Prdy, beďary, proteiny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prdy, beďary, proteiny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Prdy, beďary, proteiny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FrankDux

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2024 8:37 am    Předmět: Prdy, beďary, proteiny Odpovědět s citátem

Ahoj,

chtěl bych poprosit o radu. Využívám protein (CFM 80% od extrifitu) ale způsobuje mi problémy popsané v předmětu. Jsem po něm hrozně uprděnej a navíc mám pocit že mi způsobuje i problémy s akné (je mi 35).

Asi první co každého napadne bude intolerance laktozy ale denně spořádám k snídaní 0,5l mléka a obecně s mléčnými produkty problém nemám, tak myslím že s laktozou problém nemám. Nemáte nějaké zkušenosti s tímto problémem?

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2024 9:24 am    Předmět: Re: Prdy, beďary, proteiny Odpovědět s citátem

FrankDux napsal:
Ahoj,

chtěl bych poprosit o radu. Využívám protein (CFM 80% od extrifitu) ale způsobuje mi problémy popsané v předmětu. Jsem po něm hrozně uprděnej a navíc mám pocit že mi způsobuje i problémy s akné (je mi 35).

Asi první co každého napadne bude intolerance laktozy ale denně spořádám k snídaní 0,5l mléka a obecně s mléčnými produkty problém nemám, tak myslím že s laktozou problém nemám. Nemáte nějaké zkušenosti s tímto problémem?

Díky
Já po něm kdysi hodně krkal, měl jsem beef protein. Občas mi to něco dělá (nevím proč) tak jsem ho zahodil a používám jiné proteiny. Jestli ti to nedělá dobře, tak přejdi na jinou značku, je to podle mě lepší než se trápit. Třeba po Lionlab či Smartlabs si ani neuprdnu ani neukrknu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: