!!!PRDELKY!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!PRDELKY!!!  Úvodní stránka -> Fotografie -> !!!PRDELKY!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2026 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krteček11 napsal:
Dante Flyshit napsal:
krteček11 napsal:
Sice jsem rád, že by se vám ulevilo, ale mě zatím ne. Podle mě tyhle vztahy během náctiletých let nikam moc nevedou, nejdřív si chci zajistit vlastní život, abych ji vůbec uživil, a až pak hrátky. Toť můj názor, nikomu neberu jiný. 90% kluků, které znám, mají holku, ale nezaplatí ji ani dortíček v cukrárně, a do tohohle stádia se dostat nechci...

Ty vole, mňa moja žena vozila svojim autom (žiadne som nemal) a živila nás, kým som nedostal prvú výplatu a to som nemal "násť", ale 24. A čo ako? Ja som končil VŠ a ona už niekoľko rokov pracovala.

Paradoxne, teraz po pár rokoch, zarábam asi 2x toľko ako ona a domácnosť som ťahal dve materské dovolenky. Nepozeraj na všetko cez peniaze, rýchlo sa to môže otočiť a navyše poznám aj takých, čo žene /pre rodinu postavili dom a aj tak odišla preč, lebo povahy neboli kompatibilné.

Jako nemyslím to přímo jenom materialisticky, jestli mi rozumíš, neříkám, že je nutně špatný, když naopak žena živí jeho (ten "kult muže živitele" už je asi fakt zastaralej)
Spíš to myslím tak, že by pár měl mít nějaké zázemí, nějaké zajištění, materiální, připravenost na to žít samostatný život spolu. Ani jedno z toho ještě nemám. Kolik znáte kluků v mém věku, kteří mají práci a bydlení? A já nejsem prostě ten "normální kluk", který by si chtěl jít zašpásovat na jednu noc...

"Mal by" je asi pravda, ale reálne, tieto veci väčšinou trvá nejakú dobu vybudovať a keď máš 17 rokov, tak to je takmer sci-fi toto riešiť. Kto má v 17 rokoch zaistenie, zázemie a pripravenosť žiť s niekým? Veľa ich nebude, asi nikoho takého som nikdy nevidel. Ja len aby potom človek možno neľutoval mladosť a veci čo k nej patria, lebo tie roky ti už žiadna materiálna pripravenosť nevráti.

Ale inak teda si myslím, že po strednej by sa mal človek už trošku skonsolidovať a začať myslieť dopredu. Ja mať v 20 dnešný rozum, tak hneď po strednej utekám vonku zarobiť peniaze, lebo tie začiatky boli dosť hard a stále nie je vyhraté Napriklad našetrených 20% hodnoty bežnej nehnuteľnosti v krajskom meste v 25ke by mi mnoho veci uľahčilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2026 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Dante Flyshit napsal:
krteček11 napsal:
Sice jsem rád, že by se vám ulevilo, ale mě zatím ne. Podle mě tyhle vztahy během náctiletých let nikam moc nevedou, nejdřív si chci zajistit vlastní život, abych ji vůbec uživil, a až pak hrátky. Toť můj názor, nikomu neberu jiný. 90% kluků, které znám, mají holku, ale nezaplatí ji ani dortíček v cukrárně, a do tohohle stádia se dostat nechci...

Ty vole, mňa moja žena vozila svojim autom (žiadne som nemal) a živila nás, kým som nedostal prvú výplatu a to som nemal "násť", ale 24. A čo ako? Ja som končil VŠ a ona už niekoľko rokov pracovala.

Paradoxne, teraz po pár rokoch, zarábam asi 2x toľko ako ona a domácnosť som ťahal dve materské dovolenky. Nepozeraj na všetko cez peniaze, rýchlo sa to môže otočiť a navyše poznám aj takých, čo žene /pre rodinu postavili dom a aj tak odišla preč, lebo povahy neboli kompatibilné.

Súhlas, tiež som študoval a manželka nás držala v práci? A? Keď ťa miluje?
Mnohé by som urobil znova inak, ale v súčasnosti idem ako píla a všetko mám pevne v rukách - či už varenie, pranie, upratovanie atď., stále si rozumieme, ba naopak, ešte oveľa viac, čím viac sme si toho spoločne prešli a vášeň ani zďaleka zo žiadnej strán neopadla.
Nie je nič viac, ako keď sa dívaš na syna a vieš, že život má zmysel.

Driv jsem si rikal, ze to jsou zenske prace a nebudu to delat, ale jak prijdou deti, tak to ani jinak nejde a je potreba se zapojovat co nejvic, to souhlas.
Vzpominam si, jaks uz jednou driv psal, ze je potreba co nejvic delat pro druhe (rodina) a pro manzelku - tesat to do kamene! Tohle by mel dneska kazdy kluk slyset uz od dospivani, aby te rodine fakt pomahal a vsichni byli co nejvic v pohode. Chudaci pretizene maminky, ktere maji nervy na pochodu a nemaji si ani kdy chvilku odpocinout... nemluve o tom, ze to male dite/deti bude potom pretizene taky uz od nejmensiho veku a ponese si to cely zivot
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2026 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vďaka, fungujem tak tiež len posledné 4 roky možno, tiež som si prešiel mnohými názorovými obdobiami, ja v 30ke je sračka oproti môjmu dnešnému ja, ale celkovo je veľmi dôležitý faktor času - keď ho mám či viem alokovať, prečo ho nevyužiť efektívne? Nie je skvelé mať víkend, keď sa už nemusí nič chystať, dorábať, riešiť? U nás je to tak vždy, manželka si môže dospať, ja aj tak vstávam (mám železný režim) a je už komplet všetko porobené a môže už robiť len to, čo aktuálne treba, ale hlavne sa venovať synovi či sebe, prac. týždne sú pre všetkých náročné, tak kedy si oddýchnuť?J
Ja som tiež spokojný, máme so synom zdravé jedlo podľa seba, ktoré len zohrejem (vždy v piatok robím dva druhy mäsa a dve prílohy) čas na tréning, čas sa poobede vyvaliť atď., pre mňa ideál.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!PRDELKY!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67
Rychle na stránku:

Přejdi na: