|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 26, 2016 7:02 am Předmět: |
|
|
Uz cesta do brna mi z ol zabere priblizne hodinu
Do prahy jsou to tak tri az ctyri
Delam pres tyden do ctyr
O vikendu jsou vetsinou zase jine plany a ne kazdy je pro z!enu o vikendu ochotny se mnou ztracet cas _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: so březen 26, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
Fakt je, že z Ol bych do Prahy, nebo nedej přírodo ještě někam dál, jen pro disky taky nejel, pokud by nebyly nějaké joooo špešl.
Autem je to smrt, tímto ŘSD zdravím, a vlakem pohoda, ale se sadou disků .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 26, 2016 1:51 pm Předmět: |
|
|
Vlakem je to docela ok
Za dve stovky se tri hodinky prospim
Ale neni to tak davno, cojenomdobrna jsem popojizdel asi dve hpdiny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Ludwar
|
Zaslal: po září 19, 2022 2:07 pm Předmět: Koupě "veterána" |
|
|
Ahoj, vím, že je to starší téma, ale zkůsím to. Mám v plánu koupi veterána škody felície, avšak nejsem v tomto moc zběhlý a tak poprosil o radu, kde začít hledat.
Díky, Luďa.
|
|
nahoru |
|
 |
Ludwar
|
Zaslal: čt říjen 27, 2022 9:48 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si nedávno pořídil "veterána", zachovalou škodu Felícii, kterou bych rád připojistil, minimálně havarijním pojištěním - předpokládám, že cena vozu půjde časem nahoru, a tak to beru jako investici a nechci o vše přijít, nabourám li auto. Prošel jsem pár srovnávačů, avšak málokterý z nich nabízí možnost pojištění takto starého auta. Máte někdo tip, jaký srovnávač vybrat? (Zkusil jsem https://www.123ruceni.cz/havarijni-pojisteni/kalkulace/ a https://www.srovnator.cz/havarijni-pojisteni/, ale žádné z nich tuto možnost nenabízí.) Díky za tipy. Luďa
|
|
nahoru |
|
 |
lídacze
|
Zaslal: čt září 14, 2023 1:58 pm Předmět: |
|
|
Všichni jsou to podle mě šmejdi :D
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|