Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2025 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Včera kardio v podobe sánkovačky a šalenia v snehu s deckami. Párkrát som si vybehol hore kopcom s malým na chrbte, párkrát som ho ťahal na sánkach.
Zároveň som si vyskúšal, ako veľmi som zarástol machom a sfosilovatel - niekoľkokrát v rámci kotúľania dole svahom som si zaspomínal na kaskadérsko wrestlerské časy a dal som si kotúľ letmo "hlavou napřed, přímo do peřejí". A čuduj sa svete, pohodička.
Samozrejme, sneh potlmil, bunda potlmila, ale na starého fotra furt dobré
Je super to zkoušet a vidět, jak na tom člověk je. Já se nebráním žádné hovadině a ruku na srdce, třičtvrtina čtyřicátníků by si u toho urvala půlku svalů v těle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2025 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
decarabas napsal:
Včera kardio v podobe sánkovačky a šalenia v snehu s deckami. Párkrát som si vybehol hore kopcom s malým na chrbte, párkrát som ho ťahal na sánkach.
Zároveň som si vyskúšal, ako veľmi som zarástol machom a sfosilovatel - niekoľkokrát v rámci kotúľania dole svahom som si zaspomínal na kaskadérsko wrestlerské časy a dal som si kotúľ letmo "hlavou napřed, přímo do peřejí". A čuduj sa svete, pohodička.
Samozrejme, sneh potlmil, bunda potlmila, ale na starého fotra furt dobré
Je super to zkoušet a vidět, jak na tom člověk je. Já se nebráním žádné hovadině a ruku na srdce, třičtvrtina čtyřicátníků by si u toho urvala půlku svalů v těle.

Z toho, čo som za tie roky videl, by som povedal, že mnohý tridsiatnik by to nerozchodil To ja nikdy potom neviem, či my sme takí exoti, alebo oni takí nešťastníci.
Ale základ je, že deti z toho mali prdel, Soraya len krútila hlavou a ja som sa nedokaličil

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
seeya

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2025 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani sa nedivim ze sa tomu 30+ uz radsej vyhybaju. Ono to zacina proste po 30ke boliet :D
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2025 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvoji sílu a kondici by ti mohli závidět i dvacetiletí. :) Já taky loni v létě zíral, když mu táta, který nedávno oslavil sedmdesát, dával se svojí vnučkou na zahradě hvězdy a kotouly. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2025 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
ani sa nedivim ze sa tomu 30+ uz radsej vyhybaju. Ono to zacina proste po 30ke boliet :D

Ono ale v 30ke a vyššie bolí úplne všetko, takže nejaký kotúľ hore dole...

Magumi napsal:
Tvoji sílu a kondici by ti mohli závidět i dvacetiletí. :) Já taky loni v létě zíral, když mu táta, který nedávno oslavil sedmdesát, dával se svojí vnučkou na zahradě hvězdy a kotouly. :)

Tak to je borec, to už je iný level na 70ročného chlapa

Hindu drepy:
1x20
3x100x10kg

T-bar:
1x6x40kg
6x6x80kg

Triset
Zhyby:

3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

3x15x20kg
+
Chest expander:

3x12

Superset
Tlaky JČ na rovnej:

4x10x42kg
+
Sťahovanie klakdy zhora - úzky paralel:

4x12x50kg

4set:
3x

Hodnotenie tréningu: Hindu drepy som skoro ani nerobil, lebo na dnes (sobota) som mal plánovanú zimnú turistiku. Ale potom som si spomenul na Davida, ako sa snaží a zlepšuje a že nemôžem sklamať jeho detskú spoluhindskú dušičku a tak som to tam proste napálil ako keby zajtrajšok neexistoval
Ale lýtka som prezieravo vynechal...

Na deadlifty som sa nejak necítil, aj tak som minule potiahol tú 230ku, tak som to preskočil. Ono by tej mojej turistike nepomohli ani rozbité vzpriamovače a prdel. Okrem toho, úprimne, vôbec ma deadlift nebaví.
Tak som tam radšej nastavil viacero sérií t-baru. Šesť opakovaní sa môže zdať málo, ale robil som to fakt poriadne a precízne, okrem toho pauzy medzi sériami boli do pol minúty, takže som sa vôbec neflákal.

A keby aj, nasledovali ďalšie cviky, ktorými som postupne likvidoval každý sval na chrbte, a že ich tam je. Na konci som už bol tak nafučaný, že by sa na mňa vošli hádam všetky maľby zo Sixtínskej kaplnky v reálnej veľlkosti.

Hrudník bol na totálku ešte zo stredy, tak som to len tak odkyvkal, aby sa nepovedalo.

No a dnes teda 20+ kilometrov pešej turistiky (Kysak - Košice po ceste SNP, plus došliapanie domov) a teda... uf! Nie že by som vyslovene nevládal, ale mával som už aj štramáckejší krok a energickejší prejav Väčšina trasy bola nádherne pokrytá bielym prašanom tak po členky, čo síce bola romantika na pohľad, ale drina na chodenie. Myslím, že dnes budem dobre spinkať
Na začiatku trasy sme mali -7°C, čo ma ale nezastavilo a na Jánošíkovej bašte som si dal dvojitý bicák spredu. Dúfam, že kvôli takej kokotine nechytím zápal priedušiek, fotka ani nevyšla, lebo nebolo dobré svetlo a tak som tam len taká tučná silueta so zdvihnutými rukami*a20*
Neskôr ale vykuklo slniečko, a ľutoval som, že nemám okuliare, lebo som žmúril ako krtko do žiarovky, ale fakt to bola pecka a užil som si to.

Nechcem ani pomyslieť na pondelkové drepy!!!

MilanT

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2025 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Šesť opakovaní sa môže zdať málo, ale robil som to fakt poriadne a precízne, okrem toho pauzy medzi sériami boli do pol minúty, takže som sa vôbec neflákal.

I ze čtyř opakováních se dají napumpovat záda když je správný mindset
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2025 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
3x20x80kg ufff

SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
1x6x124kg belt on
1x1x154kg
3x10x154kg

Superset
SSB drepy s pp:

3x6x124kg
+
SLDL na kladke:

3x15x40kg

Superset
Výpony SSB:

3x12x124kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

1x12x40kg
4x12x60kg
1x12x40kg
+
Incline bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
4x6x80kg
1x6x60kg

4set:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DEfqvubtVbX/

Po sobotňajšej túre som mal celkom unavené nohy, ale výhodou bolo, že som nemal žiadnu svalovku z hindu drepov. Proste som ju vychodil - a ostali len olovené ťažké lenivé nohy. Tiež asi nepomohlo, že sme sa snažili vyžmýkať zo snehu, čo šlo, než sa rozpustí, a tak to bola jedna sánkovačka za druhou, behanie do kopca, skákanie z kopca, ťahanie saní prázdnych aj s deťmi, behanie zapriahnutý do saní za detského kriku "rýchlejšie tato!!!" a ďalších zimných radovánok, po ktorých som proste večer odpadol do postele a v úplne rovnakej polohe som sa zobudil ráno
Z toho titulu sa mi vôbec cvičiť nechcelo, ale vzal som si veci, natiahol najobtiahnutejšie legíny sveta, aby som sa mohol v zrkadle popýšiť svojím takmer priemerným falusom,a vyrazil do gymu.
A tak nejak sa stalo, že som pri predkopávaní robil 20ky s 80 kilami. Byť babymonster, už si zapisujem PR, ako to robí on, keď si v rekordnom čase zaviaže šnúrky alebo vynesie smeti, ktoré majú o 0,02kg viac ako predošlý deň Ale pretože je to len predkopávanie a ja nie som babymonster, ale iba monster, nezapisujem si PR.
Tým pádom som si ale celkom načal stehná a keď som urobil prvý testovací drep so 154kilami, celkom ma prebehol mráz, pretože som sám sebe prisahal, že musím oddrepovať desiatky. A teda bolo to veľmi odvážne, ba až hlúpe rozhodnutie
Oddrepoval som to, ale bolelo to tak brutálne, že som tú bolesť mohol predávať na BDSM párty a odísť ako pracháč.
Unavený spodný chrbát, unavené bedrá, unavené nohy, skúšal som predlžovať pauzy medzi drepmi, ale to mi zasa odchádzali pľúca, keď som to mal na sebe tak dlho... Skrátka hnus. Vždy pri šiestom opakovaní som sa snažil mentálne povzbudiť, že som už za polovicou série a že už to pôjde dobre. Tak som si zas mentálne vynadal, či necítim, aké to je utrpenie a počas toho celého drepoval a drepoval.
A potom zrazu bol koniec a ja som mal podobný pocit, ako keď som na konci svadobnej hostiny všetkým zamával a šiel konečne domov sa osprchovať a prezliecť do teplákov Pravda, boli tam ešte podložené drepy, ale to prekvapivo fičalo a sfúkol som to za chvíľočku. Navyše v supersete s hamstringami na kladke. Tu som zaznamenal jediné negatívum, a to že po tých všetkých drepoch sa predsa len zapája aj spodný chrbát a je to malinko nekomfortné.

Incline benche iba takto vlažne. Mal som naozaj chuť to tam narvať, ale nemal mi kto podať činku a môj pravý rotátor sa z môjho posledného (a tentoraz zapísaného) PRka na dipoch veľmi neradoval. Cítil som ho a nechcel som pokúšať osud, preto som to len takto odpinkal.

Úspešný tréning som zakončil 4setom a nažiloval si ruky a dostal kŕč do brucha Potom som mohol ísť domov, kde mal malýPali teplotu 39 a pogrcal mi posteľ, keď sme sa doňho pokúsili dostať tabletku. Ah radosť!

cohen999

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2025 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
kde mal malýPali teplotu 39 a pogrcal mi posteľ, keď sme sa doňho pokúsili dostať tabletku. Ah radosť!
Jee, toto poznam! Trik je rozdrvit tabletku na prasok a zamiesat ju do lyzicky medu, alebo si inak kreativne poradit.
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2025 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
kde mal malýPali teplotu 39 a pogrcal mi posteľ, keď sme sa doňho pokúsili dostať tabletku. Ah radosť!
Jee, toto poznam! Trik je rozdrvit tabletku na prasok a zamiesat ju do lyzicky medu, alebo si inak kreativne poradit.

Skúšali sme, aj do gumového macíka sme to napchali. Nie a nie. Ešte horší ako môj pes svojho času, keď dokázal vypľuť tabletku, ktorá bola strčená v šunke, následne v syre a nakoniec v mäse. Všetko zjedol a tabletka ostala.

Pavlík len povie "ble!" a ani sa toho nedotkne.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2025 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Legpress:

1x12x80kg
3x20x120kg
+
Predkopávanie:

1x20x40kg
3x12x80kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x12x120kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Rozpažovanie:

4x20x15kg
+
Veslo - kladka:

1x12x40kg
3x20x80kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
6x6x100kg
3x10x70kg

4set:
3x pokokot

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DEk1LyXN0P6/

Niečo sa mi porouchalo s nohami - vôbec nemávam svalovku. Ani po pondelku, hoci som bol presvedčený, že bude po drepoch. Ani po včerajšku, aj keď som si bol na sto percent istý, že bude. Neviem, či som si vybudoval nejakú toleranciu na high reps, alebo mi už proste odchádzajú nervové zakončenia v stehnách.
Legpress mi prišiel podozrivo ľahký, napálil som to tam bez problémov ako stroj, bez pauzy, hop hop hop jedno opáčko za druhým.
Zato predkopávanie ma vrátilo mojimi tenkými nohami nazad na zem - to bolo peklo. Ani len prvú sériu som nedokončil bez pauzy Mať tri pauzy počas 12 opakovaní predkopávania je znak solídnej únavy A bolesti. Veľa bolesti.
Fakt som si myslel, že nohy budú na kašu, ale dnes... nič. Trochu ma to desí Len koleno trochu bolí, ale to je klasika po takomto blbnutí a zas to prejde.

Žiaľ rameno sa ešte nespamätalo z toho maxka na bradlách minulý týždeň. Cítim pravý rotátor a tak som proste preskočil kliky na bradlách a radšej si dal rozpažky. Nepotrebujem sa zrakviť len aby som dodržal program - už to maxko bolo mimo program
Potom už len benche, takisto v obmedzenom režime kvôli ramenu. Ale zasa úplne som to neflákal a mal som krátke pauzy. Keď tak v piatok to tam napálim jednoručkami, nech si to trochu vynahradím.

Joj hej, chrbát bol celkom masaker, 20reps na kladke bolí všade od krku až po kríže, zadné ramená, bicepsy, predlaktia... Ku koncu už som cheatoval viac ako Vémola tú svoju plastikovú figurínu, ale pri cvičení je to tak nejak morálnejšie. A mám z toho napumpovaný chrbát a nie vyrážky na žaludi a scény doma a v bulvári.

Krutý, ale skvelý tréning. Mal to byť ťažký hrudník a odchádzal som s rozekanými nohami a chrbtom Ale to je OK, ramená sa mi občas ľahko kazia, tak ich nechám trochu vydýchnuť, keď treba.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2025 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Hindu drepy:

1x20
3x100x10kg
+
Výpony:

3x20x10kg

Deadlift:
1x6x70kg
1x6x120kg
3x6x170kg belt on, trhačky on

Veslo - kladka:
1x12x50kg
5x6x100kg
1x20x50kg

Kladka zhora - V úchop:
5x12x50kg

Triset

5x15x20kg
+
Chest expander:

3x15
+
Tlaky JČ na rovnej:

1x20x15kg
5x10x42kg

3set:
3x12

Hodnotenie tréningu: Erik avizoval, že príde bombovať hrudník, tak som si v hlave trochu prenastavil tréning s tým, že sa zameriam skôr na kladku, aby som mu nezavadzal v stojane.
Strašne rýchlo som sa snažil odmakať hindu drepy, aby som mu nezavadzal - v prvej sérii som nasekal hneď na začiatok 50 opakovaní, než som musel pauzovať, tak zas musím vyjadriť len začudovanie, že tie nohy nejak podozrivo vládzu. Samozrejme neskôr vyhoreli na max, to nebudem klamať, ale celkovo som sa dnes hýbal moc moc dobre a zvládal som tie objemy s prehľadom. Pumpa bola epická, posúďte sami:

Samozrejme, že to je celé naliate krvou ako prežraný komár a navyše som v objeme a zároveň genetika upnutia kvadrákov je furt mizerná, ale hádam možno azda snáď už sa za tie stehná aj nebudem musieť toľko hanbiť... A prisahám, že to nie je photoshop, ak by bol, prifúknem si aj pravé stehno, ktoré som zle odpózoval a vyzerá menšie

No a potom som už išiel tradične na deadlift. Ten ma trochu potrápil skrz vytrasené nohy, ale zas krásne som cítil hamstringy a prdel, čo je len dobre, pretože tým sa teraz venujem pomenej. Sila bola, technika fajn, nebyť toho, že mám miesto nôh dva roztrasené sople, lietalo by to ako piest.

Potom teda kvôli Erikovi som sa vrhol na kladky. Aby to nebolo úplne teplé, pridal som aspoň série a kde tu aj váhu. Nakoniec pekný kus roboty a takisto som sa musel pokochať tým, aké Véčko sa mi podarilo vybudovať a pomer ramená-chrbát-pás sa znateľne zlepšil, pritom som stále v objeme:

Celý taký uveličený som sa vrhol na hrudník. Nakoniec som zvládol celkom veľký objem práce, hlavne to bolo už skoro na konci tréningu a bol som fakt vyžmýkaný.

Samozrejme, keď som kvôli Erikovi takto upravil a odmakal tréning, bolo by fér povedať, že Erik vôbec neprišiel Takže som tam kladkoval úplne zbytočne a mohol som si dať normálne v stojane a okolo neho voľné váhy. Ale asi mi to ani nevadí. Už sú preč tie časy, keď som povýšenecky pľuval na cvičencov na strojoch a kladkách s tým, že som lepší, pretože cvičím voľné váhy.

Teraz po nich pľujem, pretože som proste lepší. Bodka

Na záver totálna deštrukcia ramien a trochu pumpa rúk a bye bye, šlo sa na pizzu, čo objednala moja skvelá žena.

Výborný tréning. Výborná pizza. Výborná žena.

decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2025 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
3x20x80kg

Highbar drepy:
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
3x6x170kg

Highbar drepy s pp:
3x10x120kg

Superset
Výpony s VČ:

3x10x120kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Incline bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x80kg
1x6x70kg
+
Sťahovanie kladky:

4x12x60kg
1x20x40kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DEx02LmtZG4/

Tentoraz Erik naozaj prišiel a nakoniec si to vyžiadalo malinké improvizácie a zmeny
Tak napríklad som si musel dať 20 opakovaní na predkopávanie, aby som mu dal čas oddrepovať jeho pracovné série. Časovo to vyšlo dobre, čakal som len chvíľku, než mi uvoľnil stojan. Akurát, že bola naložená činka a ja som z lenivosti nevymenil os za ssb a dal si proste klasické drepy.

Pauza od highbaru očividne pomohla. Dlho predlho som sa necítil pod činkou tak komfortne - a to berúc do úvahy prepumpované stehná z predkopov. Kolená bežali hladúčko ako dobre namazaný stroj, činka sedela na trapézoch ako pribitá a keď som urobil prvý drep so 170kou, tak technika bola úplne mega čistá. Navyše hĺbka bola taká, že Turek by zaslzil a váhu som tam mal akurát takú, aby si aj Čauky mohol vzdychnúť závisťou.

Potom už sa šlo na pracovné sérky. Myslel som si, že trojky budú fajn, počas série Erik povedal, že tam je 5, ja som robil 6ky. Ale boli tam aj desiatky, ale nechcel som umrieť
Desiatky som si radšej pošetril na podložené päty s menšou váhou, čím som pošetril kolená a zároveň som dorazil už predpečené stehienka. Bol som taký nadšený z mega pumpy a sily a všetkého, že som samozrejme zabudol urobiť cvik na hamstringy, čo mi došlo až cestou domov Vlastne mi to docvaklo až cestou hore schodmi, keď mi napadlo, ako cítim zaberajúce hamsy a prdel.

Nevýhoda toho, že som odignoroval ssb osku je v tom, že výpony sa robili blbšie. Normálne naložím ssb, tá drží ako prišrubovaná k ramenám a voľnými rukami sa pre balans chytím stojanu. Tentoraz to nešlo a tak som tam dosť tancoval na tej podložke. Ale nič to, nejak som to odvýponoval.

A keď som prežil nohovú časť tréningu, všetko ostatné už bolo sunshine and rainbows. To som si už len hopsal s úsmevom, tu pumpol chrbátik, tam cicík, všetko bolo tip top. Než došlo na 4set, to ma začínal tlačiť čas a tak som tam poslal divoké tempo. Kto by to bol povedal, že pumpovať bicák na kladke a zdvíhať nohy na hrazde môže byť také epické kardio. A predsa

Nečakane bombový tréning, spokojnosť extrémna.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2025 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Legpress:

1x12x85kg
3x20x130kg
1x20x105kg
+
Predkopávanie:

1x12x40kg
3x20x50kg
1x20x40kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x105kg
+
Výpony s BW:

3x20

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x10xCarabas + 25kg
1x10xCarabas

Superset
Rozpažky s JČ:

4x12x17,5kg
+
Veslo - kladka:

1x12x40kg
3x10x100kg
1x20x40kg

Bench press:
1x6x60kg
4x6x100kg
2x12x60kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: Štúr došiel po troch rokoch bez cvičenia skúsiť maximálky No, teda, skôr otestovať aktuálnu biedu, aby si mohol nastaviť nejaký tréning.
A prekvapivo, hoci pred sebou tlačí želé pupok dostatočný pre troch ľudí a pri každom drepe mu z treniek vyskočila horná polovica prdele, nebolo to vôbec zlé.
Drepol myslím 110, potiahol 120 a zatlačil 95, a všade s rezervou, lebo sa bál, že si niečo urve. Na to, že tri roky nerobil nič, len svoju manželku a úpravy baráku, dosť epické.

Akurát mi desne zavadzal, takže som musel kadejako improvizovať a čakať

Prihodil som na legpress, lebo som nemal svalovku z pondelka. Nohy sú načisto odolné voči každej snahe. Tak som urobil patetický pokus, pridal desať kilo na legpress oproti minulému týždňu a nič sa nezmenilo. Svalovky niet Záhada!

Zato kliky vôbec nešli. Zdá sa, že rotátor dostal do držky viac, než som si pôvodne myslel. Ahjo, budem musieť zas nasadiť tie nudné rehabky. To je taký vopruz toto cvičiť Samozrejme, toto nebol dôvod, prečo som mal na opasku len 25 - potreboval som to sfúknuť rýchlo, aby mohol Štúr porobiť benčpres. Takže nakoniec to bola aj dobrá pumpa a únava, lebo pauzy boli fakt polminútové.

Zas zo Štúravého dôvodu som nerobil ani tie svoje kliky s vestou, tak som si dal rozpažky. To inak vôbec nebolo zlé, dokonca by som povedal, že pred benchom ma to rozbilo ešte aj viacej. Hádam by stálo za pokus to zaradiť častejšie. Minulý rok pred letom som robieval rozpažky a hrudník bol z toho celkom spokojnučký.

A keď šiel Štúr konečne preč, dal som si bench, ale bol som už nejaký vyžmýkaný, rameno pobolievalo a tak len 6ky so 100kou. Potom som dostal strašnú depku, že mám slabý spodný hrudník a dal som si páír sérií len so 60kilami a ani som to nezapisoval zvlášť

Celkovo taký priemerný tréning. Žiadna sláva, ale ani vyslovene zlé... Zas mám to obdobie, že čumím do zrkadla a dumem, čo a ako vylepšiť, lebo som malá slabá bezsvalistická socka a zároveň mám ešte pár mesiacov čas, než začne diéta, tak možno sa zameriam trochu na slabiny.

Slabiny sú všade, to je ten problém Ale hlavne teda ramená a ruky, to je bieda, som pavúk. A hrudník. Je zaujímavé, že nohy a lýtka už nie sú na popredných miestach, jupí
Každopádne teda skúsim zlepšiť spodok a vrch prsných svalov, takže asi budem tlakovať decline a incline a rovné tlaky si nechám len v jeden den na jednoručkách. A s rukami a ramenami čo porobím, to netuším

decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2025 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Hindu drepy:
3x100x10kg
+
Výpony s BW:
3x20x10kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on, trhačky on
3x3x200kg

T-bar rows:
1x12x40kg
3x12x80kg

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas
+

3x15x20kg

Superset
Tlaky JČ na rovnej:

1x12x17,5kg
3x6x52kg
1x10x42kg
+
Veslo - kladka naširoko (na vrch a stred chrbta):

3x20x50kg

3set:
3x au au

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DE8NxVkNwLR/

Hindu drepy sú bezva, blbé je len, že trvajú 20 minút Je to síce stále menej, než klasické drepy, ale krucinál, robiť prvý drep s tým, že ešte ma čaká 299 je trochu demotivujúce. A keď si po druhej sérii poviem "už len sto!", nie je to o nič lepšie Ale holt, je to kardio, je to rehabka na kolená, je to pumpa na stehná, fakt som rád, že som to zaradil.
Deadlifty som plánoval nejaké väčšie objemy, napríklad 6-8 opakovaní so 170 kilami. Ale potiahol som prvú 170ku a prišla mi ťažká, tak som radšej zvýšil na 200 kíl a odflákol si s tým nejaké trojky.
Bolo príjemné si trochu "zaťahať", aksi pod "príjemné" predstavíme unavený spodný chrbát, otlačené brucho od opasku, odreté ruky od trhačiek, žily na spánkach ako priemerná dospelá anakonda, natlakovanú bordovú hlavu a potrhané žilky v očiach.

Zhyby ma vôbec nebavia, tá hrazda je hrozne blbá, ale je to holt základný cvik a tak sa stále prekonám. V tejto fáze je to ale len nutné zlo. Verím, že mať hrubšiu a rovnú hrazdu, tak si to oveľa viac užijem. Ale bohužiaľ.

Tlaky s jednoručkami fajn v rámci možností. Po strede som mal regulérnu svalovku na hrudník. Tie rozpažky asi trochu prekvapili svaly. Tak ich nechám chvíľku zaradené - celkovo musím trochu zintenzívniť hrudník. Vidím to tak, že v pondelok na šikmých tlakoch nechám pomerne nízku váhu, ale do supersetu tam pošlem incline rozpažky. Takéto svinstvá na mňa mávajú dobrý vplyv

No a triset na záver bol už mučenie, lebo som robil strašne veľké objemy a teraz mám svalovku na ramená a ruky. Síce to trvalo trochu dlhšie, ale ak to podržím v podobnej forme ešte aspoň mesiac-dva, než začnem uberať kalórie, tie ruky sa MUSIA pohnúť hore!

decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2025 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
3x12x80kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
4x6x170kg

Drepy s pp:
3x10x120kg

Predkopávanie:
3x30x40kg

SLDL na kladke:
3x12x40kg

Sťahovanie kladky zhora:
1x12x40kg
3x8x70kg
1x20x40kg

Superset
Incline tlaky JČ:

1x12x15kg
3x6x42kg
+
Incline rozpažky:

3x12x15kg

3set:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFFIfl7t651/

Trochu kostrbatý tréning, lebo prišiel Erik a mal na pláne hrudník, takže potreboval stojan. Chvalabohu došiel v čase, keď som akurát dokončil drepy - apropós drepy, vôbec nešli tak ľahko, ako minulý týždeň Všetko sa vracia do normálu, som slabučký, yes... Ale pridal som si aspoň jednu sériu navyše, aby sa nepovedalo. A teda bolo to v tých nohách cítiť, hlavne teda potom na drepoch s podloženou pätou. Stehná pálili ako čert - bolo mojou povinnosťou to poriadne podojiť a tak som si ešte naordinoval ľahké pumpovacie predkopávanie. Veľmi výživné, vskutku. A potom sa sťažujem, že neviem na seba zohnať rifle.

Nedostal som sa na lýtka, lebo Erik zabral stojan, tak som ich s ťažkým srdcom preskočil - vyriešil som to nakoniec tak, že po tréningu som v rámci kardia šiel na 12te poschodie peši, ale po špičkách Síce som chodil ako priteplený baletný majster, ale pumpol som ich, takže až tak úplne som ich nepreskočil, no... Ale aspoň som si popri celom tom sklamaní a rozčarovaní spomenul, že mám aj hamstringový cvik, tak ten som si odcvičil, aj keď skôr len rehabkovo. Nabudúce tam určite prihodím zo 10 kilo, hamstringy si to zaslúžia.

Úpravu bude potrebovať aj incline kombo na hrudník. V poslednej sérii mi to skoro oddrapilo ruku, ako som už bol unavený a nevládny. Vidím to tak, že uberiem na takých 35kg a skôr tam natlačím nejaký objem, ten mi na vrch ciciek zaberá beztak lepšie ako váhy. Naopak na rozpažky môžem nejaké to kilo pridať. Ale kombinácia dobrá, pekne to zintenzívni ten cvik a to teraz presne potrebujem. O chvíľku začne diéta, tak nech tam ešte stíham nejaký miligram svalu nalepiť.

Myslel som, že triset nestíham, ale mal som asi ešte 10 minút čas, tak som to tam narval a nakoniec úplne epické zakončenie tréningu. Ale na brucho už ozaj nebol čas, takže v stredu, pokiaľ mi to Erik zas neprekazí.

Vcelku vydarený tréning, len hrozne veľa kecania (to mi zas tak nevadí, samozrejme) a improvizácií (to mi vadí celkom dosť, lebo som autista a nerád mením plány, ktoré mám vymyslené dopredu). Našťastie nič, čo by sa nedalo dohnať inokedy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: