Pridavna kladka na klec

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pridavna kladka na klec  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pridavna kladka na klec
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 1:45 am    Předmět: Pridavna kladka na klec Odpovědět s citátem

Shanim tipy - potreboval bych horni kladku, ale aby to bylo neco, co nezabere moc mista (a vrtat do zdi moc nemuzu) - tj. idealne pripevnitelna na klec (predstavoval bych si pak nakladat normalni kotouce, olympijske nebo mensi) + bych si koupil klasicky siroky adapter.

Nemate nekdo doma takoveto vybaveni, ze byste dali tipy, co koupit, prosim? Prip. jak jste spokojeni s konkretnim vyrobkem? Diky:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://gymbeam.sk/zavesna-posilnovacia-kladka-gymbeam.html

Nemám s tým ale osobnú skúsenosť...

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2026 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik, toto jedine jsem taky nasel, asi to za ty prachy zkusim

(a doufal jsem, ze mi sem napises zrovna Ty, idealne i zkusenosti, protoze, jestli se nepletu, tak mas ve sklepe spoustu vybaveni vcetne ruznych kladek)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2026 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja som si kúpil normálnu samostatnú kladku,lebo nemám rack,len stojan.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
MilanT

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2026 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám toto https://allegro.cz/nabidka/vicekrouzkovy-lanovy-blokovy-navijak-230-kg-15303217584?utm_source=coma_email&utm_medium=94c8e72ac4cd1ca846653e3ecc175429a21da7cb primontovane k racku, lano a svorky koupis tu nebo v zelezarstvi a funguje to. Staci jedna (ale to by se blbe jely treba pulldowny nebo by te to mohlo srat u nohou) a nebo dve na kazdou stranu stojanu (na jedne strane budes ty na druhe zatez) a zatez pouzijes loading pin s kotouci nebo retez s kotouci. A lat pulldowns na zada moc nejezdim, ale muzes tak si das lavicku k racku z te jedne strany a zapichnes tam safetybary (napr. na fail drepu) a o to si opres kolena aby te to nenadzvedavalo

Takto si das oka na kazdou stranu a kdyz budes chtit jet kladku, das jednu karabinu s jednou, druhou karabinu s druhou - nezabira zadne misto lano s kladkami muze smit treba v supliku nebo v rohu.

Jedu na tom bez problemu tricaky obcasne pullovery a zada a 100kg co jsem na tom zkousel uplne v klidu

Koupil jsem pak jeste tri navic - na jednu stranu zdi jsem dal konzoli s kladkou (strana na ktere bude zavazi - taky loading pin / retezy) a dozdi naproti jsem dal druhou konzoli a pod to montazni nosnik s nasazenymi srouby s oky a kladce na karabine, takze muzu i prenastavovat z jake pozice chci tahat (polohovatelna). Takze tohle mam ale nepouzivam to protoze vicemene vsechny cviky co se jedou na spodni kladce se daji jet i jinak a uplne to neocenim

Nemel bych misto na cely kladkovy setup a prijde mi to i cenove zbytecne a casto nemodularni - neuzpusobis si to jak si potrebuujes (pokud si nekoupis nejakou fakt drahou polohovatelnou). Takto vyuzijes i ty kotouce co uz mas.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2026 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to vypada moc dobre! diky, zitra to promyslim a asi rovnou i objednam

Rychle na stránku:

Přejdi na: