Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po duben 03, 2023 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace. Pro nás starce jsou PR velmi cenné .o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 03, 2023 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
No konecne nejake chlapske vahy! Gratulacia.
A poznas poucku, ze kazdy je len tak silny, ako vaha, ktoru dokaze odobrat zo stojana? 😅

@David: Veru, na benci som naposledy PR-koval pred rokom a stvrt, takze potesilo. Ale vtedy som mal o 4kg viac, o to lepsi pocit dnes. 😁
decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 03, 2023 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja odoberám aj 140 sám, keď sa inak nedá, dědku

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 03, 2023 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Tak ja odoberám aj 140 sám, keď sa inak nedá, dědku
Pche, ja tiez odoberam aj 140... zo zeme, do pol stehien! 🙃
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 04, 2023 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,9kg . tataracik za odmenu, mnaaam.
alkojednotky: 0 (t12, m5) ...aj ked tatarak bez piva, co je to za zivot?
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 71, tep avg 50bpm, HRV 83 (mesacny priemer 64), REM 15% (mesacny priemer 19%) , deep sleep 12% (mesacny priemer 19%)

Kvalitny spanocek v trvani 7:16, tie nocne tepy su uz velmi fajn. 50bpm dva dni po sebe som uz nemal ani sa nepamatam. Ale to uz tak byva, ze ked sa bezecky rozbehnem, idu pekne dolu.

Dnes easy vyklus.
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 04, 2023 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 59, utorok

Zhyby bw . 3x5
Pistole

Beh 5km . 0:33:29 . tep avg 140bpm . index 49, avg 47 (-) . tempo 6:41/km

Tfuj, fucalo, 3 stupne, cele zle. Ale ked fuci, tak chladi a vysledok stoji za to. Index 49 som mal naposledy... raz vo februari, pret tym v decembri. Proste slaby vyskyt. Plavajuci index je od nedele na hodnote 47, takze len si to nepokazit.
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 05, 2023 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,9kg .
alkojednotky: 2 (t2, m7) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 79, tep avg 53bpm, HRV 68 (mesacny priemer 65), REM 17% (mesacny priemer 19%) , deep sleep 19% (mesacny priemer 19%)

Napriek bufom cez celu hlavu ma vcera ofuklo, takze som si dal dva rumove "elixiry", konkretne Santos Dumont Elixir XO. Zabrali! Len teda je to presladena s*acka a normalne rozmyslam, ze ju budem miesat s nejakym ostrejsim nesladkym rumom. Fakt mi zalepilo hubu.

Aj dnes bez sauny...
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2023 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,5kg .
alkojednotky: 3 (t5, m10) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 80, tep avg 54bpm, HRV 80 (mesacny priemer 66 (+1)), REM 32% (mesacny priemer 19%) , deep sleep 22% (mesacny priemer 19%)

Fuuu, luxusny spanok, este aj cas spanku som mal 7:40, mnam. Len nechapem, preco som nedosiahol na plny pocet bodov, fakt tam nie je ziadny ukazovatel vyslovene kazivy.

Vcera mala zena narodky a ked som uz poobede pil vino, tak som si vecer urobil alchymisticku chvilku a snazil sa namiesat z toho presladeneho Elixiru nieco rozumne. Takze som zobral zakladne Pampero, zvolil vychodzi pomer 1:1 a voila! Velmi dobra kombinacia.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2023 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 60, stvrtok

Ach, stvrtocek, stvrtocek...

Drepiky . 3x6x82,5kg
Benciky . 4x4x79kg
Mrtvola . 5x5x115kg
ab wheel . 2x5

Dnes som to ponal naozaj lahko, aj ked ta mrtvola mi vlastne nechutila. Ale to ona nikdy. A vynechal som pressy, mam nejaky diskomfort v lavom ramene, tak to nechcem zbytocne podrazdit pred buducotyzdnovym deloadom.

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: pá duben 07, 2023 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: ?
alkojednotky: 5 (t10, m15) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: poor 2/6. Sleep charge 75, tep avg 64bpm (55), HRV 48 (mesacny priemer 67 (+1)), REM 26% (mesacny priemer 20% (+1)) , deep sleep 10% (mesacny priemer 19%)

Vcera dosla segra so svagrom, tak som pokracoval v rumovej alchymii. Elixir XO som najnovsie zmiesal s Transcaribbean Rum line Flying king, veeelmi dobre. 🥹👌🍻

Ale mam aj zle spravy, kvoli lavemu ramenu/lopatke som dnes vynechal beh a nasadil Voltaren zvonka aj zvnutra, snazi sa tam rozbehnut nejaky zapal, tak dam volno aj zajtra. Holt, bencikove PR-ka nie su zadarmo... 🤷🤦‍♂️😅
cohen999

PříspěvekZaslal: so duben 08, 2023 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,9kg
alkojednotky: 0 (t10, m15) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 73, tep avg 48bpm (55), HRV 96 (mesacny priemer 67 (+1)), REM 25% (mesacny priemer 20% (+1)) , deep sleep 20% (mesacny priemer 19%)

Vsetko fajn, len teda iba 6 a pol hodiny, takze tomu este volaco chybalo. Ale tepy aj hrv na jednotku.
Rameno stale podrazdene, takze mazem a zobem.
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2023 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,7kg
alkojednotky: 9,3,3,3 (t6, m33) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: (...) compro 3/6. Sleep charge 68, tep avg 58bpm (56), HRV 52 (mesacny priemer 65 (-2)), REM 15% (mesacny priemer 20% (-)) , deep sleep 13% (mesacny priemer 18% (-1))

Cez sviatky som sa s alkojednotkami trosicku rozbehol, ale potom som pribrzdil a dnes si dam asi uplny pokoj, lebo mi to kazi statistiky!
Posledne dva dni boli pracovne, malovanie, upratovanie, prenasanie, takze mi trening vlastne ani nechybal. Dnes lahky trening, uvidime ako sa bude spravat rameno. Ale lahke vahy by nemali byt problem. Vcera som uz ani nevoltarenoval. Uvidime.
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2023 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 61, streda

DELOAD

Drepiky . 7x82,5kg, 5x102,5kg, 9x82,5kg . stredno - tazky trening, ta piata stovecka bola uz na krv
Benciky . 4x4x79kg
Seated MP . 3x4x42,5kg
Mrtvola . 5x5x105kg

ab wheel . 3x5

Vsetko lahko okrem drepov, ktore som nechcel ist tazko, lebo v pondelok som tam pustil nejake pistole ktore nechutili, ale ani lahko, lebo to nebolo v plane. Takze jedna hardcore seria a potom pumpicka. Caka ma celkom zahul do nedele, ale v pondelok odstartujem novy cyklus, ak lopatkorameno dovoli.

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 13, 2023 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: ?
alkojednotky: 1 (t7, m34) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 71, tep avg 52bpm (56), HRV 79 (mesacny priemer 64 (-1)), REM 30% (mesacny priemer 20% (-)) , deep sleep 14% (mesacny priemer 18% (-))

V lopatkoramene citim mierny diskomfort, ale do pondelka to uz vidim ruzovo...
cohen999

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2023 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,8kg
alkojednotky: 9 (t16, m43) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 82, tep avg 58bpm (56), HRV 56 (mesacny priemer 63 (-1)), REM 24% (mesacny priemer 20% (-)) , deep sleep 15% (mesacny priemer 17% (-1))

Fuuu vcera po praci drsna oslava narodenin, najprv fakt dobra domaca slivka a potom Neptun Barbados Rum (ostrejsi, ale pitny), a na zaver Diplomatico Reserva, to nikdy nesklame. Ale kedze som zostal len pri tvrdom, prekladanom kolou a vodou a o deviatej som uz papal doma, nasledky nie su ziadne. A kvalita spanku to len potvrdzuje.

Lopatkorameno v zasade OK, ale kedze sa mi fakt nechce do toho dazda, necham to na zajtra. Uz som aj tak tyzden a pol nebehal tak jeden den hore dolu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: