|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: út září 22, 2015 5:56 pm Předmět: neprijemny buseni srdce |
|
|
cus najel jsem na objemovku, ted jsem ve 2 tydnu bear routine, samozrejme jsem zacal zrat jak prase, a pozoruju neprijemny buseni srdce i tep mam vetsi ted napocitano 77 za minutu, dost me to stve, hlavne kdyz jdu spat tak to hodne vnimam, cim je to zpusobeny? je to narocnosti treninku a tim jidlem? neco podobnyho se mi stalo na jare cca v poslednim tejdnu korteho, ale od ty doby pak klid az do ted nez jsem zase rozjel poradne objem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
nabuzení CNS. u mně jet navečer dřepy znamená nevyspat se do tří do rána. zato po mrtvole spím 12 hodin:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 22, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
Mam to ted taky a zdaleka ne jen vecer. Nejvic asi po jidle, kdyz se mam hybat a jinak skoro vzdy, pri zvysene fyzicke namaze, proto ty treninky tak tezce nedavam, i kdyz to vetsinou nejak do konce doklepu. Predpokladam, ze je to tim, ze jsem behem kratke doby nabral okolo 10kg , ale jak jsem psal vyse, nejcitelnejsi je to po jidle _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út září 22, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
a samozřejmě, pokud jsi přibral třeba 10 kg, změř si tlak, jestli není nějak extra vysoký, potom je to tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
lídacze
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 4:31 pm Předmět: |
|
|
řešil tu někdo bušení srdce od nervů, stresu jako se píše tady https://www.asva.cz/buseni-srdce-od-nervu/ příčina je jasná, ale de mi spíš o následky. nervy a stres mně teď trápí, ale jednoduše a rychle to nevyřeším, spíše mně zajímá jestli to může prohloubit v nějaký větší problém nebo je to normální přirozený jev.
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 6:48 pm Předmět: |
|
|
samozrejme muze... permanentni stres telo namaha, je potreba - minimalne obcas - telo zklidnit a odpocinout
|
|
| nahoru |
|
 |
benisfroms
|
Zaslal: čt září 25, 2025 9:40 am Předmět: |
|
|
Tréninková náročnost – Bear routine (stejně jako Korte) je velmi objemově a nervově náročná. Nervový systém je v permanentním stresu → může se zvednout klidová tepovka a večer je pak těžší "vypnout".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|