Cena závaží z druhé ruky průměr 25-30

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cena závaží z druhé ruky průměr 25-30  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Cena závaží z druhé ruky průměr 25-30
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Osobnost

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2021 1:24 pm    Předmět: Cena závaží z druhé ruky průměr 25-30 Odpovědět s citátem

Dobrý den,
v jaké ceně se prosím momentálně pohybuje kilo závaží průměr 25-30mm z druhé ruky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Solferino

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2021 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to je opravdu těžká odpověď. Záleží na spoustě věcí a parametrů. "Podomácku" vyráběné atypické kotouče můžou být někde cca od 20 Kč/kg, použité značkové kotouče 60 Kč/kg i víc. Většinou je to někde mezi tím, výběr je myslím dneska tak velký a inzerátů tolik, že je těžké to nějak shrnout. Když budeš sledovat inzerci a jednat rychle, dá se občas najít výhodný kup.
Osobnost

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2021 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, rozpadají se mi už totiž plastové kotouče a všude v posilovně to dělá bordel. Dneska jaem narazil na nabídku tyč +65kg závaží za 2000. Na místě jsem zjistil, že je to 60kg v železe a 5kg v plastu.
Když to teda vypočtu jen na železo tak to vychází na 33 Kč/kg.
Doufám že jsem koupil dobře.
deiw

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2021 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem kupoval novou litinu za 39/kg. Jak se dívám, tak teď se za takové ceny prodávají pogumované cementy , takže jsem rád, že nové závaží už nepotřebuju.

33kg je supr cena.
Whiskentle

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2025 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, já osobně jsem teď koukal po použitých kotoučích na Bazoši a ceny se pohybují dost různě podle stavu a materiálu. Za kilo litinového závaží s průměrem otvoru 25–30 mm jsem viděl cca 40–60 Kč, někde i kolem 70 Kč, pokud je to opravdu v super stavu nebo s nějakým povrchovým upravením.

Osobně bych doporučil zkontrolovat fotky a jestli se dá, vzít to rovnou osobně, abyste viděl, že kotouč není prasklý nebo moc zrezlý. Mně se osvědčilo sledovat Bazoš a místní bazary, člověk tam občas narazí i na sady levněji než po kusech.

Pokud chceš, můžu poslat pár odkazů na konkrétní nabídky, které jsem teď našel.

Rychle na stránku:

Přejdi na: