Hexa činky, problémy s odlišnou hmotností - který eshop?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hexa činky, problémy s odlišnou hmotností - který eshop?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hexa činky, problémy s odlišnou hmotností - který eshop?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Snyfls

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2025 5:57 pm    Předmět: Hexa činky, problémy s odlišnou hmotností - který eshop? Odpovědět s citátem

Zdravím. Koukám, že to tu už moc nežije, ale přesto to zkusím a zeptám se.

Chci si domů pořídit pár párů činek. Nejvíce se mi líbí tzv. hexa činky, pogumované. Zatím jsem objednal v jednom eshopu jednu patnáctku a v jiném osmikilovou. Ta patnáctka +- váží tolik, kolik má. Ale osmička je podle všeho klasická sedm a půlka, jen je uvedena odlišná hmotnost. Jsem si hledal na všemožných webech recenze na tyto činky a vypadá to, že větší odchylky jsou docela časté. Že to nebude přesné na gram nebo na desítky gramů, to mi je jasný, i těch 150 gramů na činku bych pochopil, ale aby to nesedělo třeba o třetinu kila, to se mi jeví jako šílenost.

Kdyby mi nepřišla ta osmička o skoro půl kilo lehčí, ani by mě nenapadlo, že se tohle může stát. V průběhu let jsem nakoupil obrovské množství kotoučů, u kterých hmotnost byla skoro vždy nižší, v průměru tak o 50 gramů, maximálně do stovky, tak jsem měl za to, že to je běžná tolerance a že to bude platit i pro nenakládací jednoručky.

Máte tu někdo, kdo si kupoval víc párů, včetně těch mezi dvaceti a třiceti kily, zkušenost s eshopem, kde ty hmotnosti seděly? Mně se fakt nechce objednávat skoro dvacet činek s tím, že pak některé budu vracet zpět a škemrat o to, aby mi poslali nějakou, u které hmotnost sedí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2025 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálka do nějakého obchodu napiš, popiš jim, na jakou potíž jsi narazil a popros, aby Ti je před posláním zvážili - a pokud tam jsou aspoň trochu rozumní, udělají to a máš klid.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Snyfls

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2025 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Normálka do nějakého obchodu napiš, popiš jim, na jakou potíž jsi narazil a popros, aby Ti je před posláním zvážili - a pokud tam jsou aspoň trochu rozumní, udělají to a máš klid.

Tohle už mám v plánu, ale aby měli někde poblíž váhu, která rozliší víc než půl kila. No a hlavně aby vyšli vstříc. Škoda, že už Ronnie neprodává činky jako kdysi, ono je něco jiného, když odbavuje někdo, kdo cvičí, a někdo, kdo nechápe, že ta hmotnost je docela zásadní.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2025 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váhu by měly mít na expedicích všude, protože se zásilky před předáním dopravců váží (tedy předpokládám, že to tak dělají všichni) - a pak už jen trefit ochotného člověka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Snyfls

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2025 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Váhu by měly mít na expedicích všude, protože se zásilky před předáním dopravců váží (tedy předpokládám, že to tak dělají všichni) - a pak už jen trefit ochotného člověka.

Jo takhle. Tak to díky za dodání naděje.
Ono už na webu dopravce bylo vidět, že hmotnost nesedí. Doufal jsem, že to třeba blbě zvážili u dopravce. Ale jesti ty balíky hážou na váhu už při expedici, tak se divím, že jim to nebliklo. I s kartónem, který těch 150 až 250 gramů, podle množství, váží, ty činky měly podváhu. Divný.

Díky za reakce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hexa činky, problémy s odlišnou hmotností - který eshop?
Rychle na stránku:

Přejdi na: