|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 4:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
to je on
|
Zaslal: st srpen 19, 2015 7:57 am Předmět: |
|
|
MSG: Casia a Certiny jsou tak trochu každý něco jiného. Casia jsou slušný, osvědčený, cenově přijatelný, ale ceny Certin začínající s nadsázkou tam, kde Casia končí. Certiny jsou solidní základ pro solidního člověka :-) a taky se mi jedny DS Mastery válí ve skříní, jako rezervní...
V Brně servisuju Certiny u Hanáka, v Praze by to snad mělo být Carollinum.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út září 01, 2015 6:10 pm Předmět: |
|
|
Veletrh hodinek
Ahoj,
kamarád se na této akci podílí.
Dostal jsem od něj nějaké brožurky, jestli je můžu dát někomu v práci a před chvíli jsem si ještě vzpomněl, že tady na fóru je vlákno o hodinkách, tak jsem to naskenoval a hodím to i sem, třeba by mohl mít někdo zájem.
Víc infa tady: http://www.sewbrno.com/
Pokud to Ronniemu nebo adminům vadí, tak to smažte.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:19 pm Předmět: |
|
|
Proč ukazujou každý jinak? Myslel jsem že g-shocky jsou řízený rádiem...
Jinak jsem si pořídil první automaty a docela opruz co se týče výdrže.
Cca 6 hodin bez natahování a s natahováním to není o moc lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:41 pm Předmět: |
|
|
Modrý hranatý. Mně se kulatý hodinky moc nikdy nelíbily. Teda líbí se mi, obzvlášt´ hodně velký, masivní, na holkách. To je sexy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
@ Barbar Conan - ty jsi jak moje přítelkyně :-) přesně takhle se ptala :-)
@ Hulkie - to je docela divný, automaty musí vydržet min. přes noc. Jinak je něco špatně. Spíš vydžej běžně 24h i víc. Jaký máš a jak je na počátku natahuješ?
Řízení rádiem mají jen některý g-shocky, z těch mých žádný, jak vidno :-) Jednak jsou to starý kousky (ty dvoje vlevo mají cca 20 let) a zbytek jsou ty nejlevnější (čili "klasické"), jak bych řekl já :-) Takže jdou cca +/- 2s / den, což řeším až tak 1x za 2 měsíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:22 pm Předmět: |
|
|
Za me jedine Timex Ironman.
Mam je uz asi 18 let, baterku jsem nechal menit 2x, max 3x.
Reminek mam par let novej, a nejaky tlacitka jsou hure mackat, ale jinak vse ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 10:06 pm Předmět: |
|
|
Přes noc se mi vybily moje kšunnto core, aniž by se mi předtim ukázal indikátor vybití (mam je asi pět let, takže vim, že baterka vydrží cca půl roku). A zrovna, když jsem je ten den docela potřeboval.
Mam chut ten křáp rozmlátit kladivem. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 19, 2016 4:32 am Předmět: |
|
|
To baterka umí udělat. Není to chyba hodinek. Ty měří jen napětí článku a to bylo ok. Nezlob se na hodinky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 7:02 am Předmět: |
|
|
Půjdou na reklamaci. Prej by měly vydržet 48 hodin. Asi páteční kousek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Uživatel77
|
Zaslal: po červenec 18, 2022 10:16 am Předmět: |
|
|
Dovolím si vytáhnout z hlubin toto staré téma. Co nosíte za hodinky? Používáte nějaké garminy, nebo AW atp? Nějak se nemůžu rozhoupat jestli zůstat u klasických hodinek, nebo přesedlat na AW, tam by mě ale asi štvala nutnost dobíjet je každý den......
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 20, 2022 10:13 am Předmět: |
|
|
Smysl smart hodinek moc nechápu, jen další zbytečný gadget, který člověka otravuje informacemi k ničemu, které berou člověku pozornost a čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Uživatel77
|
Zaslal: st červenec 20, 2022 11:37 am Předmět: |
|
|
Taky to moc nechapu, ale neco na tom bude, kdyz pulka fitka cumi do hranatejch hodinek :D Ale docela by me zajimalo jak moc presny jsou vypocty kalorii atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|