Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2020 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2020 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera ľahké pumpičky:

Bradford press v sede:
1x12x27kg
3x12x37kg

Superset
Príťahy VČ k brade:

3x15x27kg
+
Upažovanie JČ:

3x15x6kg

Superset
Biceps s VČ:

3x15x27kg
+
Franc tlak v stoji:

3x15x17kg

Hodnotenie tréningu:

Do retro gymu jedine retro nahodený!
Super tréning, rýchly a fun. Krvi v ramenách a rukách trinásť litrov, všeto napumpované tisíc. Len mi ťahalo na bruško cez vetračku
Točil som aj nejaké videá, ale jak dýcham do brucha, v tom sexy tričku ala Appollo Creed z Rocky 3 mi trčal pupek ponad trenky a síce som za každú srandu, ale úplne sa zdehonestovať nemusím

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2020 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplnej Tony Britts
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2020 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zosvalnievaš, holt, skôr či neskôr sa tie hodiny roboty prejavia.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2020 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ten smutný pocit, že mám lepšie gejny z pivničného špinavého gymu než za roky powerliftingu

Včera

Bench press:
1x6x27kg
1x6x67kg
1x6x87kg
4x6x121kg

Rozpažky:
3x8x16kg

Tlaky JČ:
3x12x32kg

Box squats:
3x10x87kg

Bulharské drepy:
3x10x22kg

Superset
Shrugs:

3x10x87kg
+
Upažovanie v predklone:

3x10x12kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B_B0zfJBwSb/
Výborý trenál. Mali sme trošku zdržanie, lebo Štúr sa dovalil miesto auta na bicykli, zatiaľ Erik riskoval svoje koleno na ihrisku a hral s deckami futbal, úplne presne ako pred 20 rokmi jeho veľký vzor a amatérsky futbalista Ďoďi s pobandážovanými kolenami a mocným fúzom, ktorý mi vždy pripadal, že má aspoň 50 rokov, ale v skutočnosti bol vtedy v našom veku, čo je absolútne desivé zistenie Bol sídlisková legenda a hromadu chlapcov priviedol k futbalu, pamätám si, ako kľučkoval v strede bandy chlapcov, nakoniec sa z nich vymotal, dal im gól a chlapci vrešťali od frustrácie Tak máme nového Ďoďiho, ešte aj s dobejaným kolenom, len bez fúzov.
OK, to bola malá odbočka do 90tych rokov a môžme pokračovať o tréningu. Tak teda, benche ma potešili, stopkované šestky so 120 kilami by boli pomerne fajn výkon aj v gyme. Pravda, lavička už pod tou váhou celkom stonala, ale boli to len zvuky dreva, nie kovu, to už by som bol nervózny, že povoľuje konštrukcia
Pri benchi Štúr poznamenal, že som pochudol. Erik sa ma hneď zastal a povedal, že to je asi zlé tričko, ale Štúr vysvetlil, že myslel pupek Takže vraj mi zliezol bachor, čo je dosť možné teraz, aj keď na tých 80s fotkách to tak nevyzerá.
Tlaky ma potrápili, pumpa už nastupovala a deň predtým som mal ramená aj tricáky, ale masochisticky som dal jednoručky až na záver po rozpažkách. Pekné dvanástkové série na záver, hrudník začínal naberať čoraz viac tvary, ktoré poznáme z Baywatchu, keď sa Pamela prebehla po pláži.
Nohy som mal riadne drevené, najmä hamstringy z pondelka, čo sme pridávali na SLDL. Takže váhy na dosedy som nehrotil, ale zas dole vždy pekná stopka a kontrolovaná negatívka, aj bulhary som šiel riadne hlboko, aj nohy sa teda pumpli a šťastne tuhli ďalej.
No a supersetík na trapézy a zadné ramená, takisto úplne bezva, fullbody pump na max.

Erik prikurtoval do steny nejakú skobu, na ktorú zavesíme expander a budeme môcť zakopávať aj robiť príťahy, takže repertoár cvikov sa zase raz rozšíri a hádam zastavím úpadok BW. Horko ťažko sa držím nad sto kilo Vysadený kreáč a stečená voda asi robí svoje, plus žerem stále cca o 500kcal menej než pred celou touto epidemickou šaškárnou.

Kamoš skočil pozrieť, ako to vyzerá v tom našom "gyme" a smutne poznamenal: "No, na tom instagrame to vyzerá väčšie..." Vraj si myslel, že keď ma chlapci vedia točiť, že tam je dosť miesta. To netušil, že tie videá robí chudák Erik zmáčknutý v rohu miestnosti a objíma pri tom trubky s plynom a ešte mu nohy trčia von až k pivniciam

decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2020 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldove tlaky:
3x12x17kg

Tlaky JČ v sede:

3x12x17kg

Around the world s kotúčom:
3x12x10kg do jednej a potom to isté do druhej strany

Upažovanie v sede:
3x12x7kg

Biceps s JČ:
3x15x12kg

Barbell skull crasher:
3x15x26kg

Kick back s JČ:
3x15x12kg

Ešte voľajaké bicepsy či čo

Hdnotenie tréningu: O deviatej večer nebolo čo robiť Pepek už chrápal, Soraya pozerala Avengerov asi 15ty krát, lebo Chris Evans má naleštené depilované hrude a mňa celkom omrzelo sedieť na prdeli celý deň kvôli home office. Tak som skočil do toho nášho luxusného gymu.
Keď som prišiel, zistil som, ze Dorian sa neudržal na stene, ale trocha lepiacej pásky mu pomohla získať stratený grip a tak sa už zase skvostne čiernbielo napína a dohliada na situáciu.
Na ramená som si dal všetky cviky sveta, znovuobjavil som aj krúženie s kotúčom okolo hlavy. Solídny masaker za zvuku soundtrackov zo starých akčňákov, ramená mi zhoreli na prach a pumpa preukrutná, že keď som chcel položiť telefón na rozvodovú skriňu, tak nejak to nešlo Dnes samozrejme svalovka strašnáakopiča a som rád, že dnes sú na programe len nejaké kliky a ľahké tlaky.
Potom som sa pokúsil rozbiť aj tie moje kýptiky, celkom ma to bavilo. Jak ruky cvičím nerád, v tej buchárni sólo, keď na mňa zo stien pozerá Arnold a Sly, tak to je celkom fun. Pochybujem, že by to malo nejaké výsledky, mám debilné úpony a divne poskladané ruky, ale aspoň budem cvičiť komplexne. Mínus lýtka. Mínus brucho. Mínus kardio.
Po chvíli Erik priniesol nový expander 35kilový, skúsili sme to napchať do tej skoby v stene, či s tým niečo pôjde odmakať. Nooo, hamstringy s tým pri zákopoch dostanú hrozne pokouřit, je to príšerne tuhá guma, chrbát sa s tým dá rozboriť vo forme príťahov dvomi aj jednou rukou, no a samozrejme, že si dnes ten expander ešte pomotám okolo činky na deadliftoch, nech trochu zaberieme a ešte to bude veľmi funkčné a všetko!
Bude dobre, pivničné gejny ma udržia nad vodou, kým sa v 2027 otvoria fitká.

[/b]

decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2020 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhyby:
3x8xCarabas

Deadlift:
1x6x67kg
4x6x131kg + expander 35kg belt on

Príťahy s expanderom uni:
3x12x35kg

Kliky na tyčku so záťažovou vestou:
3x10

Incline tlaky jednoručky:
3x10x27kg

Zakopávanie s expanderom:
3x10x35kg

Glute bridges s expandermi:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B_G_etzhnEW/
Veľmi podarený tréning. Klasicky sme začali zhybmi a už len ten pohyb na slnku a vzduchu sám osebe je mega zážitok Bohužiaľ situácia je, aká je a tak sa tešíme z mála. Nabudúce možno na zhyby zaradím aj záťažovú vestu. Ale uvidím, už teraz sa celá tá konštrukcia kývala tak, že som sa len utvrdil v tom, že pod ňou raz nájdem svoj boľavý, krvavohrdzavý koniec
Na dédlifty som sa pomotal expanderom, čo priniesol Erik. 35kilový a bolo to celkom cítiť (expander, Erik má trochu viac kíl). Hlavne v prvej sérii, keď som chytil tyč nadhmatom, zabral a nad kolenami som si v stotine sekundy vyrval tyč z rúk jak zapružila guma Takže potom už striedavým úchopom a s opaskom. Každopádne paráda, asi najbližšie nejakému ťažšiemu deadliftu za posledné týždne, hlavne v hornej fáze z toho bolo parádne cítiť trapézy a celý vršok chrbta.
Potom nejaké príťahy v sede. Mali tam byť príťahy veľkej činky, ale chcelo to zmenu a urobiť si radosť s expanderom. Odizolovalo to pekne, krv to nahnalo kam treba, ja som veľmi spokojný
Potom kliky a tlaky, to bolo ľahké, ale z predošlého dňa som mal neuveriteľnú svalovku na tricepsy, takže som cítil každý pohyb na úplne inej úrovni
No a potom pumpičky zadku stehien. Zakopávanie bolo drsné, tam je tých 35kg veľa, tak sme robili minimálny rozsah pohybu, ale v tej max kontrakcii sme to poctivo držali a negatívky boli pomalé, takže to pekne zasiahlo hamsy.
A to bolo celé.
Po celom týždni som spokojný, príjemne unavený, dnes ešte strečing a pištoľmasáž. Marí sa mi, že som zhodil z pupku, hoci už som navýšil stravu o nejakých 400kcal, ale mám tuším aj lepší hrudník, trochu ruky a dokonca nohy sa mi zdajú nejaké narachanejšie, asi zareagovali na tú širšiu škálu cvikov a vyššie počty opakovaní, než len drepy v dvojkách trojkách do zblbnutia.

Dumali sme ešte dokúpiť kotúče, ale tyč by sa už opustila, oficiálne má nosnosť 120kilo a my na ňu ládujeme cez 130 a už sa ohýba ochotne jak cigánska kurva na autobusovej stanici, takže čokoľvek ďalšie by zaváňalo prúserom. Je ešte možnosť kúpiť hrubšiu tyč z decathlonu s nosnosťou 160kg, ale tá je vyjebane urobená tak, že sa na ňu dá naložiť len zopár našich kotúčov, iba žeby sme nakúpili od nich aj tenšie kotúče - čo neurobíme, páč to by stálo raz toľko ako doteraz Takže zatiaľ aspoň ten expander na ťah a proste pumpy pumpičky

Jirkas8

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2020 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak děláš to zakopávání s expanderem, můžeš natočit? Potřebuju inspiraci

Jinak ty Dl s expanderem sou fakt super ted jsem je jezdil a když člověk nemůže tolik naložit tak je to výborná variace... nutí tě to produkovat furt sílu v celym rozsahu pohybu

Jinak sry za spam
decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2020 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirkas8 napsal:
Jak děláš to zakopávání s expanderem, můžeš natočit? Potřebuju inspiraci

Jinak ty Dl s expanderem sou fakt super ted jsem je jezdil a když člověk nemůže tolik naložit tak je to výborná variace... nutí tě to produkovat furt sílu v celym rozsahu pohybu

Jinak sry za spam

Nie je to spam, pohoda, ja tu vítam reakcie kohokoľvek.

K tým hamstringom, nemám video, reps niekde na instagrame je, ale nechce sa mi hľadať, tak aspoň takto:

toto robievame my. Ale moznosti je viac, vid:

decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2020 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jedna vikendova z vyletu:

decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2020 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pauzované drepy:
1x6x67kg
1x6x107kg
4x6x131kg belt on

Čelné drepy:
3x8x87kg

SLDL:

3x12x67kg

Bench press:
1x10x67kg
3x10x101kg

Veslovanie (expander s tyčkou):
3x10x35kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B_OsKwoAejk/
Šmačný tréning, ako by povedal Štúr, nech to znamená čo chce. Zadné drepy sú ľahké (chvalabohu, to znamená, že sila ešte nešla úplne všetka dopiče, aj keď to príde asi čochvíľa) a stopka to síce malinko sťaží, ale nie moc. Akurát pri stopke musím udržiavať dlhšie napätie v brušku, takže mám potom hlavu nafúknutú a červenú jak paradajka na steroidoch. Ale na objem stehien to asi zaberá, minimálne v kombinácii s ostatnými cvikmi, tak neviem Škoda, že tam nie je aspoň 150, to by bol už úplne regulérny tréning.
Čelné drepy fajn pumpičkav svižnom tempe. Dalo by sa ísť ťažšie, ale zas idem nohy 3x týždenne, pomedzi to ešte ramená a ruky, čo regenerácii nijak nepomáha, tak to nechcem prepaľovať. Silu teraz z toho nevyrobím tak či tak, pôjdem teda rozumne pomaly a udržím aspoň (praso)formu, nech je jednoduchší návrat k sile, keď v 2046 otvoria fitká za prísnych hygienických podmienok a medzi sériami sa budeme kúpať v SAVE.
Poctivý zabijak je samozrejme až posledný cvik, deadlifty s rovnými nohami. To je krutá krutosť, ale zároveň super pumpa a hamstring destroyer. Akurát pri prvom opakovaní som zas cítil nepríjemné napätie v spodnom chrbte, už sa mi to nepáči, skočím si dnes k známej, nech mi to pozrie - rehabilitačná sestra, veľa s tým asi neurobí, ale minimálne vie skontrolovať, či som si niekde neposunul stavec.
Každopádne video s holou prdelou som dal len tak for fun, ale hneď som dostal dve správy od nejakých nadšených dúhových chlapcov, tak asi to bol pekný romantický záber alebo čo.
Potom som začal hrudník a pumpa was real, keď mi volala mama, že ak sa chcem strihať, tak chytro rýchlo bleskem, páč prišla nejaká jej známa a že ma vie rýchlo ošklbať. Pretože som už mal vlasy jak Bajaja, zbomboval som hrudník jedným cvikom, takisto aj chrbát - veslovanie vsede s expanderom bralo mega vrch chrbta a trapézy, tá guma tam bol Erikov naozaj skvelý nápad - a šprintoval som sa rýchlo sprchnúť a ostrihať. Konečne som zas prenáramný fešák a všetky baby vo fitku sa za mnou budú obzerať. Ah, a jo vlastne... Tak Štúr sa bude obzerať v pivnici.

Inak po príchode do Plague gymu veľká dráma, všetci svalnáči ovisnutí na stene, udržal sa jedine Arnie, Dorian bol v piči úplne, slabý grip, pohužvaný ležal pri stene. Nemá používať trhačky, potom nič neudrží. Tak som popatlal plagáty nejakým drsným pattexom na drevo a murivo a kovy a vesmírne lode a nacapal to celé nazad, okrem Doriana, ktorý sa pokrčil a zlepil a pri rozlepovaní dokonca potrhal, babrák.

decarabas

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2020 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera som si teda doprial trochu starostlivosti aj o svoj pohybový aparát, lebo už som mal pocit, že zľahka zhrdzavel a tu a tam sa zasekol. Síce sú salóny a wellnessy pozatvárané, ale znám lidi co znaj lidi.

Teta každopádne sa celkom nadrela, klasika, vzpriamovače rukami nerozmasírovateľné, zatuhnutý jak stará bačkora, ale poradila si.
Bankovanie som si zažil prvýkrát, bolo to celkom fajn, kým nezačala jazdiť pricucnutou bankou z chrbta na bok a rebrá, to už som cítil, že sa malinko potím Potom ma ešte popraskala, vraj chrbtica pruží dobre, ale zvuky to vydávalo príšerné.
Trapézy a krk stiahnuté, asi od počítačovej roboty, bohužiaľ.

A fotka, lebo je hustá

decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2020 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x6x47kg
1x6x87kg
3x6x121kg stopky
1x12x121kg touch n´go

Rozpažky:
3x8x16kg

Tlaky JČ:
3x12x30kg

Box squats:
1x10x47kg
3x10x101kg

Bulharské drepy:

3x10x22kg

Shrugs:
3x10x107kg

Príťahy v predklone:

3x10x67kg

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/B_T11YngOjY/
Fajný chest day. Na benchi som sa dostal na 12 opakovaní so 120 kilami, takže ešte tam niečo málo asi ostalo. Dokonca neviem, či by to nebol aj PB, ale už sa v tých číslach za tie roky strácam a neviem, či som vôbec niekedy so 120kou skúšal max reps. To je fuk vlastne, dobre som to potrhal, spokojnosť. Lavička síce vzdychala podo mnou jak Sasha Grey v najlepších rokoch v spoločnosti 15 černochov, ale vydržala. Presne ako Sasha Grey v najlepších rokoch v spoločnosti 15 černochov.
Zvyšok tréningu taký štandard, šlo to dobre.
Čo nešlo dobre bola návšteva správcu baráku, že nejaký sused si chce prenajať náš gym ako sklad. Nejaký sused, čo tam býva všeho všudy dva roky (ja 10 a Erik dpč 35), už tam má jednu miestnosť prenajatú a zrazu chce ďalšiu? Kým to tam vyzeralo jak na postapokalyptickom verejnom hajzli, nemal záujem, keď sme to dali do pucu, zrazu by sa mu to hodilo. Jebať. Rovno som správcovi povedal, že hovno, že JA si to chcem prenajať. Cena by mala byť cca 5eur za štvorák a tých tam nie je viac ako 9. Ročne. Takže nejakých 45 eur na rok, to je vážne smiešna čiastka. Akurát teda chlapík ostal zaskočený, že to musí s tým susedom prebrať, asi to už bol hotový deal medzi nimi, čo teda tiež nie je moc transparentné, len tak nás vyšachovať, keď o nás tam vedel už pár týždňov dozadu... A vôbec, celkom by ma zaujímalo, ako sa o tom fleku borec dozvedel, je to súčasť pivničnej miestnosti, kde sú len tri pivnice a ani jedna nie je jeho... No, to je fuk, najebaný som bol jak boh pomsty a pokiaľ nás odtiaľ vyjebú, osobne pôjdem na najbližšiu skládku, naberiem si tam plné vrecia bordelu a sajrajtu, nanosím to do tej miestnosti spolu s murivom a podrvenými tehlami, špinavými handrami a oštím im tam steny a good luck with that, lebo s podobným humusom sme sa museli boriť aj my.
Inak stále vieme cvičiť u Štúra v garáži, len vonku už moc nie, pretože sa nám jaksi gym rozrástol o bench a stojany a závažia, s tým už sa trepať kamsi na workoutové ihrisko nemá zmysel. Ale ide o princíp tentokrát a ja sa z Plague pitu pratať nehodlám.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2020 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskorovečerné cvíčo.

Tlaky JČ vsede:
1x6x22kg
4x6x28kg

Superset
Príťahy k brade:

3x15x26kg
+
Upažovanie s JČ:

3x15x6kg

Tlaky JČ vsede for fun:
1x50x6kg

Superset
Skull crushers:

3x15x26kg
+
Close grip bench press:

3x15x26kg

Superset
Biceps s VČ v stoji:

3x15x26kg
+
Biceps kladivo vsede:

3x15x6kg

Hodnotenie tréningu: Soraya aj Judy zalomili, tak som zbehol dolu do gymu, kým sa ešte dá. Nakoniec z toho vyšla zábavná pumpovačka osamote v šere a tichu a depke. Ramená taká klasika, to už samo osebe bol celkom dobrý workout, ale ako som už mal poskladané činky, tak že si dám na prekrvenie ešte 20 opakovaní tlakov so 6 kilami, veď to nie je váha. Keď som došiel po 20, tak si vravím OK, dám ešte desať. A takto to šlo až po 50, kedy už som myslel, že mi rozmetá ramená po celej pivnici od toho natlakovania Celkom fun sa zmordovať s takou debilnou malou váhou.
Pôvodne som plánoval ísť superset triceps-biceps po jednom cviku a hotovo, ale mal som hafo času, tak som si dal po dva cviky na partiu v supersete.
Ah dpč.
Tie skull crushery som robil podľa Maciaka, či Turka, neviem, kto to popisoval, že sa natiahne triceps až dozaaaadu za hlavu a potom zas hore. No myslel som, že mi to utrhá tricáky až pod pazuchami. Pôvodne veselý nápad dopumpovať to s ľahkými úzkymi benchami bol nakoniec riadna kokotina, v poslednej sérii som to prisahám dotlačil len tak tak Blbých 26 kilo. Ale asi jak som teraz ten bodibílder, nepotrebujem už veľké váhy.
No a biceps na záver. Tam ma tých 6 kilo ozaj nijak neohrozovalo - kým ich nebolo treba zdvíhať. V poslednej sérii, keď som horko ťažko dorobil cvik s veľkou činkou a vzal som do rúk jednoručky, zistil som, že rozsah pohybu bol asi 24mm, viac som proste už nedokázal ohnúť ruku skrz všetky tie hrozné pumpy na tricepsoch aj bicepsoch, žily som mal pokrútené okolo paprčí jak anakondy a keby som pridal ešte jedno dve opakovanie, tak pod tým tlakom vykrvácam.
Dnes už tie ruky akotak ohnúť viem, ale pomaly, postupne a hrozivo to začína tuhnúť a do večera budem mať takú brutálnu svalovku, že utrieť si na wcku riť bude nová ťažká výzva.

O osude Plague pitu zatiaľ žiadne správy, Erik zlyhal ako vybavovač.

decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2020 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhyby:
4x8xCarabas + 10kg vesta

Deadlift:
1x6x67kg
4x6x131kg + expander

Veslovanie s expanderom:
3x12

Kliky na činku:
3x10x vesta

Incline jednoručky:
3x10x28kg

Hamstring curl hold:
3x40 sekúnd

Single glute bridge:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/B_ZW8aGAswe/
Moje odhodlanie robiť zhyby v záťažovej veste sa ukázalo ako pekná debilita hneď, ako som si uvedomil tú príšernú svalovicu na bicáky z predošlého dňa. Na videu to nevidieť, ale nebudem klamať, nejaký rozsah pohybu nestojí ani za reč, sem tam som tam aj visel jak sopel pod nosom cigánskeho decka a predýchaval. Tak či onak, vesta spravila svoje a dnes mám pekne chytené plachty a chodím, akoby som si holil pazuchy rozbitou fľaškou.
Svižne sme pokračovali dédliftom, veľmi ma potešilo, že žiadna bolesť chrbta sa nekonala. Bankovanie a strečingy zjavne pomohli. Bohužiaľ tie blbé malé kotúče sú vlastne ťah z deficitu, k čomu sa skladám jak stará žirafa k potoku a tak ten chrbát tiež nie je zrovna pravítko. Mrzuté je aj to, že tú činku musím brzdiť smerom dole, čo asi nie je na chrbticu to pravé orechové. Ale tak nie je to až taká váha a už to hádam ani nebude trvať dlho.
Podarilo sa aspoň jedno - Erik vybavil s domovníkom nájom Plague pitu. Takže tam už budeme oficiálne a môžme tam skladovať železo, aj keď sa už otvoria fitká. Ono, sem tam tam skočiť pumpnúť ruky a iné zanedbané partie tiež nie je zlé.
Hamstringy sme poničili zas inakým spôsobom. Ako je tá kobka malá, nie je tam veľmi priestor na zakopávanie, tak sme to poňali inak. Zatnúť hamstringy a držať. A držať. A držať. Skoro mi explodovali nohy. A keď sme hneď za tým zaradili single leg glute bridge, tak som chrčal jak cirkusový hltač mečov - amatér
Dobré to bolo celé!

Strašidelné je, že sa mi zmenšujú tie moje knedle popri chrbtici, ktoré volám vzpriamovače. Chýba im asi nejaký poriadny impulz a váhy... O chvíľku budem čistá fitnesska, štíhla, samá žila a pumpa a atletický zdravý vzhľad. Hnus. Chcem späť svoje tučné chrbty a rovnaký obvod pása ako hrudníku Dominik mal zaujímavú teóriu, že možno tá masáž pomohla a chrbty spľasli, ale pravdu vie len Ježiško.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: