|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 04, 2025 9:09 am Předmět: |
|
|
9 týždňov diéty za mnou. Hmotnosť 124,5kg. Veľmi sa to nepohlo. Uvidím ako pôjde tréning a keď tak ešte dám dole kalórie. Úbytok zatiaľ 6,2kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út červenec 08, 2025 12:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline bench 45st so stopkou - do 10x80kg
Drepy Low Bar ATG Paused - do 9x135kg
Dotahy z racku stojac na špalku (cca z úrovne ako prechádza koleno do holene) - do 9x190kg
Zhyby s dopomocou 50kg:
- široký nadhmat 11x
- úzky podhmat 11x
Brucho - ab roll z kolien - 2x7
Ok, na to že sa snažím dietovať a som už pár dní zľahka nachcipany, to celkom ušlo. Hlavne drepy si viem predstaviť ešte určite aspoň jeden, tam nebol problém silovo, ale je trochu nepríjemné držať pozíciu všetkého tak dlhú dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červenec 10, 2025 8:32 am Předmět: |
|
|
Objednal som si ďalšie kliešte na úchop. 100lb/45kg bolo málo, dostal som sa do fáze, že ich stlačím 30-40x vkuse. Zvolil som odpor 150lb, čo je 68kg.
No, popravde, čakal som od toho viac, začínam pochybovať o tom, že odpor čo je napísaný je reálny  Ale je pravda, že sú silnejšie než tie čo mám, lebo ich stlačím max 15-20x za sebou, takže to malo zmysel. Tak s tým zasa chvíľu pocvičím a objednám niečo silnejšie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 11, 2025 6:09 am Předmět: |
|
|
Dnes váženie po 10 týždňoch. Hmotnosť 124,2kg nalačno.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá červenec 11, 2025 7:33 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Objednal som si ďalšie kliešte na úchop. 100lb/45kg bolo málo, dostal som sa do fáze, že ich stlačím 30-40x vkuse. Zvolil som odpor 150lb, čo je 68kg.
No, popravde, čakal som od toho viac, začínam pochybovať o tom, že odpor čo je napísaný je reálny Ale je pravda, že sú silnejšie než tie čo mám, lebo ich stlačím max 15-20x za sebou, takže to malo zmysel. Tak s tým zasa chvíľu pocvičím a objednám niečo silnejšie. |
Tak kup 350 lbs, to mám já a zmáčknu to jenom dvouma rukama . Ten odpor třeba 150lbs by měl být odpor v maximálním zmáčknutí těch kleští, ale záleží samozřejmě z jakého obchodu to je objednáno, nevím co máš, ale třeba Heavy Grips, ty se tu nejčastěji prodávají a na internetu jsou různé porovnání s standardizovanými CoC a měření reálného odporu. Ale ty skoky mohou někdy být citelně znát, na druhou stranu je na tom ze začátku rychlý progres, např. jsem dal se 150 přes 30 opakování a 200 nezmáčkl a za týden zmáčkl 200 i 250 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 11, 2025 10:03 am Předmět: |
|
|
Áno, pozeral som to, mám Heavy Grips. Dokonca som našiel aj tabuľku, kde je to porovnané so "štandardnými " CoC grippermi, zaujímavé. HG100 je niekde medzi CoC Sport a Trainer. HG150 je cca na úrovni CoC 0.5 a HG200 je zhruba ako Coc 1.5. Predpokladám, že to bude tak maximum čo budem schopný dať aspoň zopár krát. Skúsim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červenec 13, 2025 11:49 am Předmět: |
|
|
Dnes
Kliky na bradlach - do 11xBW+5kg
High Bar Drepy ATG Paused - do 3x140kg
Mŕtvy ťah klasikou - do 8x192,5kg
Trochu v časovom prese, viac som nestihol. Bradla a hlavne mŕtvola veľmi dobre, drepy však trochu poslabšie, trochu ma vyvádzalo z miery že mi 5cm od činky chlap nakladal legpress. Dvanásty kľuk som tesne nedotlačil lakte, škoda.
EDIT: Na návšteve u švagra som si dal ešte biceps o koleno s jednoruckou, zopár sérii, cca 12-14kg jednorucka odhadom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po červenec 14, 2025 6:05 pm Předmět: |
|
|
Včera som zabudol na zhyby, tak dnes ešte na ihrisku s deckami 8 sérii po 3 zhyby. 4 serie paralelným úchop a 4 širokým nadhmatom. Pauzy asi 2-2:30min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út červenec 15, 2025 5:01 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi dorazil gripper HG200. No, oproti HG150 to je rozdiel, ale stále to nie je nič extra, čakal som že dám ledva jedno stlačenie, dal som celkom v pohode len na skúšku po vybalení z krabice zopár stlačení. Zasa trochu pocvičím a objednám HG250, čo už je niekde medzi CoC2 a Coc2,5. Predpokladám, že tam sa bude lámať chleba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 18, 2025 6:49 am Předmět: |
|
|
Dnes váženie po 11 týždňoch diéty. Hmotnosť 122,8kg. Úbytok necelých 8kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červenec 20, 2025 7:35 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Spoto Press s cambered barom - do 4x100kg
Dotahy zo spalku od kolien - do 5x240kg
Drepy Low Bar ATG Paused - do 4x150kg
Kardio
13min btt kopy/údery na vrece
Bench ťažko, dotahy RPE 9.5, drepy odhadom RPE 9. Celkom dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červenec 24, 2025 1:18 am Předmět: |
|
|
Nemohol som zaspať, tak som si o pol druhej ráno šiel zabehať na školák. 10 okruhov za 17:55min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červenec 25, 2025 6:59 am Předmět: |
|
|
Dnes váženie po 12 týždňoch, hmotnosť 122,2kg. No, pomaly padám k 120, uvidíme. Tento týždeň som skončil v miernom kalorickom prebytku a aj tak trochu ubudlo.
Kúpil som si novú osobnú váhu, tá ukazuje presne o 1kg viac. Tak keď tá stará definitívne odíde, dám to do poznámky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červenec 27, 2025 3:34 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline bench 45st stopka - do 3x90kg
Mŕtvy ťah klasikou - do 1x207,5kg
Drepy High Bar ATG Paused - do 6x120kg
Doplnky
Zhyby široký nadhmat dopomoc-2x16xbw-70kg
Upazovanie + rozpazovanie v predklone - 2x7x11tky jednorucky
Sed Lahy s 20kg medicinbalom vo vystretych rukách - 2x8
Dnes to stálo za vyliž prdel, nešlo to. Trochu dvihnem kalórie že čo to spraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|