Decarabas: Ja nie som "tá najlepšia značka" na výsledky ohľadom "semen retention", pretože...
Hoci som o 7kg ťažší než keď si ma pred rokmi videl (videl si ma oblečeného v budne, to je zas druhá vec...), tak...
1. Narodil som sa v rizikovom tehotenstve, bol som splodený asi 4 mesiace po tom, ako zomrel môj 2 týždne žijúci nebohý brat... A tak som do vienka rozhodne nedostal "tuhý koreň", mamka mala málo zásob v organizme na to, aby som sa narodil "vyvinutý ako bujak", hoci som sa narodil 55cm, 3,5kg, a nie predčasne...
2. Mám dlhé roky problémy so spánkom (skúsil som všeličo možné, samozrejme nie lieky na spanie), spím v priemere 5,5hod denne... Vieme, že svalovému rastu to neprospieva...
3.
NEPOUŽÍVAM PROGRESÍVNE PREŤAŽENIE v tréningu..... Cvičím len doma, mám vybavenie za cca 1200€ (rôzne nástroje, pomôcky a závažia, žiadne stroje), a to najťažšie čo doma mám váži 36-37kg.... a to je sandbag... Hneď po ňom mám 36kg sandbag, a tretiu najťažšiu vec mám 2x 14kg KTB....
4. Asi 1/4 cvikov ktoré robím mi NEUMOŽŇUJÚ skončiť pri svalovom zlyhaní, pretože skôr ma to odpáli vrámci kondičky než vrámci svalového pálenia....
5. Držím IF 17/7 dlhé roky, takže budem o čosi menší než keby som si okno pretiahol povedzme na 14/10 či dokonca 12/12...
No a vzhľadom na to všetko spomenuté sa rozhodne nemám za čo hanbiť vrámci môjho svalového rozvoja....
Grimley: