Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2024 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,5kg
alkojednotky: 0 (t2, m19) .
ANS (autonomny nervovy system) compro: good 5/6, Sleep charge 77, tep 55 bpm (54 (-1)), HRV 65 (72 (+1)), REM 24% (21% (-)), deep sleep 22% (16% (-)), light sleep 48%, interruptions 6%

Spanok . 6:57 . close enough

Mno, tak som sa rozhodol, ze behu dam dnes a zajtra pokoj, aby som si potom v nedelu tu desinu odbehol oddychnuty. Ze potrebujem den navyse som zistil vcera, ked ma odpalilo poobede na dve hodiny a cele poobedie a vecer som mal zravku na sladke. Cize je tam unava, ktoru chce telo kompenzovat zranicou a potom namiesto aby vaha sla dole, ide hore a celkovo to ide do kytek. Takze dnes len lahky ktb a zhyby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2024 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 45, piatok

2H swing . 5x15x24kg
1H press . 3x5+5x24kg
Zhyby bw . 3x4
ab wheel . 2x4

No dnes som fakt asi jarnou unavou udrety... ale dal som si opat odmerat vitamin D, tak v pondelok budem mudrejsi. Ale dzobal som poctivo, od 2000 do 10000 UI denne, takze ocakavam lepsi vysledok ako v novembri 2021, pre pripomenutie prikladam hlasenie z tej doby:

" Vitamin D - hlasenie Po 26 mesiacoch relativne opatrneho (priemerne 2-3000 IU denne, ale teda kazdy den, aj v lete) suplovania vitaminu D je moja hladina na urovni 38 mikrogramov na liter (ug/l), co je pri spodnej hranici normy (europska norma je 30 - 80ug/l).
Vyvstavaju dve otazky, a to ze ake zle to muselo byt na zaciatku 😳 a co s tym dalej 😂
Na prvu otazku mozem odpoved iba tipovat, ale ked je clovek po lete unaveny a jedine co mu z toho vyjde je ze ma asi malo D-cka, muselo to byt pod 30.
Idealnych je vraj 60 - 65 mikrogramov na liter a americka norma uvadza este o cosi vyssie hodnoty."
cohen999

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2024 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 46, sobota

Beh 10km . 1:11:16 . tep 144bpm . index 47 (45)

Faza II.

Korculovanie s Juniorom

Faza III.

3 a pol hodiny sipky 301. 🤣

Ok, v sobotu som si tesne pred obedom zmyslel, ze teraz je ten spravny cas odbehnut si co treba. Lebo na druhy den s tym, co ma este cakalo, by som to fakt nedal. A dobre som urobil, odbehnute, dalsi tyzden predo mnou a na jeho konci caka 13km. 🤩
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2024 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,0kg
alkojednotky: 4, 10, 0 (t16, m33) .
ANS (autonomny nervovy system) compro: OK 4/6, Sleep charge 72, tep 54 bpm (54 (-)), HRV 59 (71 (-1)), REM 33% (21% (-)), deep sleep 22% (16% (-)), light sleep 41%, interruptions 5%

Spanok . 6:36 . clovek si ide lahnut vecer skor, aby sa vyspal aspon tych 7 hodin a smradi ho zobudia 5:30, lebo im nestaci sa hrat, ale musia sa aj hadat o hracky... och.

Trening 47, pondelok

Beh 6km . 0:42:44 . tep avg 143bpm . tempo 7:01 . index 47 (45)

pistol 1+1
zhyby 4, 4, 3, 3, 3
GTG s ktb
1H press 24kg 7+7, 32kg 3+3, 4+4 . not great, not terrible
2H swing 2x15x24kg
ab wheel . 5, 4, 3
cohen999

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2024 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,5kg
alkojednotky: 3 (t3, m36) .
ANS (autonomny nervovy system) compro: OK 4/6, Sleep charge 72, tep 54 bpm (54 (-)), HRV 67 (70 (-1)), REM 22% (21% (-)), deep sleep 13% (16% (-)), light sleep 57%, interruptions 8%

Spanok . 7:16 . konecne aspon nieco trochu blizsie k idealu.

Bohuzial, vcera mi opat zacala mierna nadcha, tri liecive rumiky nezabrali a dnes rano som uz smrkal zastupy alzacikov, taku zelenu som este nevidel. Takze dnes asi z behu nic, zajtra uvidime. Zaklad je nedovolit tomu zostupit na priedusnicu.

Preventivka

Ekg v pohode, vsetko OK, az na zvyseny cholesterol. A asi bol vyssie nez pred 2 rokmi, takze v septembri pojdem opat na odbery a premeranie. Tak teda skusim mesiac pred vysetrenim zrat menej sladkeho, alebo co a drzat sa dosledne tohtorocneho Planu obnovy pecene a suvisiacich organov.

A odstiepilo sa mi zo zuba, aby to nebolo vsetko.

Vitamin D

Tak konecne sa mi podarilo dostat sa na normalnu uroven hladiny, namerali mi 55ug/l, co je v ramci europskej normy (30 - 80) presne v polovici. Pred 2 a pol rokom som mal 38ug/l, takze narast o 17ug je povedzme ze slusny. Keby som chcel, mozem uz len udrziavat, tych 2000 IU tam budem davat urcite kazdy den. A ked bude treba, fuknem tam obcas 10000 IU. O dva roky si dam D-cko opat premerat a mozem optimalizovat davkovanie.
cohen999

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2024 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 48, utorok

Zhyby bw . 5, 4, 4, 3, 3
2H swing 32kg 5x10

Aspon nieco. Zajtra volno.
cohen999

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2024 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,8kg
alkojednotky: 0 (t3, m36) .
ANS (autonomny nervovy system) compro: good 5/6, Sleep charge 69, tep 51 bpm (54 (-)), HRV 77 (71 (+1)), REM 20% (21% (-)), deep sleep 13% (16% (-)), light sleep 59%, interruptions 8%

Spanok . 6:58 . close enough, ale chcelo by to este hodku navyse...

Vcera som preventinve postrekoval Angilnalom a vecer som nasadil opat Jox, vypalil mi hrdlo ako kat znamenie hanby pobehlici. Na vykasliavanie som nasadil acc long, do nosa vibrocil. Dnes uz trosku lepsie, uvidime ako zajtra, ci sa pojdem prebehnut, alebo to necham este tak. Najhorsie by bolo nechat to spadnut opat do choroby a na to fakt nemam ani cas ani naladu.
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2024 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si reálne chorľavejší ako moje deti

Ako žena nie, taký chorľavý nie je nikto.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2024 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Je to este horsie, lebo som realne chorlavejsi ako moje deti. Len potom neviem, co je horsie, ci ked su deti chore a ja zdravy s detmi na krku, alebo ja chorlavy so zdravymi detmi v instituciach a kludom na potrebne veci... beriem to tak, ze nemozem mat vsetko.
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2024 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Sa čuduješ, v zime sa kade-tade tára, dychčí...
cohen999

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2024 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
decarabas napsal:
Ty si reálne chorľavejší ako moje deti Ako žena nie, taký chorľavý nie je nikto.
Sa čuduješ, v zime sa kade-tade tára, dychčí...
Ano, to som cely ja, nedam si pokoj! :---)

Vaha: 91,4kg
alkojednotky: 1 (t4, m37) . kolega mal narodky
ANS (autonomny nervovy system) compro: ? ?/6, Sleep charge ?, tep 52 bpm (54 (-)), HRV 87 (72 (+1)), REM 9% (20% (-1)), deep sleep 26% (16% (-)), light sleep 57%, interruptions 8%

Spanok . cca 8 hodin

Zaspal som o pol desiatej a zobudil som sa o pol druhej, potom som do pol stvrtej cital knizku a potom zas do cca 6:15 spal. Lenze hodinky mi zaratali len tu prvu cast
Zaujimave je, ze tepy su stale v pohode, aj HRV, takze aj ked mam dnes rano dost skaredy kasel, stale tomu davam 10%, ze sa to este zlepsi. Decka samozrejme sice trochu soplave tiez, ale vobec to nevyzera, ze by snad mali byt chore. Tak asi teda dobre.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2024 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mal som este odniest obvodakovi jednu vzorku a ked som tam uz bol, dokupil som si kalcium a panthenol. Lenze magistra, ked som jej povedal, ze vychadzaju zeleni alzaci, ma poslala naspat za obvodakom, vraj by to chcelo antibiotika. Kukam na nu, ze faakt? Ze hej. Tak som prisiel k obvodakovi, kukali na mna ako vyorani, ale tak zobrali mi krv, crp vyslo dobre, vsetko ostatne tiez, tak som vlastne asi zdravy, len by som mal byt v klude. Asi si teda sadnem niekam do kuta a pockam, kym to prejde.

Takzeee asi zbohom polmaraton, a vitaj gauc!
#staryachory
cohen999

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2024 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alkojednotky: 0 (t4, m37)
ANS (autonomny nervovy system) compro: good 5/6, Sleep charge 70, tep 50 bpm (54 (-)), HRV 109 (72 (+1)), REM 21% (20% (-)), deep sleep 9% (16% (-)), light sleep 61%, interruptions 9%

Spanok . 8:03 hod., 7 cyklov

Dnes aj rekordny breathing rate na urovni 13,7 (28dnovy priemer 15,8)

Stale vsetko prebieha, kasel, alzaci. Junior ma uplne rovnakych. Jedine co nevieme, ci to dostal on odo mna, alebo naopak. Moj skromny tip je, ze naopak. #blamethechildren

Nevadi, aspon si zahram sipky na Severe. Pravdepodobne bez alkoholu. Uvidime.
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2024 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alkojednotky: 5, 7, 0 (t16, m49)
ANS (autonomny nervovy system) compro: good 5/6, Sleep charge 73, tep 52 bpm (54 (-)), HRV 90 (74 (+1)), REM 21% (20% (-)), deep sleep 16% (16% (-)), light sleep 54%, interruptions 10%

Spanok . 7:43 hod.

Mam za sebou vikend na Severe, oba vecery som intenzivne prehadzal sipkami a trosku slivovicou, takze super! Cez den nejaka lahka praca plus dozeranie na decka, aj som sa bol nejake 3km prejst do kopca, aj som relativne dobre spal, takze OK.

miniTrening 49, nedela

Zhyby bw . 5, 4, 4, 3
2H swing 24kg . 4x10

Lahky uvod po pauzicke. Ale alzaci stale vyliezaju, tak sa musim krotit. A stale ma omina hrdlo, studeny vzduch mi uplne nerobi dobre. Peeerkele!

Plan je taky, ze tento tyzden este pojmem zlahka a po Velkej noci zas nabehnem na nejaky system, snad uz dolieceny.
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2024 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 50, pondelok

Zhyby . bw . 6, 5, 4, 3, 3
2H ktb swing . 3x20x24kg
1H ktb press . 2x10+10x24kg, 4+4 s 32kg . dnes by som veru 3+3 s 36kg nedal. Ale, desiny s 24kg potesili, to by mohlo byt aj nejake male trapne PR na pocet opakovani s touto vahou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: