Chci se zeptat kvůli mýmu chlapovi. Je ve věku kdy už mu pravděpodobně klesa testosteron a zacina mit i problemy s erekci. Pravděpodobně to spolu souvisi ne? Našla jsem tady bylinky na testosteron a erekci. Mohou pomoct? nebo je to nutny řešit uplně jinak?
Chci se zeptat kvůli mýmu chlapovi. Je ve věku kdy už mu pravděpodobně klesa testosteron a zacina mit i problemy s erekci. Pravděpodobně to spolu souvisi ne? Našla jsem tady /odkaz odstraněn administrátorem/ bylinky na testosteron a erekci. Mohou pomoct? nebo je to nutny řešit uplně jinak?
Ahoj, já teda netušim kolik je tvému chlapovi, jestli třeba +60 +70 let, ale problémy s erekcí jsou hodně často otázka psychiky. Jasně, že ve 40 letech nemáš chuť už na sex 500x za den, ztlumí se to tak na 200x za den, ale v drtivé většině případů to jde v tomto hlouběji. Dlouhodobá únava, stres v práci, stres ve vztahu, nespkojenost se životem a sám se sebou, ale může to být i mechanické, vše je možné...
Bylinky mohou pomoci, ale já ted třeba skoro měsíc beru tribullus terrestris, který jsem si teda koupil na svaly a né na erekci a absolutně nic co se týče erekce. Trošku jsem se toho obával při ju jitsu, ale nic.
Každopádně good luck...
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru