|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Danca Ber
|
Zaslal: čt srpen 25, 2022 8:31 pm Předmět: Dárek pro chlapa |
|
|
Zdravím všechny, poradíte cool dárek pro chlapa? Co byste chtěli k výročí dostat? Sem s nápadama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 25, 2022 9:59 pm Předmět: |
|
|
Kval. rum/whiskey. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 26, 2022 6:48 am Předmět: |
|
|
Nůž _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 26, 2022 8:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RichardJanco
|
Zaslal: so srpen 27, 2022 10:07 pm Předmět: |
|
|
Nebo nějakej adrenalin - tandemový seskok, letecký simulátor, únikovka. To je taky cool.
|
|
| nahoru |
|
 |
Uživatel77
|
Zaslal: ne srpen 28, 2022 8:56 am Předmět: |
|
|
Kolikáté výročí?
Takhle z patra mě napadá třeba:
Nůž
Hodinky
|
|
| nahoru |
|
 |
Danca Ber
|
Zaslal: st srpen 31, 2022 9:39 pm Předmět: |
|
|
Kluci, moc díky za tipy!! S přítelem máme třetí výročí a nejspíš půjdu do toho zážitkového dárku, nejspíš vyberu pořádný adrenalin :) Na těch doporučených stránkách darek-zazitek.cz mají fakt výběr, tak to bude hračka :) Na dárky jako nůž, hodinky nebo alkohol není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Whiskentle
|
Zaslal: pá srpen 22, 2025 12:53 pm Předmět: |
|
|
Hodně záleží na tom, co má rád – univerzální tip se těžko hledá. Ale pár věcí, co mě napadá:
Zážitkový dárek – společný výlet, lístky na koncert, únikovka, let balónem nebo klidně jen wellness víkend. To si člověk zapamatuje víc než věc.
Hodinky nebo šperk – nemusí být drahé, spíš něco, co má osobní hodnotu.
Koníčky – jestli má rád sport, tak něco do jeho výbavy. Hráči PC/konzolí ocení třeba kvalitní herní doplněk. Kutilovi se zas hodí nářadí.
Osobní dárek – fotokniha, vyrytý náramek, personalizovaná peněženka nebo láhev s věnováním.
Gastro – dobrá whisky, rum, degustace piv, kafe nebo čokoládový balíček – podle toho, co pije/jí rád.
Já osobně bych měl asi největší radost ze zážitku, který můžeme sdílet spolu.
A co tvůj partner? Je spíš na praktické věci, nebo na překvapení?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|