|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
palovrba
|
Zaslal: út listopad 14, 2017 4:53 pm Předmět: |
|
|
nedovoli mi to poslat linku, tak len takto v inotajoch:
vo webovom magazine noizz sk je clanok s nazvom "Niektorí muži chcú len uspokojiť, no o tom to nie je. Tajomstvá tantrickej masáže"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Svarcenegr
|
Zaslal: ne duben 01, 2018 12:21 pm Předmět: Nekonečný orgasmus |
|
|
Existuje tantrická masáž, která dokáže nabudit nekonečný orgamus u jakéhokoliv muže. Prakticky se jedná o intezivní dráždění semenných váčků a ampulí chámovodu umístěných nad prostatou a orgasmus travá tak dlouho, dokud masérka nemá unavené prsty a udrží potřebný tlak na tyhle orgány a to může být klidně i půl hodiny. To je asi ta nejpříjemnější věc, kterou může chlap zažít. Z bulváru vím, že nekonečý orgasmus si dopřává často například Silvio Berlusconi, on to nazvývá bunga bunga.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marlon
|
Zaslal: ne duben 01, 2018 2:28 pm Předmět: Masáž bunga bunga a nekonečný orgasmus |
|
|
| Svarcenegr napsal: | | Existuje tantrická masáž, která dokáže nabudit nekonečný orgamus u jakéhokoliv muže. Prakticky se jedná o intezivní dráždění semenných váčků a ampulí chámovodu umístěných nad prostatou a orgasmus travá tak dlouho, dokud masérka nemá unavené prsty a udrží potřebný tlak na tyhle orgány a to může být klidně i půl hodiny. To je asi ta nejpříjemnější věc, kterou může chlap zažít. Z bulváru vím, že nekonečý orgasmus si dopřává často například Silvio Berlusconi, on to nazvývá bunga bunga. |
Kdysi mi tohle ukázala jedna moje kamarádka co se zabývá tantrou a je to teda něco!!! Lepší, než cesta do vesmíru. Bohužel, tohle umí jen malé procento ženských, takže od té doby už jsem to nezažil. Ale pořád na to vzpomínám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út duben 03, 2018 9:11 am Předmět: |
|
|
chalani tak odporucte nejake konkretne tantra maserky nech nejdem naslepo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
benisfroms
|
Zaslal: ne září 21, 2025 7:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil benisfroms dne čt září 25, 2025 9:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sent from Heaven
|
Zaslal: ne září 21, 2025 8:09 pm Předmět: |
|
|
staň se Adventistou 7. dne a je z tebe masér :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|