|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 09, 2025 7:14 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno váženie po prvom týždni diéty. 129,8kg. Zatiaľ ok, nastrelil som to asi rozumne, nejdem rýchlo ani pomaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so květen 10, 2025 5:28 pm Předmět: |
|
|
Dáš to na 100? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 10, 2025 7:49 pm Předmět: |
|
|
Neviem, to je ďaleko, nechcem hovoriť vopred, ani si dávať ultimáta, možno 110 je reálnejšie v dohľadnej dobe. Skúsim hlavne ísť na to pomaly, nie viac ako 0,5 až 1kg za týždeň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 11, 2025 5:56 am Předmět: |
|
|
Jasan, 110 do konca roka, 100 dobudúceho leta a vybavené. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 11, 2025 8:00 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Kliky na bradlách s odlahcenim - do 14xBW-20kg
Zercher drepy ATG pauza - do 11x100kg
Pendlay priťahy s cheatingom (hybrid medzi klasickou mŕtvolou a pendlay row) - do 10x120kg
Upazovanie s jednoruckami striktne - 2x6 s 13.5kami
Biceps s jednoruckami s oporou striktne supazne - 5x18.5ky, 4x18.5ky
Pinch lift s boxom na dotahy
Trochu nešikovne som si rozložil jedlo, viac som zjedol ráno a na tréning som šiel zľahka hladný, ale dalo sa. Zercher ešte trochu rezerva, priťahy som šiel dovtedy, kým som sa dokázal dotknúť cinkou pása.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 16, 2025 6:24 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno váženie po 2 týždňoch. 128kg nalačno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 18, 2025 1:44 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline bench 45st stopka - do 8x85kg
High Bar Drepy ATG Paused - do 8x127,5kg
Zhyby širokým nadhmatom s odlahcenim - do 7xBW-25kg
Kardio
6 minút netto vrece - kopy údery porazy
Zatiaľ nepoznať silový úbytok v diéte, čo je zázrak  Uvidíme ďalej. Drep ešte asi jeden by som dal, zbytok určite nie. Hlavne ten bench som tlačil aj očami posledné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 18, 2025 5:12 pm Předmět: |
|
|
Odišli ti dve kilá bohviečoho a hovoríš o sil. úbytkoch, jáááj, pri tvojej hmotnosti, keď ti odíde aj 15kg loja, tak nebude úbytok sily žiadny, o to strach nemaj, ak, samozrejme, budeš aj makať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 18, 2025 9:35 pm Předmět: |
|
|
Nemyslím, že by to mal spôsobiť úbytok dvoch kíl, skôr to, že menej jem. To som vždy v minulosti pocítil takmer okamžite, teraz, chvalabohu, zatiaľ nie. Podľa mňa to bude tým, že na to nejdem agresívne, obmedzil som junk, pridal na zelenine a "normálnom jedle" typu príloha+mäso+zelenina, jem viac domácich polievok, ani nebývam nejak extra hladný atď. A začal som aj suplementovat proťák + kreatín monohydrat + magnézium.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 19, 2025 5:58 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Nemyslím, že by to mal spôsobiť úbytok dvoch kíl, skôr to, že menej jem. To som vždy v minulosti pocítil takmer okamžite, teraz, chvalabohu, zatiaľ nie. Podľa mňa to bude tým, že na to nejdem agresívne, obmedzil som junk, pridal na zelenine a "normálnom jedle" typu príloha+mäso+zelenina, jem viac domácich polievok, ani nebývam nejak extra hladný atď. A začal som aj suplementovat proťák + kreatín monohydrat + magnézium. |
Veľmi dobré kroky, naopak, ešte sa posunieš, skvelé! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 23, 2025 5:38 am Předmět: |
|
|
3 týždne diéty. Dnes ráno hmotnosť 128kg nalačno, t.j. rovnako ako pred týždňom. O trošku seknem dole kalórie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 24, 2025 5:31 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Kliky na bradlach - do 6xBW+10kg
Zercher drepy ATG Paused - do 6x140kg
Pendlay row s cheatingom - do 8x145kg
Sed Lahy s jednoruckami nad hlavou - 10x15ky, 8x15ky
Kardio
19 poschodí s 15kg jednoruckou v ruke za 7minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 25, 2025 7:46 pm Předmět: |
|
|
Dnes kardio
Žena ma nahovorila na nejaké 10min fitness video podľa akejsi youtuberky. Mám svalovku jak hrom, tak to bol des, ale nejak som to dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st květen 28, 2025 9:01 pm Předmět: |
|
|
Dnes beh 3,3km za 20 minút. Nič moc, celú cestu som mal nutkanie srať.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 30, 2025 6:12 am Předmět: |
|
|
Dnes váženie po 4 týždňoch, hmotnosť 127,7kg nalačno. Stále to ide pomerne pomaly, ešte trochu osekám príjem, cca o 100kcal/deň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|