|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červen 01, 2025 12:04 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline bench paused 45st - do 15x72,5kg
High Bar Drepy ATG paused - do 15x110kg
Zhyby širokým nadhmatom na stroji s odlahcenim - do 12xBW-45kg
Doplnky
Kladivovy zdvih na scottovke unilateralne - 2x13 s 10kg
Plank 3x20sekund s 10sekund pauzami
Pri benchi si musím dávať pozor na stopky, ked idem veľa opakovaní tak mám tendenciu to tam chcieť rýchlo nahádzať  Drepy dobre, ale tieto opakovania sú skôr o schopnosti vypnúť hlavu a nechať sa týrať. Bohužiaľ ma pri nich trošku seklo v krížoch, našťastie sa to nezdá byť az tak zlé, normálne som mohol dokončiť tréning.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 06, 2025 7:01 am Předmět: |
|
|
Nakoniec tie bolesti chrbta boli horšie než som si myslel, až dnes je mi trochu lepšie.
Dnes ma čaká power kardio cca 5-6hod. Cez víkend gym.
Dnes som sa takisto zvážil, keďže dieta pokračuje. Po 5 týždňoch diéty mám 126,2kg nalačno. To je 4,5kg dole. Tento týždeň bolo tempo úbytku až príliš rýchle, takže o trochu dvihnem kaloricky príjem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červen 08, 2025 7:00 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Kliky na bradlach na stroji s dopomocou - do 12xBW-5kg
Pendlay row to deadlift - do 12x125kg
Zercher drepy ATG paused - do 13x107,5kg
Kardio
8 minút netto na vreci - kopy, údery, porazy
Kliky ok, tá dopomoc bola tak minimálna, že vlastne som sa vytláčal a to sedadlo ostávalo dole  Zbytok ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út červen 10, 2025 7:19 pm Předmět: |
|
|
Dnes kardio
Beh 3,3km
Bežal som popri dcére na bicykli a manželke na druhom bicykli, kde mala druhú dcéru v sedačke. Cieľ bol udržiavať tempo dcéry a bežať popri nej. Čas som si nestopoval, ale celkom som sa spotil, dole kopcom prakticky šprint, zato smerom hore stačilo ísť krokom
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 12, 2025 8:01 pm Předmět: |
|
|
Dnes vyklus popri žene a deťoch na bicykloch, zľahka 4,5km.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 13, 2025 5:36 am Předmět: |
|
|
6 týždňov diéty za mnou. Hmotnosť nalačno 125,5kg. To je 5,2kg dole. Ide to fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červen 15, 2025 12:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline bench 45st stopka - 3x3x90kg
Low Bar ATG Paused Drep - do 1x160kg
Zhyby úzky podhmat - 5x
Meh, dnes nahovno, po tom benchi som už nemal chuť na nič, tak len niečo som tam dal. Asi sa už začína prejavovať kalorický deficit, tak dám budúci týždeň carb-up že čo to spraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st červen 18, 2025 6:05 pm Předmět: |
|
|
Pred týždňom som si zakúpil kliešte na úchop. Nevedel som, aký odpor zvoliť, na internete som našiel že rozumný začiatok sú kliešte s odporom 100lb/45kg. Tak som si ich objednal, no, ľutujem, že som si neobjednal o trochu vyšší odpor, toto by som nazval "nutné minimum" a druhýkrát by som bral cca 60kg odpor, možno viac. Každopádne obdeň si ich zvyknem párkrát postláčať, možno to bude mať efekt na silu stisku. Niežeby som s tým mal problém, ale stisk asi nikdy nemôže byť dosť silný
|
|
| nahoru |
|
 |
Prarazit
|
Zaslal: čt červen 19, 2025 4:41 am Předmět: |
|
|
Zdravím,
na všemožných mačkacích kleštích - gripperech, člověk zvládne vyšší váhu, než potom na přístroji měřící stisk. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, u mě rozdíl několik desítek kg.
45 kg/100 lbs kleště jsou pro trénovaného člověka, kór v těžké váhovce lehké.
Velké množství opakování, nebo dlouhé držení na čas, u začátečníka nějaký progres přinese, ale celkem rychle je potřeba váhu navýšit a opakování snížit, je to podobné jako u jiných silových cviků.
Jsou lidé kteří tvrdí, že grippery nejsou na posílení stisku zase tak účinné.
Mně osobně více pomohlo držení těžkých jednoruček na čas, ale mačkadla určitě nezavrhuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 19, 2025 9:36 pm Předmět: |
|
|
Podľa mňa je ten rozdiel v tom, že odpor gripperu je meraný niekde pri strede. Samozrejme, čím viac idem od stredu, tým je väčšia páka a odpor sa znižuje.
Dik za tipy, výhoda pre mňa je, že to môžem stláčať hocikedy doma. Pri bežnom tréningu nemávam so stiskom problém, ľahké mŕtvoly (cca do 150kg) dávam vždy nadhmatom a striedavým som udržal aj maximum celkom v pohode. Z tohto pohľadu nie som limitovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 20, 2025 7:28 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno váha 127,1kg. Som zhruba tam, kde som bol 2-3 týždne dozadu  ale dával som refeed, trochu som dvihol kalórie. Uvidím, aký bude nasledujúci tréning a prípadne upravím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po červen 23, 2025 12:39 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Kliky na bradlách - do 7xBW+15kg
Deadlift to Row - do 7x150kg
Zercher Drep ATG Paused - do 7x135kg
Superset:
Upažovanie + Rozpažovanie v predklone - 2x10+10x8čky jednoručky
Sed Ľahy s medicinbalom vo vystretych rukach - 3x7x20kg
Dnes celkom ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 27, 2025 7:35 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno váha nalačno 124,6kg. Za necelé 2 mesiace mám tesne cez 6kg dole. Teraz som mal voľno týždeň, ale nič extra som nerobil, len pár km na bicykli so ženou a deťmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po červen 30, 2025 6:33 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Spoto Press s cambered barom - do 9x85kg
High Bar ATG Paused Drep - do 10x125kg
Tahy klasikou - do 10x155kg
Zhyby s odlahcenim 40kg:
- 9x široký nadhmat
- 8x úzky podhmat
Jedine ešte mŕtvola trochu rezerva ale po tak dlhej dobe bez DL som to zas toľko nesilil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st červenec 02, 2025 10:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|