|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RomanZeus
|
Zaslal: út listopad 28, 2023 10:02 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | RomanZeus napsal: |
Zákopy byli běžná rutina třeba Toma Platze a jiných. |
A taky drepoval 350kilo, se svou BW jel 10minut v kuse bez odložení a nebo udelal 23 drepu s 230kilama
Ale.porad nevidim souvislosti s tebou😁 |
Kamosko, Běž prosím ventilovat svoje frustrace někam jinam.
Naposledy upravil RomanZeus dne út listopad 28, 2023 10:46 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 28, 2023 10:21 am Předmět: |
|
|
Mne popravde najviac na hamstringy fungovali asi glute ham raises. Ale je to otrava pripraviť, keď na to nemáš hotovú lavicu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
RomanZeus
|
Zaslal: út listopad 28, 2023 10:22 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | A nebolo by jednoduchšie proste robiť ten zákop unilateralne? Alebo si nakladáš full stack aj na jednu nohu? Beztak mi vždy prišlo, že zakopavanie je len čajový odvar rumunského ťahu, ale chápem, že po prvom/druhom/x-tom základnom cviku už nemusí byť úplne energia na ťažké rumuny. |
Jako jo...mohl bych to delat jednou nohou. Taky možnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
RomanZeus
|
Zaslal: út listopad 28, 2023 10:24 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Mne popravde najviac na hamstringy fungovali asi glute ham raises. Ale je to otrava pripraviť, keď na to nemáš hotovú lavicu. |
Ja delam nordic curls, to je dost podobny, akorat na zemi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|