Suplememtace a cvičení, dotazník na všechny fitnessáky :)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplememtace a cvičení, dotazník na všechny fitnessáky :)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplememtace a cvičení, dotazník na všechny fitnessáky :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jajina03

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2024 2:16 pm    Předmět: Suplememtace a cvičení, dotazník na všechny fitnessáky :) Odpovědět s citátem

Zdravím všechny!

Už jsem lehce marná a věřím v to, že je tu dosti milých duší, které mi pomohou. Sama cvičím i suplementuji (denně kreatin, omegu, probiotika a nějaké vitamíny). V rámci jednoho předmětu na VŠ jsme měli vytvořit dotazník a já si vybrala právě suplementaci u lidí, co aktivně cvičí. Nemusí se jednat o zvedáni stovek kil na mrtvém tahu, i lidé co cvičí s jednoručkami doma jsou vítáni. Bohužel odpovědí musí být 200, já jich mám zatím jen 70 a blíží se mi prezentace výsledků. Všemožné skupiny a sociální sítě jsem zkusila, ale jaksi taksi marně.

Všem vám budu nesmírně vděčná za odpověď nebo za případné sdílení, aby se mi podařilo těch 200 odpovědí dosáhnout. Stejně tak budu ráda za rady kam ho dát dál, abych ty odpovědi sehnala.

Dotazník mi sem bohužel koukám vložit nejde, v případě zájmu vám ho pošlu soukromou zprávou :)

Děkuju moc a jen to nejlepší cvičení přeji,
Jana :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Suplememtace a cvičení, dotazník na všechny fitnessáky :)
Rychle na stránku:

Přejdi na: