Svalnatý FAKE vegán

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Svalnatý FAKE vegán  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Svalnatý FAKE vegán
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nekdo

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2026 11:20 am    Předmět: Svalnatý FAKE vegán Odpovědět s citátem

youtube.com/watch?v=Tob9AZUB0KQ

Čo si o tom myslíte? Ja to, že ho niekto krásne platí za satanistickú vegánsku agendu (absencia živočíšnych potravín fatálne znižuje plodnosť, a nie len plodnosť), a že nie je vegán. Samozrejme naturále nie je, ale tupé ovce mu "zožerú", že je 15 rokov vegánom a k tomu aj naturál...
Čím menej živočíšnych potravín konzumujú/konzumovali (kedysi ich bolo oveľa viac, vieme prečo už nie...) prírodné národy, tým lepšie zdravie, silu a krásu majú/mali. Westone Price robil v 20-tych rokoch minulého storočia výskum o tom, a nie len on.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2026 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozerať to nebudem, ale ak niekto sype - vegán/nevegán diskusia je bezpredmetná už od počiatku, telom dobre využiteľné bielkoviny konzumujú obaja, teda ak bude ten či onen vyzerať ,je otázkou individuálnej genetiky, dostatočného príjmu kval. kalórií a anabolickej odozvy organizmu v reakcii na doping, teda tiež genetiky.
Nekdo

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2026 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Pozerať to nebudem, ale ak niekto sype - vegán/nevegán diskusia je bezpredmetná už od počiatku, telom dobre využiteľné bielkoviny konzumujú obaja...

Aha, takže každý sa môže vysr*ť na mäso, ryby, vajíčka, bryndzu, srvátkový proteín, cottage, atď, a jesť len rôzne druhy strukovín (majú dostatok bielkovín popri sacharidoch) a k tomu nejaké enzýmy na ich lepšie trávenie, pretože podľa Turakama sú rastlinné a živočíšne bielkoviny viac-menej rovnako využiteľné, a vlastne človeku je nanič kreatín z mäsa, cholesterol zo živočíšnych tukov (ten sa stará "len" o hormonálnu rovnováhu - aspoň u naturálov), Q10, vitamín A a mnohé iné látky nachádzajúce sa len v živočíšnych potravinách, pretože ak dotyčný sype, diskusia je bezpredmetná a nepotrebuje žiadne živočíšne zložky potravy ani z dlhodobého hľadiska (15 rokov)....
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2026 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na netu jsou videa a fotky obrovských veganů né o moc menších než jsou šampioni. Neřekl bych že všichni lžou a tajně jedí maso .o) Zřejmě to nějak jde (netuším jak). Samozřejmě sypou a pak se mění pravidla hry. Pro někoho více a pro někoho méně. A genetika. Už jsem viděl lidi co jedli naprosto příšerně a s cvičením vypadali hooodně dobře. Viděl jsem týpky co dělali bojové sporty a byli nabušení i bez posilovny a jiné, co vypadali že se roky nezvedli z postele .o)Nepodceňoval bych genetiku. Někdo bude svalnatý i se špatnou stravou a špatným tréninkem (jen né tolik jak by mohl být) a druhý se udře a nikdy nebude ani zpoloviny jako on. Ačkoliv mi přijde veganství relativně ok z etických důvodů, tak z hlediska zdraví extra moc ne. Vegan si to podle mě musí brutálně hlídat aby měl všechno i když zase, spousta normálních lidí jí taky srajdy .o)
Nekdo

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2026 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Vegan si to podle mě musí brutálně hlídat aby měl všechno

A ako to bude robiť, vysvetlíš mi?
No jedine tak, že bude konzumovať desiatky doplnkov výživy na báze rôznych izolovaných aminokyselín (aby nemusel použiť srvátkový proteín - to by už nebol vegán), samozrejme užívať kreatín, Q10, vitamín A, vitamín D (všetko nachádzajúce sa len v živočíšnej strave, nie rastlinnej)....atď..... No a samozrejme musí trochu nasypať, keď má vyzerať ako ten vo videu.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2026 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekdo napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Vegan si to podle mě musí brutálně hlídat aby měl všechno

A ako to bude robiť, vysvetlíš mi?
No jedine tak, že bude konzumovať desiatky doplnkov výživy na báze rôznych izolovaných aminokyselín (aby nemusel použiť srvátkový proteín - to by už nebol vegán), samozrejme užívať kreatín, Q10, vitamín A, vitamín D (všetko nachádzajúce sa len v živočíšnej strave, nie rastlinnej)....atď..... No a samozrejme musí trochu nasypať, keď má vyzerať ako ten vo videu.
Bude číst, vzdělávat se, bude se snažit mít tu stravu megapestrou, půjde víc po bio výrobcích, farmářských produktech a bude používat doplňky stravy a pokud bude mít fajn geny, bude v pohodě. Zapomínáš na enormní množství lidí, co jedí srajdy a také žijí. Málokdo má ve stravě vše, co potřebuje.
A znovu, já fandím vegetariánům, veganství mi přijde jako extrém a nikomu bych to nedoporučil a nemyslím si, že je to dobré, ale taky bych to neviděl tak tragicky jako ty .o)

Rychle na stránku:

Přejdi na: