|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 2:29 pm Předmět: |
|
|
Inak ako sa má, ešte sa stretávate? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 2:41 pm Předmět: |
|
|
Hah, toto by nevychlemtal ani Rando. Okrem toho on by uchlipkával len panenský moč čistej panny splodenej pri splne mesiaca, nie kreatínom ochutené chcanky starého fotra
Turek: Ja som ho stretol len 2x, raz v autobuse a raz, keď roznášal nejaké svoje letáky. Netuším, ako sa má, len čas od času sa zjavia v schránkach v KE jeho letáky, kde hľadá životnú družku, ktorej hovienka môže ochutnávať  Ale verím, že prosperuje. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 2:45 pm Předmět: |
|
|
To stále rozdáva, aj keď sa to prevalilo v tlači? Heh, vytrvalý. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | To stále rozdáva, aj keď sa to prevalilo v tlači? Heh, vytrvalý. |
Ten chlapec má hromadu problémov. On to je v podstate nešťastník, nemá žiadne zázemie, s rodinou je jaksi na nože, lebo pre jeho výstrelky nemajú pochopenie, partnerku nemá, nikto ho nechápe, trpí kadejakými komplexami a súčasne je presvedčený o svojej dokonalosti. Trochu mi pripomína Matoviča s jeho hystériou a snahu o záchranu sveta a následným vyplakávaním, ako ho nikto nechápe.
Ostáva len dúfať, že časom nebude nebezpečný sebe alebo iným (kdesi na nete už spomínal, že mal sebaukončovacie sklony).
A hoci je zdrojom nekonečnej zásoby podivností, ako sa vyjadril svojho času Magumi, ktorý je rozhodne uvedomelejší a väčší gentleman ako ja: "Já se nemocným lidem smát nechci."
A toho sa držím odvtedy aj ja.
Jo a keď už riešime kadejaké uťahovanie si a podjebovanie: Kurva chlapi, to fakt bolo treba tomu Jirkovi tak nakladať, až zmazal log? Veď si išiel svoje a všetkým môže byť fuk, či cvičí s gumami, bombuje drepy alebo robí stojky. Tiež neviem, prečo malý Milan klopí zápästia, ale jakživ by som s tým doňho nejebal. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 3:03 pm Předmět: |
|
|
Zmazal log? To fakt? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Zmazal log? To fakt? |
Je to tak _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 3:11 pm Předmět: |
|
|
Zvláštne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt duben 13, 2023 8:24 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
malý Milan klopí zápästia |
Mam to v ramci zacatecnickeho treninku uchopu, ktery nasleduju pribilizne tak jak je napsany , abych se nezrakvil a klopeni tam je.
Ja proti Jirkovi vylozene nic nemel a nechapu proc smazal log - vlastne cely ucet?. To stejne proti jeho vykonum. Jirka si rejpnul na "URINAL" deviation, tak jsem si rejpl na letní období, ale to je vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nic hrozného si nenapísal, heh, čudné... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 14, 2023 9:42 am Předmět: |
|
|
Ono zas ked niekto nezvlada lahke posmesky a kritiku, fakt by sa mal internetom vyhybat a sustredit sa na skutocny zivot. Snowflakes to proste maju v zivote tazsie. A to som sa chodil na Jirkov log celkom casto. Sice som tomu jeho systemu vobec nerozumel, ale to ani niektorym veciam netreba, staci sa im podivovat. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 14, 2023 5:54 pm Předmět: |
|
|
Tak zjavne nebolo treba veľa, aby bral niečo ako záťaž. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 14, 2023 8:34 pm Předmět: |
|
|
Drepy so stopkou:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
4x6x140kg
Sumo deadlift:
1x6x70kg
1x6x120kg
3x6x140kg belt on
T-bar rows:
5x10x70kg
Superset
Veslo - kladka:
5x10
+
Bench press 1,5 štýl:
3x10x70kg
Štyriset:
2x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CrBvZXhtqAa/
Párty hard. Vytiahol som svoje staré drepovacie boty, ktoré som šmaril pod lavičku pred pár mesiacmi. Ah jaj, tie vyzerali. Podrážka sa odlepuje, na pravej špičke to drží pokope len lepiaca páska, koža popraskaná... Napriek tomu epický drepung. Darmo, vzpieračky pomáhajú a hlavne ľuďom ako ja, čo majú nohy od zeme až po uši.
Keď som sa takto rozcvičil, dal som si nejaké ľahšie sumo. Koleno sa ozývalo, ale relatívne OK. Horšie to bolo s píšťalami, zabudol som, že pri sume mi behá vrúbkovaná časť tyče po nohe. A že sú to teda NEJAKÉ vrúbky!!!
Sumo po dlhšom čase fajn, trocha gay, ale zas ma z neho neboleli vzpriamovače  Takže aspoň to. Určite mi vyhovuje viac, asi zas kv§ôli tým spomínaným nohám, ktoré sú dlhšie než slovenské diaľnice.
A potom už len pumpy vo veľkom objeme.
Štyriset len dve sérky, ale zasa každá bola zhadzovaná. Jedna séria upažovania mala 80 opakovaní  Takže aj dve mi stačili.
Na večeru pizza a idem hľadať, kde kúpim nové drepovacie botky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 18, 2023 6:54 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
3x2x180kg
2x10x140kg
Superset
Predkopávanie zhadzované:
3x10
+
Výpony:
3x10x140kg
Triset
Výpony:
3x20x90kg
+
Výpony:
3x20
+
Predkopy rehab (kontrola, podržané, pomalá negatívka):
3x10
Superset
Incline DB press:
3x20x22kg
+
TRX pazhyby:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CrJX1kILM9F/
Moje staré drepovacie Adidasy sa rozhodli, že už nemá zmysel ďalej žiť. Pokúsil som sa ich resuscitovať Chemoprenom, ale proste nasledovali svetlo na konci tunela a odpadli im podrážky a potrhali sa a celkovo sa opustili.
Tak prišlo zbesilé hľadanie náhrady. Rýchla kontrola internetov mi privodila mŕtvicu, lebo obyčajné vzpieračky sa hýbu medzi 80-100e, čo je celkom fukot na to, aby som sa do toho akurát spotil a skurvil si koleno. Ešte bola možnosť kúpiť v 50percentnej zľave Adidasy tak ružové, že by som v nich mohol pochodovať na čele každého Pride-u, čo som bol ochotný prekonať, pokiaľ by som nikdy nevyšiel z môjho gymu a všetky videá na instagram pridaval s čiernobielym filtrom.
Našťastie mi napadlo pozrieť Bazoš. A opakoval sa scenár spred 6 rokov, kedy som si zohnal svoje biele vzpieračky. Asi dvojročné boty v stave 8/10, presne moja veľkosť, týpek z Košíc, cena 45e. Do hodiny som ich mal na nohách a drepoval som  Je to síce divné, skúšať prebiť mojimi smradľavými nohami cudzie smradľavé nohy, ale existujú na to kadejaké dezinfekčné spreje a zásypy. Plus kupovať si veci zo sekáča je vraj prudko ekologické, hovorila Gréta a Bananášovej teplý greendeal manžel.
Bohužial na Bazoši nepredávajú nové kolená, tak som musel používať to moje staré.
Nakoniec som to vyhnal na dvojky so 180kilami, sila bola, ale ku kolenu sa pozvoľna pridával spodný chrbát a spomenul som si, že drepujem vlastne dvakrát do týždňa a nebolo by zlé robiť to s rozumom.
Tak som to uťal a šiel na pumpičky. Inak ale boty bezva. Opätok síce nižší, ale inak sedia, fungujú, sú sexy, celé dobre.
Predkopávania trochu silovejšie, prihodil som na tú hromadu tehličiek ešte desať kilo. A keď už mali nôžky naozaj dosť, zhodil som na miniváhy a dal si pomalé kontrolované rehabky.
Lýtka s väčšou váhou pre väčšie gejny. Oceňujem tvrdohlavosť mojich lýtok, ktoré sa síce zúčastnia každej srandy, ale majú v p*či rásť
No a tradičný superset incline tlakov a niečoho na chrbát.
Spokojnosť, dobrý tréning. Síce škoda toho malého objemu drepov, ale treba s rozumom. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 20, 2023 7:49 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x145kg
1x1x140kg
1x10x100kg
Superset
Incline bench press:
1x6x100kg
2x5x100kg
+
Zhyby:
3x8xCarabas + 10kg
Superset
Chest press:
3x10
+
Peck deck:
3x10
Superset
Čelné drepy:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x100kg belt on
+
Predkopávanie:
3x10
Triset ramená a ruky:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CrOfmV4tAsL/
Keď už teda bol Erik, hneď som využil jeho podávacie služby. Navyše som bol lenivý a nechcelo sa mi ísť veľké objemy
Spočiatku som nevedel trafiť dráhu a nejak to nešlo, ale od 130ky sa to rozjelo celkom pekne. Nakoniec pomerne istá a kontrolovaná 145ka. Pohrával som sa s myšlienkou na 150, ale to už by asi nebolo a zmrzačené rameno som mal len nedávno. Plus som cez deň pozeral video, ako si Thor urval kozu od kosti, tak som vytriezvel  Už aj tak som dal viac, než naposledy a aj tie 140ky, ktoré ma minule vytrápili, išli oveľa lepšie a istejšie. Na záver som už len dopumpoval so stovkou. Ale do mája, ak by som pri tejto BW dal 150 kilo, budem happy. Od mája potom zľahka seknem kalórie, nech stiahnem zas pás pod kontrolu, tak tam sa môžem so silovým progresom zase na chvíľku rozlúčiť
Incline bezva, sám to odoberať neviem (ha ha Cohen  ) a tak mi veľmi bodlo, že Erik mi podal stovku. Myslel som si, že tam bude tak dve tri opakovania, nakoniec som sám seba prekvapil. Ale už som bol lenivý dať si kliky, aj čas trošku začal tlačiť, tak len chest press - ale prihodil som desať kilo na celú tú hromadu tehličiek (prehodil som cez ne dva 5kg kotúče spojené reťazou) a tým som si to sťažil.
Nohy som premýšľal, že čo a ako. Nakoniec kvôli novým botám a tomu, že vyšlo na chvíľku slnko a mne nešlo roztrhať kolená, som zvolil ľahké čelňáky. Nakoniec také ľahké neboli, odvykol som za tých veľa veľa mesiacov riadne... Ale forma dobrá, sila bola, do toho superset s predkopávaním, zas som bol milo prekvapený a spokojný. Dnes kľúčne kosti otlačené dočervena, ale s tým sa holt počíta
Vyprdol som sa akurát na lýtka, zaradím zajtra k drepom a bude.
A klasika triset na záver. Výsledkom bola parádna pumpa vršku aj spodku, žila na bicáku a k tomu super zaliaty pás bez akéhokoľvek náznaku brušákov  Joooo, knedlíky na obed sú knedlíky na obed.
Zajtra teda zas kontrolované drepy so stopkou a ľahké sumo, nech kolenné šľachy spevnia a zvládnu časom aj niečo viac, než tieto detské plácania. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|