma prekvapilo, keď si do pivnice prišla suseda odložiť odrážadlá a bicykle aj s deťmi a vykulila oči, že čo sa tam deje  Ale je to milá pani a nemala s tým problém, ešte sme pokecali. Takže moje fóriky o tom, ako tam nikto nechodí mi tam privolali návštevu. A to už nehovorím o tom, že mali všetky tri LE GÍ NY  Síce dievčatká majú tak tri roky a pani je ľahšie preskočiť ako obísť, ale čo, aj to sa počíta.
Chrbty sme sa zamerali čisto na vršok - krčenie ramien a upažovačko-ťahy v predklone, chýba mäsko v hornej časti, tak ho aspoň trošku stimulujeme, keď už nerobíme nejaké ťažké ťahy, ktoré by to tam poriešili.
Štúr ako správne diskrétny psychológ nás tešil príhodami z praxe, pri príbehu o pomätenej pani, ktorej sa zjavil Ježiš, aby jej porozprával o temných energiách, ktorými chcú riaditeľ a učiteľský zbor ovládnuť deti som si spomenul na miestneho Tommyho
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 03, 2020 7:09 am Předmět: |
|
|
Supersety
Tlaky JČ v stoji:
3x12x17kg
+
Príťahy k brade:
3x12x26kg
Bradford press v sede:
3x12x26kg
+
Upažovanie s kotúčom:
3x12x5kg
Triceps v sede:
3x12x26kg
+
Biceps v stoji:
3x12x26kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-gVT7tBcp3/
Nemal som veľa času a bolo už po deviatej večer, takže ani energie, tak som sa rozhodol to tam nahádzať v supersetoch. Aspoň to bol dôvod zhodiť kotúče a len si tak šmrdlať s váhami pre princezničky a mens physique a šmolkov.
Ramená mi šli vybuchnúť už po prvej sérii  A preveliké prekvapenie, vôbec sa to nezlepšilo s ďalšími sériami.
Asi prvýkrát v živote som robil bradford press, aj to asi nie úplne správne, navyše myslím, že pri tom cviku sa ako jeden rep ráta tlak pred hlavou a za hlavou, ja som každý rátal zvlášť, takže som to vlastne zase len ojebal. A potom prečo mám malé ramená  Ale pumpilo to kruto a s malou váhou mi to ani neprišlo také likvidačné ako moje pokusy o netechnický klokov press so 60 kilami.
Na videu to inak vyzerá, že vkuse drbkám do mobilu, fakt bol ten, že som hľadal nejaké dobré pesničky, aby sa mi chcelo hnať dalšiu a ďalšiu krv do tých mojich zakrnetých ramienok a rúčok. Skončil som beztak zas len pri ACDC, ale ešte som stihol medzi sériami trochu spratať kotúče, nech sa na nich nepozabíjame.
Na záver jednoduchý superset tricepsu a bicepsu, nechcelo sa mi s ničím špekulovať, tak len klasika - jednoduchá, ale účinná.
Jedno, čo ma mega tešilo, že nemusím mať hubu obalenú nejakou večne vlhkou handrou, pretože som bol v gyme sám (že v gyme, haha) a mohol som všade prskať bacily, prdieť a hovoriť rasistické vtipy.
Včera som si nostalgicky prechádzal zápisy spred mesiaca, kde som pindal, že máme plný gym, lebo druhý gym vyhorel. Oh, aký som bol nevedomý a hlúpy a nevážil som si pozohýbané tyčky, mizernú hudbu, otravných ľudí, drahé permanentky a čaptavých trénerov
Ale zas tá Rasputinka... Tá Rasputinka...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 06, 2020 7:12 am Předmět: |
|
|
Tradične som sa vykašľal na zapisovanie piatku, takže si to dáme teraz.
Zhyby:
3x8xCarabas
Mŕtvola:
1x6x67kg
1x6x97kg
3x12x121kg
Príťahy v predklone:
3x12x77kg
Kliky na činke:
3x8x vesta
Incline tlaky s JČ:
3x8x27kg
Zakopávanie v stoji s expanderom:
3x8
Glute bridges s expanderom:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-jBhQzhY-2/
Počasie sa chvalabohu trochu umúdrilo, prestal fúkať ten debilný severák a vykuklo slnko. Tak sme aj my vykukli z kobky a dali si pár zhybov na ihrisku pred barákom. Načisto nechápem, ako sme sa na to vedeli vyštverať ako 6-7 roční haranti totálne bez rešpektu a strachu, teraz sa to podo mnou celé kývalo a síce mám o meter viac ako predtým, ale prišlo mi to vysoko  A ako malí zasrani sme tam z toho zavesení skákali priamo na asfalt, nechápem, že sme to všetci v zdraví prežili, ak nerátam jedno leto, keď sme sa vyštverali hore a v tej rúre bolo sršnie hniezdo. OK, koniec nostalgickej vsuvky, zhyby boli pecka, chrbtopumpa ukrutná, potešil aj kyslík a svetlo, aj keď teda nejakú superochraniteľskú mamku sme dosť vydesili, lebo na tom ihrisku bola dovtedy sama s deťmi, tak ich rýchlo omotala šatkami a postriekala SAVOm a odviedla do bezpečia  Boli sme asi 20 metrov od nich...
Pokračovali sme už v starej dobrej Diere s mŕtvolou. 120 kilo je málo  Už aj Turek si vie naložiť viac. Vidím to na povýplatové dva nové kotúče. Ja ich zvládnem, či ich zvládne tá tyč je druhá vec. Niekde píšu, že má nosnosť do 140 kilo, tak to otestujeme  Je to taká šmejdová plastelínová oceľ, čo sa pod váhou proste ohne a už tak ostane, presne tak dopadla aj tá pôvodná tyč, ešte keď sme cvičili vonku, ale zas s tou som hádzali, lebo punk
Príťahy už som hodne cítil a to je fajn, mal som dokonca dva dni celkom slušnú svalovku, ale to boli asi skôr následky zhybov. Nie že by mi to vadilo, naopak.
Hrudník veľmi ľahko - myslím ľahko aj na súčasné pomery, mám teraz tréning 5x do týždňa, tak to netreba hrotiť. Aj tie kliky stačili na dobrú preciťovačku, stačilo spomaliť pohyb. To isté platí aj pre incline jednoručky.
No a hamstringy na záver, to je taká improvizovaná kokotina, až je prekvapivé, ako perfektne to chytá
Celkovo super tréning ako všetky v poslednom čase, ako písal Turek, keď je stojan, je to hneď úplne o inom - ja len dodám, Turku, zložte sa na nejakú lavičku, tá naša stála 70e, ale udrží to 240 kilo a bench je bench  Link ti hodím do správy, ak by si chcel.
Jo, stretli sme domovníka, či domového dôverníka, alebo čo to je, taký mladý chlapík a kamoš s Erikom (každý je kamoš s Erikom, vystúpili sme v 2013 z autobusu v Bulharsku a on rovno povedal "čau" a podal si tam s niekým ruku) a ten nemal problém s naším gymom, takže sme safe a už si tam normálne púšťame muziku a neriešime, aj keď teda držíme našu hlasitosť v rozumnom rozmedzí
Cez víkend som bol rodič. Najprv som s malým robil wrestling, tak som ho musel hádzať do kopy vankúšov, na ktorých bola položená moja stará wrestlingová maska, potom sme šli von s tatrovkou púšať ju z kopca, potom som mu vyrobil šmýkalku z krabice od benchovej lavičky a na záver som sa s ním zúčastnil instagramovej challenge, kde som, Cohen čítaj a žasni, robil drep na jednej nohe s Judym na ramenách. Síce to bol len taký podrep, ktorý o paralel ani nezavadil, ale ja som tiež starý nemobilný tlstý nefunkčný páprda. Ale prcek sa smial, takže asi dobré
Keď už bolo slnko, odfotil som formu, ktorá nie je, navyše som sa sám celý zatielnil. Ale aspoň som si dal pózičku:
https://www.instagram.com/p/B-mIqaTBxPz/ _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 07, 2020 8:40 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x6x47kg
1x6x87kg
3x12x117kg belt on
Čelné drepy:
3x12x87kg belt on
Stiff legs deadlift:
3x12x67kg
Príťahy VČ podhmatom:
3x8x67kg
Landmine rows:
3x8
Tlaky JČ:
3x8x27kg
Rozpažky:
3x8x12kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-qnJW-hiWO/
Nevedel som sa rozhodnúť, či ísť šestky so stopkou alebo dvanástky len tak pimpam. Tak som si vybral pimpam, stopky dáme nabudúce.
Išlo to relatívne OK, nohy pekne pumpnuté. Butt wink je späť, prestal som strečovať a je to hneď vidieť. Budem sa k tomu musieť vrátiť. Ale keď je to taká desná nuda...
Nenudil som sa rozhodne pri čelňákoch. Ten cvik je na 12 opakovaní absolútne likvidačný, neviem sa pri ňom nadýchnuť ani normálne, ale keď sa to skomplikuje ešte rúškom, no tvl. Poslednú sériu som už dokončil len tak tak a zahodil činku do stojana, horeli mi pľúca, ako sa snažili dostať ku kyslíku. Akurát ako som sa niekde dočítal, tak značný podiel nádychu pod rúškom tvorí predošlý výdych, teda kysličník uhličitý, ktorý na výkone moc nepridá. Radšej pridám váhu a uberiem opakovania, lebo by som nerád, aby ma jeblo v strede série na otravu vladstným dychom a nie kvôli tomu, že som jedol cibuľu...
S pridávaním váhy to bude trochu problematickejšie  Doobjednal som síce dva cementové kotúče 10kg, ale keď sme to skusmo ponahadzovali na tyč, tak kvôli hrúbke tých kotúčov tam vieme napchať len 127kg, len o 6kg vic ako predtým  Jeden by aj povedal, že sa to hádam ani neoplatilo kupovať  Ale tak aspoň bude menej prehadzovania kotúčov, no, keď tam budú desiatky a nie samé 5ky a 2,5ky.
Druhým limitujúcim faktorom je samozrejme tyč. Mala by mať nosnosť podľa rôznych zdrojov 120-140kg. To je dosť veľké rozpätie a neviem, či to chcem riskovať  Proste bojové podmienky, fuck.
Hamstringy sme roztrieskali ťahmi. Nenávidím ten cvik a keď sa dá, nerobím ho, v Plague pit gyme nie je iná možnosť a je fakt, že hamsy to berie ukrutne a aj malá váha mi opakovane týždeň po týždni privodí svalovku.
Zvyšok už len také pumpičky vršku, ale hlavne na hrudníku som sa vyšalil, negatívky 3 -4 sekundy, všetko podržané, myslel som, že mi to utrhá kozy od kosti.
BW išla zo 102 na 100, ale nemyslím, že je to atrofia, len menej žerem a vykukli nejaké náznaky four packu. V príprave na súťaž som sa držal k 4000kcal denne, teraz som to stiahol na cca 3000kcal a zrušil kreatín, takže je jasné, že tá váha klesne. Paradoxne mám pocit, že hrudník a chrbát sa pod vplyvom rôznych cvikov ešte aj zlepšili  Nohám chýba záťaž, ale tak niečo vydumeme, aby moc nepadli, možno nejaké tie výpady alebo čo nahradím dosedmi na lavičku, už keď tam je.
V Plague pit gyme stále žiadna legína, začínam sa zmierovať s tým, že tam chodia v iné dni. Alebo tam nechodia vôbec. Update k plagátu: žiadny nemám. Asi si vytlačím moju fotku, keď som mal 17. To ma beztak namotivuje makať viac, než by dokázal plagát Levroneho alebo Ronnieho
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 08, 2020 7:26 am Předmět: |
|
|
Overhead press vsede:
1x6x27kg
1x6x47kg
3x6x67kg
Superset
Arnoldove tlaky:
3x12x12kg
+
Upažovanie:
3x12x5kg
Superset
Francúzsky tlak:
3x12x31kg
+
Biceps s VČ:
3x12x31kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-tN85ehBdf/
Osamelá session v Plague gyme. Šiel som zas až niekedy po 21ej, keď malý konečne sladko zaspal po celom dni jačania a vrieskania, Soraya pozerala film po celom dni jačania a vrieskania a ja som si šiel privodiť choleru do špiny a prachu. Asi by sme tam fakt mali trochu popratať, lebo až keď človek nemá rúško, cíti, aký sajrajt tam dýcha a keď ma nedostane vírus mejd in čajna, týfus si ma nájde  Hádam sa dokopeme cez víkend to tam zbaviť toho najhoršieho bordelu.
Dal som si tlaky vsede s "veľkou činkou". Bez pomoci som to už nevedel zobrať z toho rozkývaného stojana, takže oldschool premiestnenie, posadiť sa s tým a makať. Divil som sa, že mi je to také ťažké, ale zas bolo to skoro 70 kilo, sedel som, čo som vlastne čakal? Problémom je, tak ako pri benchi, aj tenká tyč, drží sa to proste blbo. Ale šestky boli tak akurát a pekne som si zamakal, taký ten silový pocit, nie len pumpičky.
Nasledoval superset, tak som zhodil váhy na ozaj ozaj nízke a šiel som už len po prekrvení. V kombináci s predošlým cvikom to bolo presne tak akurát, aby som sa zľahka unavil, ale dnes bol schopný niečo pobenchovať  Aspoň dúfam.
Nasledovala pumpa rúk, to mám síce natočené, ale už sa nevošlo do videa. Akurát pri francúzskom tlaku sa mi zdá, že mám ruky ďaleko od seba, ale zas je to jediná poloha rúk, pri ktorej všetko cítim ako mám  No, neviem, furt môžem cvičiť triceps nejak inak, to nie je kritická partia
Potešilo, že na tejto fotke vyzerám, ako keby som už raz dvakrát cvičil  A potešilo tiež, že som skusmo ešte raz ponahadzoval kotúče na činku s tými novými cementovými kotúčmi a teda až dorazia, budem schopný naložiť 131 kilo a s tým sa dá už niečo podniknúť, takže oplatilo sa ich objednať nakoniec _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 09, 2020 9:20 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x6x37kg
1x6x57kg
3x12x101kg
Rozpažky:
3x12x12kg
Tlaky JČ:
3x12x28kg
Box squats:
3x8x87kg
Bulharské drepy:
3x8x24kg
Superset
Shrugs:
3x8x87kg
+
Upažovanie v predklone:
3x8x12kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-vxgI3h557/ myslím, že moje schopnosti so strihaním videí sa počas karantény dramaticky zlepšujú
Veľmi výživný tréning. Štúr sa nedostavil, lebo mu na alergológii zistili alergie na všetky možné druhy roztočov. Z nich asi 95% žije v mojej pivnici a hemžia sa mu po ksichte a v dýchacích cestách  Tajomstvo jeho dusenia sa je asi odhalené. Napokon, ja tiež od posledného tréningu bez rúška nejak kašlem  Upratanie tej diery je už asi vážne nevyhnutné, nech si neprivodíme zbytočné problémy, stačí, že je vo svete ďalší Made in China šmejd, netreba vyvliecť z temných hlbín košického podzemia ešte nejakú morovú nákazu.
Odhliadnuc od toho dobrý trenál, veľmi slušné tempo, lebo Erik je krosfiťácky typ a nechápe pauzy medzi sériami (on napokon nechápe a nenávidí prakticky všetko, čo robíme na tréningoch - magnézium, hudbu, hecovanie, málo opakovaní, cviky na hamstringy, spokojnosť s prasoformou...)  Benche som si ozaj užil, ale nabudúce už pritlačíme na váhe a uberieme opakovania, som zvedavý, ako to zvládneme s tými roztrasenými stojanmi a kto prvý umrie v krutých bolestiach z pripučenej lebky
Miesto split squats som zvolil dosedy z prozaických dôvodov:
1, nie je to moj obľúbený cvik skrz nedobrý nestabilný pocit v kolene
2, neviem tam zaťažiť nohy, ako by som potreboval, aby aspoň stagnovali, keď už nerastú
3, chcel som aspoň dvakrát v týždni drepovať alebo teda robiť podobný cvik
4, som lenivý dick, ktorému sa nechce vkuse meniť postoje a striedať nohy
Nedal som veľkú váhu kvôli Erikovi, ale aj tak si myslím, že to bolo dobré, s výživnou dlllllhou stopkou v napätí dole a v podstate výskokom, nie drepom smerom hore to parádne chytalo nohy. Aj Erik bol happy, on má čosi s meniskom a tento cvik mu umožnil kontrolovane prenášať váhu na hamstringy a uľaviť kolenám. Jeeemine, ako to tak čítam, sme fakt spolok kalík a mrzákov a trosiek a zdochlín a dôchodcov a bedače
Na záver vršok chrbta/zadné ramená v supersete. Solídna vypaľovačka, shrugs som neťahal len trapézmi, snažil som sa to robiť skôr ako čiastočný doťah s totálne zaťatým chrbtom v hornej fáze, takže trapézy, zadné ramená, plachty, vzpriamovače, všetko išlo. Skoro som nevedel otočiť hlavu, ako som sa celý napumpoval. Alebo som už tak veľmi dojebaný starý neohybný, neviem
Kým som dopísal tento tréning, prišli mi ďalšie 2x10 kotúče. Už sa teším na zajtrajšie ťahy, to už budú 130ky a ešte z nich aj vyrobím obrie jednoručky, s ktorými budem vedieť cvičiť len ja, páč ostatní majú krátke rušišky
Ani nie tak dávno som PRkoval na drepoch 260 kilo a teraz sa teším z polovičnej váhy, to je fakt v prdeli  Ale treba sa tešiť z maličkostí. Preto ja sa teším z mojich lýtok a Soraya, keď ma vidí nahého.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 09, 2020 9:36 am Předmět: |
|
|
Včera, keď konečne vyliezlo slnko, mi to nedalo a hodil som si jednu opaľovaciu pózovačku
Výsledkom sú spálené trapézy, za blbých 30 minút sedenia na slnku, ale zas jasné, bledý som po zime jak albín.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 14, 2020 7:11 am Předmět: |
|
|
OK, piatok som zas odflákol a nezapísal, tak poďme na to teraz:
Zhyby:
3x8xCarabas
Mŕtve ťahy:
3x6x131kg
Príťahy v predklone:
3x12x87kg
Klike s vestou na činke:
3x8
Tlaky JČ incline:
3x8x32kg
Zakopávanie s expanderom:
3x8
Single leg glute ham bridges:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B-0-EM2B34L/
Výborný trenál. Počasie parádne, tak som zhodil tričko a predviedol bravčové ružovučké telo. Je tam ešte roboty, ale keď rezne.
V piatok už bol gym trochu vyprataný, tak sa lepšie dýchalo, pretože od štvrtka sme tam na tom makali - vyniesť činky a koberce, vynosiť zvyšky suti a zlámaných tehál, polystyrén a bordel, pozametať, povysávať, pozametať strop a potrubia, zas povysávať, dvakrát zmyť, zmyť steny savom, zmyť podlahy savom, zas povýsávať, vyprášiť koberce, vymaľovať, položiť a prilepiť koberce, nanosiť železá dnu, polepiť plagáty (áno, už máme plagáty!!!!), pozametať "predsieň", kde sú pivnice, povysávať predsieň a bolo hotovo. Len prvý deň sme tam strávili štyri hodiny a to sme sa dostali iba po to dvojité pozmývanie a pľúca sme mali v jednom ohni z toho prachu a špiny a z rypáku mi tiekol hnusný čierny bordel. Tri týždne sme sa v tom hýbali a dýchali to, ah ciboha  Ale už je to fajn, uvidíte v ďalšom videu.
Jo a nejak mi zatuhol spodok chrbta, buď nejaký neuvážený pohyb, alebo to chce strečing.
Včera:
Drepy so stopkou:
1x6x27kg
1x6x47kg
1x6x87kg
4x6x131kg belt on radšej, kvôli chrbtu
Čelné drepy:
3x8x87kg
Ťahy s rovnými nohami:
3x12x67kg
Príťahy v predklone:
3x10x67kg
Landmine rows:
3x10x40kg
Tlaky JČ na rovnej:
3x10x32kg
Rozpažky:
3x10x16kg
Hodnotenie tréningu: Taaak toto už bolo úplne o inom. Vzduch síce nič moc, predsa len je to v pivnici, ale steny čisté, nepráši sa tam a koberce pod nohami držia jak prilepené, lebo sú prilepené.
https://www.instagram.com/p/B-8pdd0hRby/
Arnold, Sergio a ďalší na mňa prísne pozerali zo stien, tak som sa posnažil, nech to odsýpa, až som sa spotil. Vzal som si na drepy opasok, lebo nemám dobrý pocit z toho chrbta, musím to premasírovať, ale možno to je aj z toho, jak furt sedím v rámci home office na mizernej stoličke celý pokrútený.
Drepoval som len šestky, ale so stopkou, pekná preciťovačka. Desí ma, ako mi padá sila, toto som zvládal so 180kou a ani som sa moc nevytrápil  Návrat bude ťažký a boľavý.
Pokračoval som s čelnými drepmi a Erik sa pridal, aj keď technicky to nemá moc zvládnuté. Teda, má všetko až na úchop, nemá mobilitu v zápästiach a do kríža to držať nevie, tak sa s tým pasoval a na záver si s mojou pomocou rozjebal prst medzi činkou a stojanom  Chvalabohu tam mal len 47kilo, inak to mohlo dopadnúť dosť zle.
Ťahy s rovnými nohami s trochu vyššou váhou a hamstringy tuhnú, to viem už teraz
Tak teda, plagáty máme, čisto máme, železo máme (málo), môže sa robiť forma na leto! Zatiaľ mi BW klesla na 100,7kg ráno nalačno, zmenšujem sa mi pred očami, ale čo sa dá robiť, jem menej, kreáč nepapám, tréningy nedávajú taký stimul, o chvíľku budem zas chudko. Ale trvám na tom, že furt lepšie ako robiť výpady s fľaškami v rukách, naťahovanie expandérov a behanie, čo teraz odporúča každá nadšená bikina a funkčný buzík na instagrame.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 14, 2020 7:33 am Předmět: |
|
|
Tie steny po vycisteni vyzeraju, ako by ste ich vymalovali  Udelujem 10/10. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 14, 2020 8:06 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Tie steny po vycisteni vyzeraju, ako by ste ich vymalovali Udelujem 10/10. |
vyniesť činky a koberce, vynosiť zvyšky suti a zlámaných tehál, polystyrén a bordel, pozametať, povysávať, pozametať strop a potrubia, zas povysávať, dvakrát zmyť, zmyť steny savom, zmyť podlahy savom, zas povýsávať, vyprášiť koberce, vymaľovať , položiť a prilepiť koberce, nanosiť železá dnu, polepiť plagáty (áno, už máme plagáty!!!!), pozametať "predsieň", kde sú pivnice, povysávať predsieň a bolo hotovo.
Ale to nič, aj to poumývanie savom im pomohlo, vedro s vodou, ktoré som z pivnice odnášal vyzeralo ako obria šálka kávy s kvapkou mlieka. Musel tam byť strašný hnus a hmýriaci sa život v tých stenách _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|