|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirkas8
|
Zaslal: po leden 16, 2023 7:48 pm Předmět: Soud za Sarms |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 17, 2023 7:51 am Předmět: Re: Soud za Sarms |
|
|
Jirkas8 napsal: | https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kulturisti-steroidy/r~1a5c44ba927211ed8980ac1f6b220ee8/?fbclid=IwAR0vV7AgtcP20rbfD_cUAlzEqHiM8gtWCylWW287taFkIoPWwM3HaEb56WY
Doporučuji přečíst celé | Já myslím, že je asi každému jasné, že se tím živí čtvrtina kulturistické scény. Mohli by to rovnou legalizovat a nechat prodávat lékárny .o)
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út leden 17, 2023 10:02 am Předmět: Re: Soud za Sarms |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 17, 2023 10:14 am Předmět: |
|
|
Protoze to prodavali na studijni ucely?
A kdyz neco rikas, trestne to vetsinou neni, i kdyz to neni uplne pravda a dokonce ani kdyz je to lez _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út leden 17, 2023 12:35 pm Předmět: |
|
|
Ustinove, ty si ten TZ někdy pořádně přečti.
A pokud by tě zajímalo víc, tak nebude problém se dostat k onomu rozsudku OS pro P5, kde to budeš mít s obšírným odůvodněním.
Plus by ti mělo dost napovědět to, že s výjimkou Grznára všichni uzavřeli se SZ dohodu o vině a trestu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 17, 2023 12:51 pm Předmět: |
|
|
ygg napsal: | Ustinove, ty si ten TZ někdy pořádně přečti.
A pokud by tě zajímalo víc, tak nebude problém se dostat k onomu rozsudku OS pro P5, kde to budeš mít s obšírným odůvodněním.
Plus by ti mělo dost napovědět to, že s výjimkou Grznára všichni uzavřeli se SZ dohodu o vině a trestu. |
Asi jsem to špatně napsal
To co jsem napsal byla odpoved na to, co si mohli myslet
Ne moje stanovisko _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út leden 17, 2023 1:53 pm Předmět: |
|
|
A tak to pak jo ... ale je fakt, že jsi to napsal teda hodně zajímavě:-))).
Jinak jasné, že si mysleli, jak s tím vyjebali a mohou být v pohodě ... ale ony ty OČTŘ taky nejsou úplný blbci, o justici ani nemluvě. Jediný, komu bych tuhle argumentaci možná se zavřením obou očí uznal je ta nešťastná "balička":-) ... bo pokud to odesílání zásilek a vše s tím spojené byl komplet její džob, tak to v přepočtu dělá 67 káblí za zásilku. Kvůli tomu bych ji fakt k soudu netahal:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
nahoru |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|