Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 303, 304, 305 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2021 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@carabas . nehladaj spravodlivost na tomto svete ale priznavam, trosku som k tomu prisiel ako slepe kura k zrnu, lebo u nas v baraku patri jedna pivnica k trom bytom. tretina patri fotrovcom, druha tretina uz onedlho sestre, takze zostava este zdvorilostno - diplomaticka navsteva u tretich susedov, s ktorymi celkom vychadzam, kedze o poriadok v priestore sa staram dlhodobo ja. No a hlavne to tam nebude napevno, pekne to vzdy vsetko do kuta odpracem a bude klud.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2021 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Nie nie, to je 180cm, 30mm priemer. Nosnost by sa mala hybat tusim k 300 kilam. Tych 190 kilo s nou vobec nic neurobilo, ani sa neohla.

S dovolením dotaz, to je tahle?

https://www.insportline.cz/346/vzperacska-tyc-insportline-180cm-30mm-rb-72t-se-zavitem#horizontalTab
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2021 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
decarabas napsal:

Nie nie, to je 180cm, 30mm priemer. Nosnost by sa mala hybat tusim k 300 kilam. Tych 190 kilo s nou vobec nic neurobilo, ani sa neohla.

S dovolením dotaz, to je tahle?

https://www.insportline.cz/346/vzperacska-tyc-insportline-180cm-30mm-rb-72t-se-zavitem#horizontalTab

Ano, to je ona. Teraz pozeram, ze nosnost je 250, nie 300. Tych 300 ma moja lavicka. Ale nepredpokladam, ze by na taku tyc niekto nakladal 250 kilo, takze to by stale malo byt v cajku

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2021 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc!

Váhu až tak neřeším, jen mám dilema, zda ložiska nebo ne, bo přemístění je fajn ... ale zas to pak o to rychleji naskakuje.

Sakra, zatracený mor a cholera, já chci do fitka a ne do garáže:-))).
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2021 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zombie drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
4x10x100kg belt on

Bench press:
1x5x40kg
1x5x70kg
1x5x100kg
4x5x120kg

Príťahy podhmatom:
4x10x70kg

Biceps s JČ:
4x12x10kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CKlGDMqhJeO/
Leto sa blíži míľovými krokmi, treba zapracovať na muskulatúre, aby ma mohli obdivovať na testovaní, ktoré jediné budeme mať povolené v nekonečnom lockdowne Už sa teším, ako budú všetci zaočkovaní, len u nás ten retard sa nám bude stále špárať v nose. Nevraviac o tom, že v Číne vynašli análne testovanie, toto keď sa dozvie ten náš expert... Jebe nás už dosť, tak prečo nie rovno do prdele, že. Lukimu by vadila moja nenávisť a zloba, ale neviem si pomôcť.
Uf, opustil som sa trošku, tak poďme k tomu tréningu.
Zombie drepy po desiatkach, lebo nemám pud sebazáchovy. Ale bolo to nakoniec mega ľahké. Ešte aj udýchať sa to dalo ako tlstý koviďák bez kondičky.
Benche jediné trochu ťažšie. Soraya nenávidí podávať mi činku, keď natáčam video, ale čo sa dá robiť. Musí sa prekonať v rámci zachovania zdravia mojich ramien. A malý Pepek by mi asi činku ešte nepodal, skôr by ma len poprskal slinami alebo mi poskákal po vajciach, ako to robí pri iných príležitostiach. Benche inak super, dlhšie som také ťažšie nešiel a šmrdlal som jednoručky alebo max stovku, ale sila nezmizla, takže dobrý pocit. Ramená úplne OK, všetko bezbolestné a v pohode.
Na koniec len pumpovanie chrbta a potom biceps, ktorý som natočil. Urobil som 4 videá. Na každom som vyzeral ako totálny kretén, nechápem, ako to je možné. Teda, chápem, že vyzerám ako kretén, ale väčšinou to viem filmárskymi kúzlami obísť. Včera asi došli kúzla Tak som to tam radšej nedal - šľacha aj tak ťahala jak blázen, keď som skúsil dvihnúť veľkú tyčku, tak som skončil pri kontrolovaných opatrných jednoručkách. Nakoniec ine až také zlé, ale nemám rád, keď ma hocičo obmedzuje.

A keď už to ygg načal

cohen999

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2021 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Letne analne testovanie! Treba tuto myslienku posunut nasmu vrchnemu epidemiologovi a osvietenemu testovacovi.
Aspon to mas dobre, ze ta Pepek kope do gul stale, takze si zvyknuty. Mne Junior len raz za cas, ale vtedy to naozaj stoji za to... Vylupok sa uz stavia ku gaucu, stolu, vlastne ku vsetkemu, ma aj specialitu - tak mi vie laktom do krku zarvat ked sa chce na rukach otocit, ze bez sance neposluchnut. Bude to fighter...
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2021 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pauzovaný deadlift:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
4x6x140kg belt on

Pauzované drepy s expanderom:
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg belt on
4x6x140kg

Incline bench press pauzovaný:
1x10x40kg
4x12x70kg

Skull crushers:
4x6x40kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CKqQwUHhAe-/
Ah, ten dar z neba! Soraya vzala lil´Pepka von a tak som mohol cvičiť ako sa mi len chcelo bez obáv, že niekoho zahluším. Síce potom pred koncom tréningu sa vrátili, ale to som mal už najhoršie za sebou.
Mŕtvoly som si dal pauzované. Načisto sa mi nechcelo motať sa do expanderov, tak som si to dal takto, nech si to sťažím. Aspon som mal zas trochu zmenu. Nepopieram, že pár kilo naviac by neuškodilo, ale čo, mŕtvola mi aj tak nejde, tak načo sa ňou vôbec zaoberať
Drepy, to je iné kafe. Tie mám rád, idú mi, bavia ma. Tých 140kilo úplne napohodu, easy. Myslel som, že po ťažkých drepoch v pondelok a objeme v stredu a mŕtvole v piatok sa potrápim, ale prd. Úplný relax a užíval som si to.
Incline benche tiež so stopkou. Stopky som neplánoval, ale prvú som tak urobil a potom mi už nedalo to tak nedokončiť. Dnes mám dokonca svalovku
Tak isto, ako aj na tricáky, tento cvik som nešiel strašne dlho a dnes ho tak príjemne cítim. Bohužiaľ tá 180cm činka na to nie je úplný ideál, dosť blbo sa s tým drží balanc. Možno by to šlo s jednoručkami... Ešte to domyslím.

Celkovo mega trenál, mohol som si pustiť aj muziku miesto ruských riekaniek a môj malý klon mi samovražedne nebehal popod činku

Dnes som plánoval strečing, ale... Dal som si radšej nutellu

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2021 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg
1x1x190kg
4x3x190kg

Rumunské mŕtve ťahy:
1x10x40kg
3x10x100kg

Bench press:
1x6x40kg
1x6x70kg
2x12x100kg
1x9x100kg + 1x3x100kg fuck

Príťahy VČ podhmatom:
3x12x70kg

OHP:
3x12x40kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CKx7aZ_BWRH/
Uhm, pondelky sú síce povíkendová pracovná mizéria, ale tréning vždy stojí za to. Hlavne vďaka drepom, čo si budeme klamať.
Reťazové závesné systémy fungujú parádne, takže zas nejaké trojky so 190 kilami. Šlo to výborne, síce som bol spočiatku trochu drevený, ale nakoniec sa to rozhýbalo a slušne to odsýpalo. Sila bola, drepy kontrolované.
Vznikol ale trochu iný problém. Začínam mať taký pocit, že si krivím panel pod nohami Netuším, či som si to len vsugeroval, tá podlaha tam bola stále krivá (zle odliaty panel), ale marí sa mi, že tá nerovnosť je väčšia. Pravda, v strede obývačky mať 100kg mňa + 190kg činku na malej ploche dvoch chodidiel (síce mám 44ky nohy, ale asi to nestačí, heh) asi nie je úplne to, s čím soudruzi v 82om rátali, keď stavali panelák... Pre istotu sa presuniem bližšie k stene, čo síce dojebe videá, ale (dúfam) menej dojebe podlahu. Asi by nebolo na škodu mať pod nohami aj nejakú tuhú gumu, aby sa tá váha ešte trochu viac rozložila.
Je to haluz, viem o ľuďoch, čo majú doma 500 litrové akváriá a pohoda, ale väčšinou to majú pri stene a podložené na väčšej ploche a nehýbe sa to hore a dole niekoľkokrát týždenne.
No nič, zvyšok tréningu pokračoval v pohode, lebo váhy už boli menšie a nebál som sa, že sa zjebem susedom do obývačky na návštevu
Ťahy s rovnými nohami ma sklamali - na chvíľu. Dlhšie som to nešiel, ale necítil som žiadnu pumpu ani zaberák, nič. Až keď som sa na benchi zaprel nohami. To mi došlo, že na ďalší deň bude sranda...
Benche teda dobré pumpovačky, bohužiaľ poslednú sériu som unáhlil a vytuhol na deviatom opáčku. Nikde nikto, aby mi pomohol, tak som to rozumne odložil, počkal pár sekúnd a dotlakoval to. Síce mi to kole oči takto zapísané, ale som k sebe úprimný, nehanbím sa a idem si za svojím, lebo mám veľmi mužnú energiu a môj život sa teraz celý zmení
Pri príťahoch už sa naplno prebudili hamstringy, ako sa natiahli v predklone, takže som ich zrejme cvičil dobre Cítim ich ešte aj teraz, ako pomaly postupne tuhnú
Celý tréning ukončený ľahkými OHP, nesnažím sa vôbec ísť to silovo, skôr zdravotne. Turek zo mňa asi nebude, ale aspoň to dotlačím do prepnutých lakťov, nie ako on

Zajtra by mali byť ťažké benche, vidím to tak na 130 kilo, ak sa Soraya hecne podať mi to. Ak nie, budem musieť šaškovať s jednoručkami. Kto by bol povedal, že ešte aj v tom cvičení budem závislý na ženskej
A na pevnosti podlahy.

spekounP

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2021 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pocit křivé podlahy, jedná noha výš a druhá níž mívám při určitých mobilitnich problémech v kyclich. Takže bacha na to, nemusí to být jen objektivně kriva podlaha.
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2021 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Pocit křivé podlahy, jedná noha výš a druhá níž mívám při určitých mobilitnich problémech v kyclich. Takže bacha na to, nemusí to být jen objektivně kriva podlaha.

Musel by som mať veľmi krivé kyčle, aby aj Soraya mala ten pocit, keď stojí na mieste, kde drepujem

decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2021 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x6x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg
4x3x130kg

Incline bench press:
3x10x80kg

Príťahy JČ:
3x12x30kg

Predkopávanie s expanderom:
3x12

Biceps s JČ:

3x12x10kg

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/CK3LvtwhcbY/
Taký oddychový tréning. Drepy som sa rozhodol vynechať - mali byť zombie drepy, ale hamstringy som mal komplet odvarené ešte z pondelka Neoplatí sa dávať pauzu od rumunských ťahov, pri znovuzaradení do tréningu sa mstia
Benche vôbec neboli zlé, síce len 130 kilo, ale celkom s rezervou, nič nikde nebolelo, tak si to užívam.
Incline som zvýšil na 80 kilo, akurátna váha po ťažkých trojkách. Pekne kontrolované, cítil som to presne tam, kde to mám cítiť, veľká spokojnosť.
No a po benchoch už došlo na relaxačné oddychové ojebané cviky Aj keď teda príťahy jednoručiek po 12 opakovaniach na sériu mi pekne vyštípali laty aj zadné delty
Ako som spomínal, miesto drepov len predkopy. Hamsy totálne zdreveneté, nechcelo sa mi do drepov, tak som pumpol kvadráky. Nehanbím sa za to A keď, tak len trochu.
No a nakoniec pumpička bicepsov. Ja viem, ja viem, malé váhy, ale bojujem s tou dofuckovanou šľachou a toto je v podstate rehabilitačný cvik - dobré je, že to šlo úplne bezbolestne.

Postworkout bola super pizza, ktorú počas môjho tréningu objednala moja verná žena. A keď ju už spomínam, nedalo mi a bez akéhokoľvek kontextu som jej včera ukázal Lukiho video o mužskej energii. Chvíľku na to zmätene pozerala a potom povedala "Oni sú buzeranti?" Toľko k epickej mužskej energii, ktorá ohúri každú ženu. Kings of (gay) love.

Jirkas8

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2021 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A keď ju už spomínam, nedalo mi a bez akéhokoľvek kontextu som jej včera ukázal Lukiho video o mužskej energii. Chvíľku na to zmätene pozerala a potom povedala "Oni sú buzeranti?" Toľko k epickej mužskej energii, ktorá ohúri každú ženu. Kings of (gay) love.

Máš moudrou ženu, tej se drž
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2021 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

odkud vis, jak nosim rucnik?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2021 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
decarabas napsal:

odkud vis, jak nosim rucnik?

Veď mi vkuse posielaš svoje (polo)nahé fotky

decarabas

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2021 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x4x190kg
1x6x190kg

Bench press:
1x6x40kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
2x2x140kg
1x17x100kg

Deadlift:
1x3x40kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x140kg + oranžový expander
1x1x140kg + červený expander
1x3x140kg + oranž + červ
1x1x140kg + oranž + červ + fialový
1x6x140kg pauzované pod kolenami

OHP v sede:
3x12x40kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CLAQ5a2B3Yn/
Welcome to the Plague pit ll.
Už ma to doma mocne nebavilo a tak som sa dohodol so susedmi, že mi povedia, čo môžem vyhádzať zo spoločných priestorov v pivnici. Nakoniec toho mohlo isť dosť von, tak som si dal kardio a vyhádzal som pol tony krámov, potom som zametal a vysával a zas zametal a vysával a zmýval a zmýval so savom a zmýval a nakoniec sa tam dá dýchať a hýbať sa. Vyzerá to síce ako hlavné mesto Cholérie a Tetanolandu, ale je to vcelku čisté.
Tak som sa radoval, že som mohol cvičiť v hnusnej tmavej diere a nie v čistej obývačke, že som si dal šesť opakovaní drepov so 190kou a posledné so stopkou. Mal som radosť aj z toho, že po dvoch mesiacoch som videl Štúrovu hnusnú tvár - a to len preto, že nepatrila Sorayi alebo malému Pepkovi. Nie že by teda oni dvaja mali hnusné tváre.
Štúr chudák popadal silovo hrozne dolu, ale aspoň si spôsobil hroznú svalovku. Čo je lepšie na motiváciu, ako sa zmordovať na nasledujúce tri dni.
Benchce so 140kami celkom pekne s rezervami a pauzami.
Deadlifty čistý punk, lebo som mohol búchať s činkou bez toho, aby sa kusy omietky sypali susedom do večere a tak som sa šalil s gumami aj bez nich. Radosť z neobmedzeného pohybu.
Zakončené ramenami vsede, lebo strop je tam mini a čokoľvek nad hlavou postojačky by rozlámalo trubky, hadice a potrubia a načisto by sme sa utopili/udusili/zhoreli alebo dačo také.

Super to bolo, doprdele, ako mi chýbalo zmeniť prostredie V stredu pokračujeme, asi nejaká upravená verzia fomina zasa - to chce ísť Štúr, tak sa prispôsobím váhami a sem tam zaradím iný cvik ako veľkú trojku, nech sa nenudím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 303, 304, 305 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: