Využiju téma.
Po skončení DeeGymu (dej mu pánbůh věčnou slávu) jsem hledal náhradu. Jednou jsem zavítal do Plazy, kde mě moc nepřesvědčily rozviklané stroje, kardiozóna mluvící na mě německy a relativně blbá lokalita. Nakonec jsem skončil ve zmiňovaném Infitnessu. A jelikož mě tam se*e tisíc a jedna věc, napadlo mě, že se možná věci změnily a už to není jednooký mezi slepými. Teď mi bude končit roční permice, tak si říkám - není v Liberci něco lepšího?
Co bych uvítal:
- Normální teplota vzduchu. V Infitnessu jsou klimatizace směšně poddimenzované, navíc povětšinou stejně vypnuté.
- Aby neprodali 10× tolik permic, než kolik mají skříněk. Na čekačky 20 minut na šatnu fakt nemám čas.
- Dostatek činek. V Infitnessu je jedna sada do 10 Kg, nad 10 Kg dvě sady. To bohužel nestačí, čímž se dostávám k dalšímu bodu.
- Ideálně starší osazenstvo, co fakt chodí cvičit. Hlavně v zimě a na jaře se vynoří omladina, jejímž jediným úkolem je obložit se alespoň třemi páry činek a pak na ně 20 minut čumět s mobilem v ruce.
- Co není tak důležité, ale bylo by fajn, kdyby to tam nebylo ozvučené domácím kinem za 2500 Kč a hrálo tam něco, abych nemusel mít sluchátka.
Pro Infitness už dnes v podstatě hovoří jen příznivá cena permice a že tam dojdu v rozumném čase pěšky, ale jsem ochoten přesedlat do auta.
Takže - kam chodíte, co doporučíte? Díky.