|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Jo, s tvoji obcankou a tvym xichtem to nekdo podepise na poste, postacka da razitko a je to, smlouva je platna
Radsi se jeste podívej rychle do katastru, jestli je byt vazne tvuj
(Jinak je to ocividne moc hodna holka a ty jsi moc chytry kluk 😁😁😁) |
no dival sem se uz, je to na me psane... nicmene uz budu chodit bez obcanky, oni sou schopni si na me nekde pockat a nasilim me k tomu donutit, ja uz sem byl na katastru jim to ukazat ze je to podvrh kdyby tam s tim nekdo dosel, ale pry s tim nic udelat nemuzou, ze me jen dojde oznameni od nich pokud by tam nekdo takto dosel. Zajimave je to ze mi s tou dohodou nevratili vsechny ty papiry od bytu,coz sem jim x-krat rikal at mi to vrati...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:31 pm Předmět: |
|
|
Vymen si okamžitě obcanku! S novym cislem mas klid.
A za druhe..jak nastikim prinutit? To ti budou lamat ruju na checkpointu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:34 pm Předmět: |
|
|
no musel by snad taky grafolog potvrdit jejich podpis ze je vlastne muj, protoze kdyz sem viddel ten podpis na te socialce tak byl uplne jiny, je mozne ze sem se tak kdysi davno podepisoval a oni z te doby maji nejaky ten dokument od bytu, ale posledni roky pouzivam porad stejny diametralne odlisny podpis, dokazujici to ze na te socialce je to podvod
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Vymen si okamžitě obcanku! S novym cislem mas klid.
A za druhe..jak nastikim prinutit? To ti budou lamat ruju na checkpointu? |
to nechapu, k cemu by mi byla nova obcanka s novym cislem? Ty papiry od bytu byli delane pokud vim jeste pred posledni vymenou obcanky.
Lamat ruku u checkpointu sice ne, ale nasilim mi vzit penezenku s obcankou a pak si najit nekoho podobneho uz jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:40 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Vymen si okamžitě obcanku! S novym cislem mas klid.
to nechapu, k cemu by mi byla nova obcanka s novym cislem? Ty papiry od bytu byli delane pokud vim jeste pred posledni vymenou obcanky.
Lamat ruku u checkpointu sice ne, ale nasilim mi vzit penezenku s obcankou a pak si najit nekoho podobneho uz jo |
Protoze novou si ohlidas lip nez tu ztracenou
A nejlip by bylo, darovat ten byt rodicum a mas klid
A jestli se bojis, ze te.prepadnou, zacni cvicit, nahodiu znam.jedno super forum o posilování, kde by ti mohli poradit... 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Vymen si okamžitě obcanku! S novym cislem mas klid.
Lamat ruku u checkpointu sice ne, ale nasilim mi vzit penezenku s obcankou a pak si najit nekoho podobneho uz jo |
Protoze novou si ohlidas lip nez tu ztracenou
A nejlip by bylo, darovat ten byt rodicum a mas klid
A jestli se bojis, ze te.prepadnou, zacni cvicit, nahodiu znam.jedno super forum o posilování, kde by ti mohli poradit... 😁 |
ale vsak ja sem tuhle obcanku co mam neztratil, tu mam porad. Jinak to uz sou extremy a hypotezy a neverim ze by se to stalo, ja myslim ze nejaky pulmeloun o ktery me vysali uz stacil. Nicmene uz sem premyslel o nejake zbrani k sebeobrane,
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 22, 2021 5:00 am Předmět: |
|
|
Tommy ty s tvoji vygumovanou hlavu si porid maximalne tak klacek... v ramci svy bezpecnosti, i bezpecnosti lidi kolem tebe  cim dal vetsi bizar tady...ses nemocnej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá květen 07, 2021 3:18 pm Předmět: |
|
|
Tak sem byl u pravnika vse sem mu rekl,predlozil konverzaci z FB i s jejich dukazy kdy me obvinuji z veci co 'sem mel udelat' kdyz sem pil a pravnik me rekl ze mam jit na policajty, kdy je to vydirani a pokus o podvod s prevedenim bytu,atd...jenzei kdybych tam sel tak ja neverim justici a policii a jeste by se to obratilo proti me, stacilo me kdyz sem sel na policii resit to ze si najemce jezdil s autem psanym na me ktere sem jeste 2.5 roku splacel a jesi by mi nezjistili za ty 3 roky co v tom jezdila 'byvala pritelkyna s rozvedenym manzelem' jesi tam nejsou nehody,pokuty atd... a jeste me vynadal ze to sem si mel hlidat a je to moje vina, pritom do toho jak sem byl zmanupulovany nevidel a vubec nevedel ze sem jim zkratka veril jako pritelkyny a vericimu cloveku. Pro dobrotu na zebrotu.
Nicmene ja chci resit jen ukonceni smlouvy, kdy sem ji ukazal podepsanou dohodu najemcem o ukonceni najmu,jenze najemce misto data ukonceni smlouvy (9.5.2032) napsal datum 1.5.2021, coz mi pravnik rekl ze to asi nepochopili a ze z jejich strany to vidi ze najem konci, resp. dohoda o ukonceni plati toho 1.5.2021. Jenze dale v te dohode se pise ze dohoda vlastne plati datem kde sou podpisy moje a najemce,resp. toho posledniho data, coz je moje, protoze najemce to podepisoval jeste predemnou, jenze najemce tam ani nenapsal kdy a kde to podepsal, je tam jen jeji podpis a tak nevim jake datum tam napsat,pravnik rekl ze tam mam napsat datum pred 1.5.2021 ale me zas prijde logicke aby to nebyl mindfuck a aby me na matrice nerekli, kdy vlastne teda ten najem ma byt podle dohody ukonceny, tak tam dat to stejne tedy 1.5.2021.
A pry mam jit na matriku s tou dohodou na jeji odhlaseni trvaleho pobytu, tak sem se chtel zeptat, jake sou podminky krome te dohody o ukonceni najmu abych ji mohl odhlasit trvaly pobyt?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 07, 2021 4:16 pm Předmět: |
|
|
Jejich trvaly.pobyt konci najmem
https://www.finance.cz/527592-zruseni-trvaleho-bydliste/
Jinak s tim autem.ma.policie.pravdu, ty si odpovidas za predpis
Jenom se podivej do inzeratu, je tam formulace " auto bez prepisu neodjede"
To ze ty jsi blbej zakon neresi, mas sve povinnosti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá květen 07, 2021 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Jejich trvaly.pobyt konci najmem
https://www.finance.cz/527592-zruseni-trvaleho-bydliste/
Jinak s tim autem.ma.policie.pravdu, ty si odpovidas za predpis
Jenom se podivej do inzeratu, je tam formulace " auto bez prepisu neodjede"
To ze ty jsi blbej zakon neresi, mas sve povinnosti |
jenze ja daval 2x plnou moc na prevedeni auta na otce od najemkyne, ale ani jednou to nevyridili... az po 3 letech, kdy sem zminil ze pokud to nebude prepsane, nezbyva nez to resit pres policii nebo pravnika... to zabralo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 07, 2021 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ale porad je to tvoje zodpovědnost, s tim nic nenadelas
Mel sis nechat napsat plnou moc od nej, aby jsi to mohl prevest na nej a mel by jsi klid _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá květen 07, 2021 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Ale porad je to tvoje zodpovědnost, s tim nic nenadelas
Mel sis nechat napsat plnou moc od nej, aby jsi to mohl prevest na nej a mel by jsi klid |
no aspon sem se poucil no, neverit nikomu, doslova
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so květen 08, 2021 4:21 pm Předmět: |
|
|
Hele ten najemce byla ta tvoje pritelkyne, co ma dar ducha svateho?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne květen 09, 2021 12:25 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Hele ten najemce byla ta tvoje pritelkyne, co ma dar ducha svateho? |
jo, prave proto tomu porad nechapu, ja tomu veril vsemu az kdyz se muj neverici otec pomodlil, Boze jestli opravdu jsi tak mu konecne otevri oci..... den predtim nez sem vse odhalil na socialce. Ja ji veril jako cloveku a i tomu ze ma dar praveho Jezise. Kazdopadne neco ma, protoze plno veci vedela ktere jen tak clovek zjistit nemuze, ale tak Dabel vi taky vse no ...
A pravnicka kdyz sem ji vse rekl i z pohledu vericiho mi rekla ze je taky verici ale ze me od zacatku tahala za nos.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 06, 2021 2:45 pm Předmět: |
|
|
tvle, tak on to fakt byl Satan ten jeji 'dar ducha svateho', uklizel sem si byt po nich a oni tam nechali plno rozbitych veci jako napr. rohovy gauc,ktery je skladaci a zapomneli ho otevrit, protoze sem tam nasel jeji veci´jako obleceni a i tasku s dokumenty, kde mimojine uz v dobe v roce 2018 kdy mi tvrdila jak me miluje a planovala se mnou spolecny zivot, uz zadala o jiny vetsi byt 2+1.... to cele krasne zapada do toho co mi rikala domovnice- ze ta ciganka byla uz prede mnou ve 2 pronajmech a vsude dluzila, v jednom z nich za najem 90 tisic a v druhem zas za nezaplaceny internet, kvuli kteremu sem kvuli ni mel mimochodem 2x exekuci ja na byte. No to ze ten jeji dar byl od Satana dokazuje to ze sem v jeji tasce nasel i tarokove vestecke karty, ktere nejsou nic jineho nez okultni a jen na jedne z tech karet,mezi kterymi si ona sama napsala 'PENIZE' coz je podle toho vykladu jeji osud. Ale proste me to nejde do hlavy porad, sama me tvrdila jak veri v Pana Jezise, videl sem jeji Bibli kde si sama delala poznamky o dulezitych versech, maleho syna vedla k Bibli, coz tez nechala mezi tema vecma v gauci--- jeho poznamky psane jeho rukou kde si psal ruzne verse z Bible. Ale to ze to vedela nebo ne ze je to SAtan ji neomlouva, protoze to delala vedome, to neni jen to co me udelala za dluhy a podvody skrz penize, ale 5 let se zil ve strachu ze sem mel nekoho znasilnit a rozbit 6 aut coz mi ona a jeji dar ducha svateho tvrdili, svine jedny. Takto ona se cely zivot radi s tim jejim bohem,ve skutecnosti SAtanem, co ji radi co ma delat aby druhe podvadela a mela z toho penize.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|