Banán vs glukóza

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Banán vs glukóza  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Banán vs glukóza
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po říjen 16, 2023 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gumy jsou super, i kdyz ja je zarazuju spis jako doplnek. Taky je mi cerstve pres 40, jsou vyborny jako rehabilitace a omezene se na nich da i rust, ale moznosti jsou limitovane, doplnil bych to aspon hrazdou a jednoruckama. Taky cvicim doma, ta trocha zeleza nezabere tolik mista, stoji par korun a clovek ma mnohem vic variaci.

Z glukozy mi bylo blbe, banan ma vlakninu, vitaminy, mineraly, rozdil ve vstrebani neni zasadni a pri treningu se beztak spis vyuzije glykogen nastradany z predchoziho dne.
Osobnost

PříspěvekZaslal: čt říjen 19, 2023 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, nakonec jsem teda zvoli banán+protein před tréninkem a protein+glukóza po tréninku.
Teď jsem zrovna koupil nový protein se sníženou pěnivostí a je to nebe a dudy oproti ostatním proteinům co jsem měl.
I když dám před tréninkem, tak žádné špatné pocity v žaludku, nadýmání či říhání, prostěc čistá tekutina bez pěny když to smáíchám s vodou, to je pro mě obrovská výhoda.
Večer hodinu před spaním pak dávám ještě vločky abych doplnil zásoby glykogenu (před spaním pak hořčík bisglycinát).
Jo zapoměl jsem dodat, že mám i hrazdu, ale jen tu mezi zárubněma dveří.
Jinak k těm gumám, pokud mají nějaký limit tak jsem zvědav kdy k němu dojdu. Co se týká silového limitu, tak ten nikdy nepřekonám, ale může tam být nějaký limit v podobě diskomfortu.
Momentálně ale převažují jen výhody a to, že můžu jakýkoliv cvik cvičit až do selhání včetně dřepů. Tam nehrozí jako s činkou, že se už nepostavím.
Doma abych byl spokojen, tak bych musel mít multifunkční stojan s pojistkou + lavička + velká činka pro všechny základní cviky včetně dřepů a to už zabere spoustu místa i kdybych koupil VČ jen 180 cm.
Tak ať to roste!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pomenka23

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ranní cvičení je banán před tréninkem obvykle lepší volbou, protože poskytuje přirozený zdroj sacharidů, minerálů a vitamínů, které pomáhají udržet energetické hladiny a podporují svalovou funkci. Po tréninku může být kombinace proteinu s rychleji stravitelnými sacharidy, jako je glukóza, efektivnější pro rychlou regeneraci svalů. Na netréninkové dny může být banán dobrá volba pro zdravý snack, který poskytne postupné uvolňování energie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Banán vs glukóza Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: