Začátečník jakou zvolit suplementaci a je užitečná ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Začátečník jakou zvolit suplementaci a je užitečná ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Začátečník jakou zvolit suplementaci a je užitečná ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2020 8:39 am    Předmět: Začátečník jakou zvolit suplementaci a je užitečná ? Odpovědět s citátem

Ahoj, rozhodl jsem se začít cvičit, jelikož o suplementaci nevím takřka nic tak bych se chtěl poradit. Je nutné při nabrání dostatečné svalové hmoty opravdu zvolit správný jídelníček nebo stačí jen pravidelně cvičit a používat suplementaci ?

Můžete mi poradit jaký protein zvolit případně co k němu, vím že jsou i nějaké bcaa a další, dá se někde dohledat do konkrétně pro začátečníka zvolit.

Nemám totiž moc čas připravovat extra jídla apod. tak proto můj dotaz jestli suplementy stačí abych nabral svalovou hmotu. Mám totiž dost dobré spalování takže budu muset zvýšit počet bílkovin a sacharidů a rozdělit je na více částí a to doplnit suplementy.

Díky
ygg

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2020 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Strava je absolutní základ, pro začátečníky i profíky ... pro začátečníky je spíš na nic ta suplementace (krom věcí jako jsou vitamíny a minerály). Ne že by něčemu uškodila, krom stavu na účtu:-), ale je pouze doplňkem a jako doplněk je nutno ji brát.

Na svatý grál v pixle lidstvo stále ještě čeká.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2020 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkni na tento článek, nasměrujete Tě alespoň ve stravě, na co máš co nejvíce hledět, co si spočítat a co z toho zjistíš.
https://obchod.ronnie.cz/c-41-protein-a-proteinove-suplementy-jak-vybrat-nejlepsi.html

Jinak víš-li o stravě a její důležitosti málo, nejlepší investice, co můžeš teď udělat, je to změnit a získat v tom přehled. Zkus kouknout třeba na tuhle knihu, když jsme ji chystali, zadání bylo právě "když někdo neví vůbec nic, aby získal velmi dobrou orientaci", přitom ho to nestálo moc času a chápal všechno, i když měl předtím nulové základy. Pomůže Ti mnohem víc, než kdybys teď kupoval bez rozmyslu suplementy.
https://obchod.ronnie.cz/s-7446-sportovni-vyziva-na-miru-daniela-krcova.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sportovní výživa na míru (Daniela Krčová) | Ronnie.cz
Daniela Krčová Sportovní výživa pro začátečníky i pokročilé s důrazem na individualitu každého jedince.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Začátečník jakou zvolit suplementaci a je užitečná ?
Rychle na stránku:

Přejdi na: