Fyzická práce

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fyzická práce  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Fyzická práce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Triple-X9

PříspěvekZaslal: so listopad 04, 2023 12:04 am    Předmět: Fyzická práce Odpovědět s citátem

Zdravím chtěl jsem se zeptat když těžce fyzicky pracují jestli by mi nepomohl kreatin a BCAA? Pracují dva dny v týdnu několik hodin tahám těžký stroj na úklid děkuji za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so listopad 04, 2023 2:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kreatin a bcaa ne, poradne jidlo ano
Pomenka23

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin může pomoci zlepšit výkon a vytrvalost při těžké fyzické práci tím, že zvyšuje energii ve svalech. BCAA (rozvětvené aminokyseliny) mohou podporovat regeneraci svalů a snižovat únavu. Obě doplňky by vám mohly pomoci zvládnout náročnou práci, ale nezapomeňte také na dostatečný příjem bílkovin a hydrataci během dne.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2024 6:29 am    Předmět: Re: Fyzická práce Odpovědět s citátem

Když jsem asi před deseti lety žil půl roku na zélandu. Měl jsem tam poměrně těžkou fyzickou práci několik měsíců +do toho lehce cvičil a alespoň u mě platilo (teď do toho absolutně nebudu tahat tabulky, poučky a to co by mělo teoreticky fungovat). Fungovalo mi držet dobře bílkoviny, alespoň 1,5 na kg tělesné váhy (víc by asi neuškodilo) a přidat i jednoduché cukry během práce. Po práci jsem tam vždy okamžitě napral protein a šel nebo nešel lehce cvičit a pak jsem tak za třičtvrtě hodky dal velké kvalitní jídlo. Steak+zelenina+rýže nebo hromadu vajec s něčím. Takže prvotně bych zlepšil stravu+přidal protein. Kreatin podle mě neucítíš, to uděláš lépe když si připlatíš za lepší jídlo...

Rychle na stránku:

Přejdi na: