|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: čt březen 02, 2023 8:44 am Předmět: |
|
|
decarabas napsal: | DAVID.LOPAN napsal: | decarabas napsal: | V hre je: |
to co máš rád. | realita je taká, že aj 120kg drep a 100kg bench je nadpriemerný silový výkon v porovnaní s bežnou populáciou. |
Vidis, toto je dokaz, ze moja rada bola najlepsia. Nechat mozno padnut silu, ale stale byt nad priemerom populacie, do toho zacat trosku behat a stat sa naozajstnym atletom, namiesto nejakej... pumpicky , pche! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 02, 2023 9:05 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt březen 02, 2023 10:19 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 05, 2023 10:40 am Předmět: |
|
|
T-bar príťahy:
1x10x25kg
1x10x50kg
1x10x75kg
3x10x100kg
1x10x75kg
1x10x50kg
1x10x25kg
Krčenie ramien s VČ:
3x10x120kg
Príťahy s oporou:
3x10x60kg
Sťahovanie kladky zhora:
3x10
Superset
DB press na rovnej:
1x10x22kg
3x10x32kg
+
Rumuny s DB:
1x10x22kg
3x10x32kg
Triset:
3xveľa
Hodnotenie tréningu: V stredu Soraya zaľahla s nejakým bacilom a odvtedy sa jej nepodarí zraziť teplotu pod 38 stupňov, nech robí, čo robí. Z toho dôvodu zostala celá domácnosť na mne a jaksi nebolo veľa priestoru na tréning. ALebo stravu alebo spánok.
Nakoniec som piatkový tréning musel preskočiť, aby som sa o všetko/všetkých postaral. Včera už mi začínalo solídne hrabať, tak som o deviatej večer všetko nakŕmil, umyl a uspal a vypadol cvičiť. Výhoda domáceho gymu je v takýchto prípadoch na nezaplatenie, čo si budeme...
Samozrejme mi ani nenapadlo mlátiť tam s deadliftom, na ktorý som hlavne nemal ani náladu ani energiu. Tak som tam nadrbal t-bar vo veľkom objeme, zvolil som úzky paralelný úchop, nech trochu spravím stred chrbta. Z toho titulu som hneď za tým zaradil aj krčenie ramien v miernom predklone, aby som zacielil na spodok trapézov, ktoré sú menej trapézne, zato riadne trápne - nemám totiž žiadne.
To už som mal chrbátik pekne utavený, tak som z váh prešiel na techniku a dal si príťahy na šikmej lavičke, len so 60kou, ale technicky čisté, poriadny streč dole a dobré stlačenie hore.
No a na záver sťahovanie kladky zhora alá deCarabas, teda na šikmej lavici a na celú kopu kladkových záťaží som pridal ešte 22kg jednoručku.
Dobré to bolo, akurát už taká váha, že keď som nedal pozor, stiahlo ma to z lavice  Nakoniec som to nejak vychytal a rozmrdal si chrbát na cucky. Dobré a spokojnosť.
Potom ešte superset na zvyšok tela, ale tak, že nonstop, čiže hoci sú to smiešne váhy, nulové pauzy ma vytrestali celkom dobre. Kozy ani nie, ale hamstringy cítim ešte teraz - bodaj by nie, šiel som vo veľkom rozsahu pohybu a extrémneho streču dole a hore som to nelockol, takže hamstringy boli v permanentnom zábere. Auč.
Jo a nakoniec triset. Na ramená žiadne tlaky, zato milión upažovaní v stoji aj v predklone - objavil som "teplú vodu" - ramená z toho rastú lepšie ako z tlakov. Jo, militárko je základ a ukazateľ sily a jeden z hlavných cvikov a bla bla. Ale ramená mi z toho jakživ nerástli, lebo ektomorfná kostra je božie dopustenie. Zato z upažovania sa mi formujú celkom pozerateľné gundže svalov a výraznejšie Včko. Je super zistiť to po 10tich rokoch trápenia sa s šírkou ramien  Teda, trápil som sa s tým hádam od puberty, čo som si začal všímať, že som polovičný voči mojim rovesníkom, ale akože robil som s tým niečo len poslednú dekádu, heh.
A to bolo všetko, utekal som domov zistiť, či je všetko OK. Našťastie všetko spalo a nebol problém, tak som do seba nahádzal poživeň a zomrel na posteli.
Soraya si ide stále svoje teploty, ja zajtra už pracujem a ešte zastupujem kolegu, netuším, ako to vykryjem. Chvalabohu tréningovo to vyšlo akurát na deloadový týždeň, tak nebude problém, aj keby som chodil trochu to pumpnúť neskoro večer, pohoda.
Čo je pozitívne je, že hoci pokľakali deti jedno po druhom, Sorayu to rozomlelo na totálku a ja sa držím v pohode bez problémov. Asi jak som v detstve žral blato a húsenice, tak si telo zvyklo na kktiny
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 07, 2023 8:09 am Předmět: |
|
|
U nas to vyzera ramcovo vzdy podobne, decka su sice chore, ale aj s teplotami vesele, zena polomrtva a ja tak na 90%... obcas ma to na 1 den odpali tiez, no niekdo fungovat musi. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 07, 2023 8:52 am Předmět: |
|
|
cohen999 napsal: | U nas to vyzera ramcovo vzdy podobne, decka su sice chore, ale aj s teplotami vesele, zena polomrtva a ja tak na 90%... obcas ma to na 1 den odpali tiez, no niekdo fungovat musi. |
Tak ja cítim, že nie som na 100 percent zdravý, ale je to taký ten level, že ráno vychrchlem zelenohnedý bordel z krku a viem fungovať. Dokonca aj na tréningu som bol, chvalabohu len deload, čiže nič náročné.
Obvykle nebývam chorý, v tomto mám epické gény po otcovi a jeho otcovi, ale odkedy máme decká, tak je to stále väčšia výzva
Zato Sorayu skosí každá ktina, teraz ju ten týždeň herpetickej angíny s horúčkami vyžmýkal fakt brutálne. Chalani sa z toho vyspali za jednu noc a ona skončila na pohotovosti a 6 dní nebola schopná nič. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 14, 2023 8:00 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x190kg
3x1x200kg
1x10x120kg
Predkopávanie pyramída:
3x10
Superset lýtka:
3x20x120kg
+
3x20
Superset
Incline bench press:
1x10x20kg
3x10x60kg
+
Kladka príťahy:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CpvXAH3DKbv/
Po týždňovom nudnom deloade ma chytil nejaký soplík. Je to záhada, malý Pepek mal prázdniny, ktovie, odkiaľ sme to dovliekli. Nechcel som sa tým nechať odradiť, tak som sa hecol a šiel poškádliť váhy. No, ehm.
Už pri 120ke mi bolo jasné, že zázrak sa konať nebude - hrdlo suché, v nose mokro, v hlave tlaky a do toho celého moje zranené koleno odmietalo akékoľvek pokusy o zahriatie a rozhýbanie. Každý jeden drep som mal pocit, že miesto šliach mám hrdzavé zadreté oceľové lano, ktoré sa nie a nie premazať.
Popravde som tajne dúfal v dvojky s 200, ale márna sláva, horko ťažko som dával single. Technika naprd, nálada naprd, všetko naprd. Naposledy som dal 4x6x180, čakal som, že sa to pretaví trochu lepšie, ale vzhľadom na to, v akom som bol stave asi budem rád, že som sa tam nezmrzačil alebo neskolaboval.
Tak som aspoň zhodil na 120 a dal si svižnú desiatku. No, svižnú...  Nevycukal som sa pri nej tak, ako pri tej dvestovke.
Nohy samozrejme v pohode, ak si odmyslím koleno, ktoré bolelo ako čert. Usúdil som, že najmenšie škody na mojej životaschopnosti narobia veľké objemy predkopávania, lebo pri tom len sedím. A tak teda pyramídka:
10 opakovaní s 3 tehličkami
10 opakovaní s polovicou tehličiek
10opakovaní so všetkými tehličkami
10 opakovaní s polovicou tehličiek
10 opakovaní s 3 tehličkami
A to bola jedna séria, ktorá trvala okolo 3 minút. Au. Ale nohy som s tým dorazil, to zasa hej.
Lýtka som rozsekal, 20 opakovaní výponov so 120 kilami na malom schodíku a potom 20 opakovaní výponov s vlastnou váhou s maximálnym strečom a rozsahom.
Dnes sotva chodím, koleno pobolieva, ale o nič viac ako včera, stehná a lýtka stuhnuté.
Tréning som dokončil veľmi ľahkým supersetom incline tlakov a nejakou kladkou.
Je to mrzuté, ale holt je to realita života. Občas sa veci poserú. A ako píšem na instagrame - NEJAKÝ tréning je vždy lepší ako NIJAKÝ tréning. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 16, 2023 8:46 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x3x130kg
1x22x80kg
Incline bench press:
3x8x80kg
Triset
Peck deck:
3x10
+
Kliky na bradlách:
3x10xCarabas
+
Lýtka:
3x20
Predkopávanie:
1x100
Superset
Goblet drepy:
3x10x10kg
+
Zhyby:
3x8xCarabas + 10kg
Triset ramená a ruky:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cp0fSZ2jUov/
Rozhodne lepšie ako to pondelkové drepové trápenie!
Benchov som sa trochu obával, zdravotne nie som na tom ešte úplne OK (hrozivý soplík mi ničí život, ba miestami až zakašlem) a nemal mi to kto podať (Erik šiel s frajerkou do normálneho fitka, čo je teda zrada, ale je fakt, že ja mu blowjob nerobím...). Ale bol som bojovne odhodlaný sa do toho oprieť poriadne. Nakoniec som sa dostal na pohodových 3x3x130, verím, že ak by mi niekto tú činku podal, bolo by tam aj viac. Ale v pláne mám aj tak len 3x3, čiže je to fuk.
Rameno nebolelo vôbec, po pol roku trápenia s rehabkami som sa asi dostal z najväčšieho shitu (s ramenom, myslím, koleno je v péčku stále  ).
Na záver som to vypálil s 80 kilami. Je sranda, ako to tých prvých 10-12 opakovaní lieta a potom si kozy, ramená a tricáky spomenú, čo už majú za sebou a začnú zlyhávať
Bol som príliš lenivý šrubovať si jednoručky a tak som dal incline bench. Nechal som tých 80 kilo, celkom OK, ak by som mal niekoho za sebou, skúsim viac - buď reps alebo váhu. Ale nemal som za sebou nikoho, všade pusto prázdno, už ani môj strážny anjel nepozeral, ten šiel do bufetu hneď, ako som bezpečne odložil tú 130ku a prestal sa ohrozovať na živote.
A tak som si dal na záver superset peckdecku a klikov a niekde som k tomu nadrbal ešte aj lýtka, na ktoré mám hroznú svalovku ešte z pondelka. Kliky trápne bez závaží, ale kontrolované, plný rozsah, bohato stačilo. Možno nejakých 10kg na opasku by neuškodilo, ale nie je sa kam ponáhľať.
Nohy len kolenná rehabilitácia. Malá váha na predkopávaní dala základ k pokusu o 100 opakovaní  Auč. Ešte to niekedy zaradím s ozajstnou váhou, bola to celkom prdel, kŕče ma brali od 60 opakovaní vyššie a musel som dávať pauzy. Potom ešte ľahúčke goblety, kde som skúšal rôzne varianty držania kotúča alebo činky. Do budúcna to vidím možno na nejaké čelňáky s podloženými pätami, nech je sranda. S prázdnou oskou sa to dalo, uvidíme, čo povie koleno, až tam bude 60-80 kilo.
A potom už len záverečný triset. Nafúknutosť po tréningu značná. Spolu s ňou aj únava. Musel som ešte venčiť psa a umývať synka, tak som to zbúchal v polospánku - psa som vonku vyžmýkal a vytrel do mokrej trávy, nech to netrvá dlho, dieťa som chytil ako Achilla za pätu a namočil do vane a potom vyvesil aby uschol. Potom som do seba hodil nejaké mäso a vajcia, zajedol to donutom a potom si už len pamätám dnešné ráno
Zajtra asi nejaké ľahké deadlifty, ale fakt ľahké. Ak sa mi bude chcieť, čo teda vôbec nie je isté _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 18, 2023 7:26 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x100kg belt on
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x170kg belt on
3x1x200kg
T-bar:
3x10x100kg
Superset
Príťahy jednoručiek na lavičke:
3x15x27kg
+
Zakopávanie zhadzované:
3x10+10+10
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
3x20x27kg
+
Sťahovanie kladky jednoruč:
3x15
Štyriset ramená ruky:
3x15
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cp5ojlpDaN0/
Napriek tomu, že sľuboval triumfálny príchod, Erik sa nekonal. A tak zas sám, čo bola trochu otrava, celkom som mal chuť pokecať, miesto toho som len tak smutne cvičil
Usúdil som, že mám malé nohy a robím málo drepov a tak som začal celý tréning takým ľahším objemom. Rozcvičke som veľmi nedal, lebo veď je to len stovka... výsledok buttwink. Klasika...
Na druhú stranu drepy sú bezva rozcvička pred deadliftom, tak som si dal zopár singlov s 200kou, na viac som absolútne nemal náladu. Vo vzťahu s deadliftami máme teraz trochu krízu, ale pracujeme na tom, aby nám to vydržalo. Možno si dáme pauzu, uvidíme. Myslím, že by nám len prospela
T-bar cheatovaný, ale čo sa budem hrať na nejaké preciťovačky, keď ten cheating funguje. Na preciťovačky som si vzal jednoručky. Len mali mať 30kilo, ale som retard a neviem spočítať kotúče a potom mi došlo, že Štúr si odniesol tie malinké kotúčiky a 30ky ani neviem poskladať  Ale celkom fajn aj s ľahkou váhou, veď čo.
Aby som nezanedbal hamstringy, pridal som zakopávanie. Také veselé zhadzované série  Kŕče všade vzadu, masaker. Ale bavilo ma to.
A ľahké kozy vo veľkom objeme, pekne svižne  To bola riadne boľavá pumpa.
Celkovo dobrý tréning, som zvedavý, ako pôjdu v pondelok drepy, ehm ehm. Soplím ešte furt... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 21, 2023 8:26 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
2x2x200kg
1x6x140kg
1x8x120kg
1x10x100kg
Predkopávanie pyramída:
3x15+12+10+12+15
Superset lýtka
Výpony s VČ:
3x20x100kg
+
Výpony s BW:
3x20
Superset
Incline bench press:
1x5x60kg
3x6x80kg
1x10x60kg
+
TRX príťahy:
3x12
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CqBcfQhjhS5/
Ako tak pozerám na ten zápis, neviem, čo mi trvalo skoro dve hodiny
Tréningový parťák? Čo to je? Zasa sám.
Po minulotýždňovom trapase na drepoch som do toho šiel s malou dušičkou. Koleno stále nie je OK, nos mám upchatý permanentne a netuším, či to je nejaká viróza, alebo alergia alebo čo za zázrak. Z nosa mi síce netečie, ale ako keby som šňupal sadru, vkuse je upchatý.
No, to je fuk. Postupne som vyšiel na tých 200 kilo, dal som s tým jednotku a bola oveľa pohodlnejšia a technickejšia než minulý týždeň. No a tak som zaradil čuchaciu soľ - necítil som nič, skrz ten betón v rypáku neprešlo nič, ale začali mi slziť oči, tak asi to fungovalo  a dokonca som si miesto ABBY dal niečo tvrdšie, aby ma to heclo.
A vida, minulý týždeň horko ťažko nejaké jednotky a včera dvojky. Veľmi ma to potešilo, ale koleno začínalo tuhnúť, tak som nevymýšľal a zhodil na 140 a dal si postupne pár dropsetov.
Nohy som dorazil predkopávaním v divokom objeme, po ktorom som sotva chodil. Asi to bol dobrý legday, lebo cestou z gymu som stretol kamoša a ten sa rovno spýtal, či som cvičil nohy  Neviem, či to určil z mojej strhanej tváre, alebo krívania...
Lýtka masaker v supersete, ale čo funguje, to neopravuj, žejo.
Na záver incline a nejaký chrbát. Zhyby ma vôbec nelákali po tom drepovaní, tak som si dal TRXko a super, dobre to padlo pre zmenu.
Super tréning, dnes nohy kompletne na kašu, koleno tuhé, energia 0  Asi si dnes doprajem nejaký koláčik alebo čokoládu alebo tak, myslím, že si to zaslúžim. Jo inak celé boky modriny a podliatiny z opasku, lebo SBD je BDSM _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 23, 2023 8:55 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x3x130kg
2x4x130kg
1x20x80kg
Superset
Incline DB press:
3x10x32kg
+
Príťahy DB na lavičke:
3x15x32kg
Superset
Peck deck:
3x12
+
Decline DB press:
3x10x32kg
Superset
Čelňáky s podloženými pätami:
3x10x40kg
+
Výpony:
3x20
Štyriset:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CqGp8nVD0KR/
Jeeee prišiel Štúr! Cítil som sa ako Robinson, keď prišiel Piatok. A pritom bola streda...
To okrem iného znamenalo, že mi mohol podať činku. A podal mi ju fakt dobre.
V prvej pracovnej sérii som cítil, že mám rezervu pridať jedno-dve opáčka. Tak som v druhej pridal a spravil 4 reps. Mal som skúsiť ísť na 5... Skúsil som to potom až v tretej, ale to už som bol unavený a piata bol zával  Ale zasa sa osvedčil Štúr, ktorý to zo mňa zdvihol
Reálne si inak myslím, že tam tá piata bola, ale chýbal leg drive, to koleno ma zabíjalo, keď som sa doňho zaprel. Ale nesťažujem sa. 4ky so 130 kilami v podstate bez nôh je na súčasné pomery topka, veď len nedávno som dal dokopy rameno a stále vážim "len" okolo 96 kilo.
Vypaľovačka s 80 kilami dopadla podľa očakávaní, tam sa prejavili pracovné série a tak len 20 reps. Ale bezva, pumpa masakrálna a nečakal som veľa od zvyšku tlakových cvikov.
A nemýlil som sa
Ešte incline ako tak šlo, ale decline už bol overkill. Poslednú sériu som dotlačil len tak tak a nechýbalo veľa, aby som sám seba knokoutoval činkou. Ale príjemná zmena, ten cvik nechodievam často, lebo tá lavička nie je práve najstabilnejšia, ale aspoň som obmenil repertoár.
Potom nejaké rehabky na koleno v podobe čelných drepov s vyvýšenými pätami, pobolievalo, ale musím ho spevňovať a prekrvovať, to je najrýchlejšia cesta k vyliečeniu. Dal som umiernených 40 kilo, ale so stopkami a snahou o kontrolu pohybu + svalovkou z pondelka to bolo nakoniec aj pomerne výživné.
A pumpy ramien a rúk. Teším sa na leto, v tielku to bude vyzerať dobre, ak si odmyslím tie podvyživené chudé nohy  Ale mám ešte pár týždňov čas, než začne diéta, skúsim s tým niečo spraviť.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 24, 2023 9:09 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x10x100kg belt on
1x10x120kg
1x11x140kg škoda, že som retardovaný a neviem počítať...
1x10x120kg
1x10x100kg
1x10x70kg
Superset
Príťahy VČ:
3x12x70kg
+
Zakopávanie:
3x20
Príťahy na lavičke:
3x12x60kg
Superset
Veslo - kladka:
3x12
+
Larsen press:
1x12x20kg
3x12x60kg
Zhyby:
3x8xCarabas + 10kg
Štyriset ramená a ruky:
3x milión
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CqLqTqRjYwn/
Erik vyhlásil, že na sto percent príde, takže zase sám.
Chcel som trochu podrepovať a dať nohám trošku impulz na rast, lbo sú ako špilky, ale asi som to malinko prestrelil  Nakoniec z toho vyšiel celkom divoký objem, hoci váhy neboli až také strašné.
Nohy som dorazil ešte zakopávaním a tým pádom som mal ľahkú pumpovačku nôh za sebou a nevedel chodiť, a mohol sa sústrediť na chrbát.
Problém bol, že dnes som sa vôbec nevedel sústrediť na chrbát. Mind muscle connection neexistovala  Neviem, či bol problém v mind, v muscle, alebo v connection. Zlepšilo sa to až na kladke a zhyboch. Predošlé dva cviky nula bodov, aj keď som zvolil malé váhy, ktoré mi za iných okolností umožnia čistú techniku a precítenie. Možno som bol po drepoch tak grogy, ktovie...
Najviac som si užil záverečný 4set. Upažovania v stoji aj v predklone so zhadzovanými váhami, jedna séria sa skladala zo štyroch zhadzovaných, to isté som aplikoval na biceps aj triceps. Pumpa neskutočná, žily všade, nevedel som zdvihnúť alebo ohnúť ruky, paráda.
Nakoniec vlastne som si super odcvičil všetko okrem chrbta, čo je celkom fail, keď som mal mať hlavný focus na chrbát  Ale sú aj také dni, no. Nabudúce to už bude určite lepšie. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 28, 2023 6:57 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg
1x1x200kg
1x2x200kg
1x2x200kg
1x3x170kg
1x6x140kg
1x10x120kg
1x12x100kg
Predkopávanie:
Pyramída hore dole, nejakých 120 opakovaní, ak sa nemýlim
2x10 ešte z nudy potom
Lýtka triset
Výpony:
3x20x100kg
+
Výpony s BW:
3x20
+
Výskoky na špičkách:
3x20
Superset
Incline bench press:
1x10x20kg
3x12x70kg
+
TRX pazhyby:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CqTVq4kL5yV/
Erik vyhlásil, že nepríde, takže mi potom prišla SMS, že už ide. Čo je fajn, v tom čase som mal pred sebou už len jednu dvojku drepov s 200 a prípadná pomoc sa mi mohla hodiť.
Inak drepy: Od rána lialo a bola kosa, takže koleno bolo ako igelitka plná vody a piesku, pobolievalo a bolo mi jasné, že to nebude veľká hitparáda. Čo je škoda, lebo reálne nohy majú na viac a cítim, že som z týždňa na týždeň silnejší
Po prvej dvojke už som cítil, že kolenu sa to nepáči, tak som zvažoval, čo ďalej, ani hĺbka nebola nijak oslnivá. Ako prišiel Erik, hecol som sa a cez bolesť som tam poslal ešte jednu. Mizéria je, že aj Erik tvrdil, že tam bolo aj tretie opáčko. Ale už som išiel na istotu a postupne zhadzoval. Nakoniec celkom pekný drepung som z toho vyrobil a jednoznačne so zhadzovanou váhou sa aj koleno trochu ukľudnilo, čo je asi celkom jasná nápoveda, čo a ako.
Aby som si vynahradil drepy, dal som si predkopávaciu epopeju. Po jednej tehličke som pridával najprv hore a potom dole. Podľa nezrýchleného videa to trvalo takmer 6 minút  Strašný masaker a nohy mi išli explodovať. Na konci už ani s najľahšou váhou som nevedel urobiť 10 opakovaní naraz a musel som si to kúskovať. Erik chcel ísť na stroj, tak na to chudák musel tak dlho znudene pozerať, zatiaľčo ja som tam stukal ako Tom Platz v časoch najväčšej slávy a prežíval absolútnu deštrukciu stehien.
Lýtka štandard, furt sú malé a slabé a shitné a chlpaté. Tak som im pridal výskoky ako tretí cvik do partie. Preveliká veselosť  Ale zatiaľ prekvapivo nemám svalovku, čo je divné, lýtka boli prekrvené a napumpované tak hrozne, že ma z SBD návlekov museli vystrihovať hasiči. Skoro.
A na záver supersetík ciciek a chrbta. Na benč som si vzal omylom pretáčavú tyč, ale pri tej váhe nevadilo, len ma to nútilo sa viac sústrediť na kontrolu činky, čo nie je na škodu  Takisto pekná pumpička a príjemné zakončenie tréningu, v pauzách medzi sériami som sa rôzne povaľoval po zemi a potom sa zas zdvíhal plazením po strojoch a stojanoch ako vinič, lebo fungovanie nôh nula nula nič.
Spokojnosť, koleno je tak ako je, ale možno na chvíľku nechám 200ky bokom, myslím, že 170 či 180 poslúži rovnako dobre a neurvem si kolená  Prípadne si možno vybehnem na jednu 200ku, nech CNS úplne nezhnije a potom zhodím tých 20-30 kilo na pracovné sérky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 30, 2023 8:31 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x3x130kg
2x4x130kg
1x10x100kg
1x22x80kg
Superset
Incline DB press:
3x10x32kg
+
Facepulls:
3x20
Superset
Peck deck:
3x10
+
Kliky na bradlách:
3x10xCarabas + 10kg
Superset
1,5 Drepy s podloženou pätou:
3x10x10kg
+
Lýtka:
3x20
Štyriset ramená a ruky:
3x miliarda
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CqYkK1EDMHy/
S Erikom, tak som si mohol dovoliť risknúť štyri opáčka v sérii. Nakoniec som dal dve štvorky (uf, flashback na strednú školu a chémiu), čiže zlepšenie. Som rád, že rameno je už na 95% v pohode a vlastne ma limituje len neexistujúci legdrive. Aj keď v poslednej sérii som nedbal a proste som legdrivoval cez bolesť a aha, tu som a žijem  S bolesťou.
Nezhodil som potom rovno na 80, ale dal som tam medzistovku, pekných 10 opakovaní. A potom už zhodené na 80kg a zas 22 opakovaní, čo je o dve viac, než pred týdňom. Ha!
Nakoniec som nebol lenivý ani na kliky, dal som si ich v desaťkilovej veste a boli pekné kontrolované, hlboké a kde tu pauza. Takto čisto ich robiť s 60kilami na opasku a som happy  Ale nehrozí, nie je to ani priorita a nebudem liezť Turkovi do kapusty.
Na nohy som mal extrémnu svalovku z pondelka a premýšľal som, že ich úplne vynechám, ale nakoniec som dal aspoň rehabku. Pekne vysoko podložené päty a robil som 1,5 drepy, takže dolu, tesne nad paralel, zas dolu, stopka a hore. A to bolo jedno opakovanie. Takže au au, než som urobil všetkých desať v sérii. Žiaľ to koleno stále bolí a hodne to preberala druhá noha, čo je zle... Ale pracujem s tým, snail som sa to prenášanie váhy obmedziť a workload som nakoniec aj dorovnával nezapísaným predkopávaním len pravou nohou, aby nevznikali nejaké divoké dysbalancie.
Ramená + ruky ma teraz bavia. Žiadne veľké váhy, ale zhadzované série, vynútené opakovania, čiastočné opakovania, šalím sa. A funguje to, takže v tom pokračujem _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|