|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Snyfls
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 5:57 pm Předmět: Hexa činky, problémy s odlišnou hmotností - který eshop? |
|
|
Zdravím. Koukám, že to tu už moc nežije, ale přesto to zkusím a zeptám se.
Chci si domů pořídit pár párů činek. Nejvíce se mi líbí tzv. hexa činky, pogumované. Zatím jsem objednal v jednom eshopu jednu patnáctku a v jiném osmikilovou. Ta patnáctka +- váží tolik, kolik má. Ale osmička je podle všeho klasická sedm a půlka, jen je uvedena odlišná hmotnost. Jsem si hledal na všemožných webech recenze na tyto činky a vypadá to, že větší odchylky jsou docela časté. Že to nebude přesné na gram nebo na desítky gramů, to mi je jasný, i těch 150 gramů na činku bych pochopil, ale aby to nesedělo třeba o třetinu kila, to se mi jeví jako šílenost.
Kdyby mi nepřišla ta osmička o skoro půl kilo lehčí, ani by mě nenapadlo, že se tohle může stát. V průběhu let jsem nakoupil obrovské množství kotoučů, u kterých hmotnost byla skoro vždy nižší, v průměru tak o 50 gramů, maximálně do stovky, tak jsem měl za to, že to je běžná tolerance a že to bude platit i pro nenakládací jednoručky.
Máte tu někdo, kdo si kupoval víc párů, včetně těch mezi dvaceti a třiceti kily, zkušenost s eshopem, kde ty hmotnosti seděly? Mně se fakt nechce objednávat skoro dvacet činek s tím, že pak některé budu vracet zpět a škemrat o to, aby mi poslali nějakou, u které hmotnost sedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Snyfls
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Normálka do nějakého obchodu napiš, popiš jim, na jakou potíž jsi narazil a popros, aby Ti je před posláním zvážili - a pokud tam jsou aspoň trochu rozumní, udělají to a máš klid. |
Tohle už mám v plánu, ale aby měli někde poblíž váhu, která rozliší víc než půl kila. No a hlavně aby vyšli vstříc. Škoda, že už Ronnie neprodává činky jako kdysi, ono je něco jiného, když odbavuje někdo, kdo cvičí, a někdo, kdo nechápe, že ta hmotnost je docela zásadní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Snyfls
|
Zaslal: pá březen 28, 2025 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Váhu by měly mít na expedicích všude, protože se zásilky před předáním dopravců váží (tedy předpokládám, že to tak dělají všichni) - a pak už jen trefit ochotného člověka. |
Jo takhle. Tak to díky za dodání naděje.
Ono už na webu dopravce bylo vidět, že hmotnost nesedí. Doufal jsem, že to třeba blbě zvážili u dopravce. Ale jesti ty balíky hážou na váhu už při expedici, tak se divím, že jim to nebliklo. I s kartónem, který těch 150 až 250 gramů, podle množství, váží, ty činky měly podváhu. Divný.
Díky za reakce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|