Pokud jsi doted celý zivot sedel a/nebo je trenér vul, tak jo😁
Jinak pod CF se dneska.schiva kdejaky kruhac a podobně
Pritom cf nema definovane treningy a podobně
Jde jenom o kombinaci cviku, co si vymyslí rozhodčí na zavodech
A trening te ma udelat všestranným, aby jsi koncil idealne prvni, optimalne na čelních pozicich
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Jó, dřív jsem moc nikdy takto intenzivně necvičil.. Já si právě nejsem jistej, co to CrossFit je. Chodím na tréning kruhového tréningu - velmi intenzivního cvičení cca 3 stanovišť, kdy na každém jsou 2 cviky na různé partie s velmi intenzivní frekvencí. Třeba 7 přitáhnutí k tyči za 50s a pak zvedání činky nad hlavu, 10x..
cca za týden jdu na další tréning (po 2 týdnech), tak si jen říkám, jestli to má smysl..
Ne, tohle valny smysl nema
Zase budes rozjebany jak Bagdad po naletu
Pokud neco chces, najdi si trenera, cote naučí xviky a pak si ve vlastnim tempu odjed nejake wody
Díky - dělat jednou něco za čas nemá moc smysl, chápu. Zkusím tedy to, co je doporučeno, pěkně od nejmenšího zatížení (i to mi přijde dost na začátek.. abych nedopadl jako ten bagdád i po něm ) a uvidím, jak se to vyvine, hlavně, jestli mě to bude bavit. Ještě jednou díky za tip.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru