Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 437, 438, 439  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2026 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
5x6x70kg
+
Brucho:

3x15x40kg

Superset
Upažovanie - kladka:

3x15x10kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Upažovanie v predklone:

3x20x12kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Úzky bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Biceps s EZ:

1x6x30kg
3x6x50kg

Superset
Preacher curl - kladka:

3x10x20kg
+
Sťahovanie kladky - triceps:

3x12x30kg

Hodnotenie tréningu:
Ukazuje sa, že mať ranný tréning nejakých 12 hodín po ťažkých benchoch nie je úplne ideál Militarko bez šance, že by som robil nejaké výkony, tak aspoň som to uhral na objem. Ale asi mi to aj vyhovuje.
Keď som skončil militarko, tak sa mi trochu zdvihla nálada, to je najťažší cvik v sobotu a zvyšok už boli pomerne ľahké pumpičky.

Ešte ma trochu potrápil úzky bench, lebo samozrejme, že áno Ale inak asi nič také hrozivé sa nedialo.

Neprišiel ani Štúr, takže som sa zbytočne nerozptyľoval a celkom to odsýpalo.

Fajn tréning, ale som nevyspatý strašne. Ráno som plánoval vstávať niekedy o 7, ale už o šiestej ma zobudil mobil mojej ženy, lebo jej pípol nejaký pracovný email, či čo. Smola, no.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2026 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony SSB:

1x20x70kg + 20xBW
3x20x120kg + 3x20xBW

Superset
Zakopávanie:

3x20x50kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x100kg
1x6x120kg
3x6x140kg belt on

Superset
Incline tlaky JČ:

1x10x20kg
4x8x42kg
+
Zhyby:

1x6xCarabas
4x6xCarabas + 20kg

Superset
Biceps s JČ vsede:

3x10x15kg
+
Predlaktia:

3x

Superset
Preacher curl na kladke:

3x10x20kg
+
Predlaktia:

3x

Hodnotenie tréningu: Mal som celkom aktívny víkend, veľa chodenia, lebo výlety, potom sa mi prihodila hrozná vec a získal som bicykel a musel som si ho dopraviť domov Na bicykli som nesedel asi 10 rokov, nikdy som nebol veľký cyklista, ale celkom som si užil, hoci bývam na sídlisku, ktoré je na kopci jak krava Ale nohy sú silné, nebol problém.

Tak ale samozrejme pri toľkom "oddychu" som išiel do tréningu s celkom tuhými nohami. Nie, že by boli nejaké rozbité, ale skrátka neboli také oddýchnuté, ako by sa mi páčilo pred drepmi
Pridal som na zakopávaní, neplánovane, zle som si pamätal predošlý týždeň A tak som pridal aj na drepy - pred pár mesiacmi som písal, že by som bol mega rád, keby som vedel bezbolestne (alebo s tolerovateľnou bolesťou) drepovať 6ky so 140. Tak, je to tu
A to je super, na tom sa už dajú nohy trochu budovať. Teraz sa hlavne nezblázniť a nezačať extrémne pridávať Všetci ma poznáme, toto bude boj.

Chvíľku som sa prekonával, vôbec sa mi nechcelo robiť zhyby, nejak ma teraz nebavia. Ale povedal som si, že nemôžem chrbát robiť len na kladke, lebo to je strašne gay, tak som sa hecol. Ale bola to trápenka, nie že nie. Pravdepodobne jak mám vybité baterky v tejto fáze tréningu, tak sa mi chce hlavne dvíhať posediačky alebo poležiačky
Ale tlaky išli prekvapivo dobre, to som nečakal.

No a ruky už len tak. Váhy nie veľké, ale šiel som to hodne kontrolovane do streču a mal som krátke pauzy, takže pumpička bola pekná. Spoko.

Veľmi dobrý tréning, páčilo sa mi.

Joj, hej, od začiatku diéty už tri kilá dole, som pod 95kg. A to som včera dokonca prepašoval do jedálnička 50g brownie

decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2026 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
SLDL:

1x12x20kg
1x12x70kg
4x12x120kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:

4x20x70kg

Superset
Tlaky JČ:

1x10x20kg
1x6x42kg
4x6x52kg
1x5x52kg shit, ušla dráha
1x6x52kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:

1x20x40kg
4x12x70kg
1x20x40kg

Superset
Úzke tlaky VČ:

1x6x70kg
4x6x100kg
1x6x70kg
+
Brucho:

4x15x40kg

Hodnotenie tréningu: Osekal som v stredu nohy. Dám pauzu od zakopávania aj predkopávania, kolenám neuškodí sa spamätať po pondelku, kedy už pomaly sa prepracovávam do váh. Rozhodol som sa dať si tam radšej nejaké ťahy s rovnými nohami a musel som teda byť veľmi šikovný, lebo UŽ mám svalovku. Neviem neviem, čo to bude zajtra Inak ale teda 12 opakovaní na mŕtvole (a je úplne jedno, či je to sumo, SLDL, klasika) s akoukoľvek váhou je strašný hnus.

Potom sa už išlo na tlaky a tu budem musieť tiež ubrať objem. Od tretej série som už mal vybité baterky, čumel som do blba, ešte jak to šlo s kladkou v supersete, neuveriteľne rýchlo ma to zmorilo. Samozrejme za to môže kalorický deficit, to ani nemusíme riešiť.
Každopádne sa ku koncu zúfalo preťahovali pauzy, strácal som tam čas, potom v piatej sérii mi ušla dráha a nebol som schopný to ani dotlakovať. Takže do budúcna holt budú musieť stačiť 4 série.
Ono to asi ani nebude vadiť, v piatok som z pohodlnosti miesto bradiel zaradil ťažký bench (ak sa dá 120 kilo nazvať ťažkým benchom - a to stále počítajme s tým, že s pokračujúcou diétou tie váhy padnú) a tak mám tlakov v tréningoch počas celého týždňa až až.

Jak už som bol zmorený, vyprdol som sa na druhý cvik na triceps, ale aspoň som si pridal jednu sériu úzkeho benchu navyše. V konečnom dôsledku to pre triceps možno urobilo viac, než nejaké šmrdlanie kladky

Super tréning, síce hodne únavný, ale podarilo sa splniť viacmenej všetko, forma sa lepší, po tréningu som sa dokonca aj najedol a mohol som spokojne ísť spať. Zatiaľ dobré!

Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2026 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heeej, ty podliak! Nedal som 120 na štyroch súťažiach...až tak si ma zarezať nemusel .
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2026 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Heeej, ty podliak! Nedal som 120 na štyroch súťažiach...až tak si ma zarezať nemusel .

Prepáč, samozrejme sa bavíme v kontexte mňa, teda tučka o 20kg ťažšieho, ako si ty.

Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2026 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Turakam napsal:

Prepáč, samozrejme sa bavíme v kontexte mňa, teda tučka o 20kg ťažšieho, ako si ty.

Tučka asi tažko, ale dík.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2026 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:

1x20x80kg
3x20x150kg

Superset
Legpress:

4x20x150kg
+
Zakopávanie:

3x20x20kg

Bench press s pauzou:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
4x6x120kg

Príťahy JČ s oporou:
4x12x52kg

Superset
Príťahy VČ v predklone:

3x10x70kg
+
Kladka - triceps lano:

3x15x20kg

Hodnotenie tréningu: Dnes tréning v netradičný čas. Bol som trochu rozlietaný, ale nakoniec všetko dobre dopadlo a tréning som si dosť užil.
Svalovka zo stredy je hrozná - hamstringy ubolené neuveriteľne, hrudník takisto po tlakoch. Takže som nevedel, ako to pôjde. Našťastie legpress super, dokonca som pridal na 150 kilo. Ale už to bola fakt výzva, nebudem kecať.
Zakopávanie veľmi ľahko, len rozhýbať tie ubolené hamsy. Môj otec vždy tvrdil, že svalovku treba "rozbehať". Tak síce som nebehal, ale zahrial a prekrvil som to a fakt to trochu pustilo. Ale prvých pár opakovaní bolo teda riadne boľavých

Benche ťažké, ale ešte zmanažovateľné. Ubral som sériu, ale bolo to dobré rozhodnutie. Zo stredy kozy ubolené, nemalo zmysel to nejak extra žmýkať. Aj tak som ale spokojný, váha mi letí dole a sila sa ako tak drží. Staré dobré lojálne naturálne svaly

No a chrbát relatívne oldschoolovo. Jednoručky a potom veľká činka. Dobrý pocit, po minulom týždni, keď som to homo ofajčil kladkou som si pripadal zasa ako chlap

Triceps som do mixu pridal len preto, že to mal Štúr naložené...

Zajtra som rozlietaný ešte viac, takže ranný tréning ruším, ale to nevadí. Oddych mi hádam neuškodí, jak som teraz vyhladovaný chudák Preto si asi doprajem aj malý cheat day, nech mi to pomôže udržať nejakú silu aj morál

Spokojnosť preveľká!!!

decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2026 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
SSB výpony:

1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW
+
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x20x50kg

Superset
Zakopávanie:

3x20x50kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg jop
3x6x140kg

Superset
Sťahovanie kladky nadhmatom:

1x12x40kg
4x12x70kg
+
Incline JČ tlaky:

1x12x20kg
4x6x42kg

Superset
Biceps JČ vsede:

3x10x15kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Biceps s VČ:

3x10x30kg
+
Predlaktie:

3x

Hodnotenie tréningu: Na tréning som sa tešil, trošku ma ale schladilo, že Pavlík sa rozhodol, že chce byť silný ako tato, a ide so mnou na tréning Ale čo by som preňho neurobil, keď decká prejavia záujem o rozumnú aktivitu, sklapnem a podporujem odušu

Na predkopy som myslím pridal od minula, ale nie som si istý. A kvôli blbým predkopom sa nebudem hrabať v logu Skôr ma aj tak vytrápili zákopy, robiť 20 opakovaní s 50kou na tomto stroji je celkom morda. Zvlášť, keď len deň predtým ma prešla svalovica na hamstringy, čo som si uhnal v stredu. Ale zas musím povedať, že to asi všetko dosť funguje, aspoň zrkadlo tvrdí, že pri dobrom svetle, uhle a notnej dávky predstavivosti mám hamstringy narastené oproti časom minulým.

Hlavné boli samozrejme aj tak drepy, pekne pozvoľna som si vyšiel na 150ku, aby som overil, že kolená ešte držia. Tak jo, držia. Bez bandáží, relatívne kontrolovane, bezbolestne. Bolo by tam aj viac opakovaní, ale určite sa nechcem pojašiť a skurviť si dva mesiace rehab práce
Preto som to zhodil na 140ku a pekne som si tam oddrepoval nejaký objem s rozumnou váhou s dobrou technikou. Tretia séria bola už celkom náročná, lebo som mal krátke pauzy a dychčal som jak tuberácky bernardín na Sahare. Ale chvalabohu skôr bol problém udržať core, ako som bol zadýchaný, než že by to nezvládali kolená. Tie sa držali dobre a aj dnes ich cítim len zľahka unavené.
A to dýchanie - nie, nie som na tom tak zle kondične, ako sa snažím poctivo držať techniku drepu, robím ho o niečo pomalšie, strašne som celý napnutý a pozorne si všetko kontrolujem a to telo potom zožerie kyslíku jak požiar v Amazonskom pralese.

Incline tlaky som malinko posral, naposledy som robil osmičky, ale to preto, že som mal nižší sklon lavičky. Neviem, kde som mal hlavu včera, ale nastavil som si to na iný uhol a vyhodilo ma to malinko z rovnováhy. Doslova A plus trochu nepomáhalo, že som musel na Pavlíka hučať, nech mi nebehá popod činky. Nebola to úplne jeho chyba, zanieslo ho tam TRXko, na ktorom sa hojdal Ale aj tak sme potom museli nastaviť klasické striedanie - jednu sériu som odcvičil ja, jednu sériu sa odhojdal on a tak sme to rotovali. Potom už bolo všetko OK okrem môjho výkonu.

S prďolom v gyme som nechcel na seba vešať kotúče a otáčať sa čelom k hrazde a chrbtom k gymu, v ktorom je plno nástrah, tak som si dal len kladku, z ktorej viem reagovať pružnejšie, keby sa malý samovrah podujal robiť nejakú hovadinu. Ale dobré, pumpa bola a kladkostroj stál korunky, tak nech sa využíva Pavlík sa v tom čae snažil vyšplhať na drepovací stojan, takže moja opatrnosť bola určite na mieste.

Záver patril pumpovačke bicákov, to už bol Pavlík unavený a len sa hral s pracovným svetlom, čo tam mám pre prípad, že by zas prdla elektrina. Váhy neboli veľké, ale pumpa bola dosť veľká. Za tie roky som nejak vypozoroval, že bicák mi funguje dobre na malé pumpovacie veci a tricák naopak na ťažké tlakové cviky. Čudo.

Super tréning, asi sme makali dobre, lebo o 21:15 som už bol K.O. a spokojne pochrupkával. A Pavlík jak večer zaspal, v tej istej polohe sa ráno zobudil. Takže sme očividne odviedli kusisko dobrej roboty!

BW dnes ráno 94,8. Zlieza to pekne, malinko to spomaľuje, ale to je v poriadku, keď nemám žiaden konečný termín na finálnu formu.

cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2026 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaujímavé, vždy, keď to tebe lezie dole, mne to naskakuje hore! Asi, aby bol svet v rovnováhe.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2026 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Zaujímavé, vždy, keď to tebe lezie dole, mne to naskakuje hore! Asi, aby bol svet v rovnováhe.

Tak nie je to moje prvé chudnutie Ak by to fungovalo tak, ako píšeš, tak by si musel byť každé leto posledných 4 rokov ťažší o 8 kilo, než v zime.

Superset
SLDL:

1x12x20kg
1x12x70kg
4x12x120kg
+
Výpony v legpresse jednonož:

4x20x70kg

Superset
Tlaky JČ na rovnej lavici:

1x12x20kg
4x7x52kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:

1x20x40kg
4x12x70kg

Superset
Úzke tlaky:

1x6x70kg
3x6x100kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky lano:

3x12x30kg
+
Upažovanie JČ:

3x10x15kg

Hodnotenie tréningu: Pre zmenu s Petríkom. Decká sa zjavne rozhodli, že mi budú chodiť kaziť tréningy na striedačku, aby som si nedajbože nezrelaxoval myseľ Navyše, Petrík ani necvičil ako Pavlík v pondelok. Spýtal sa, čo najťažšie zdvihol Pavlík, ukázal som mu 10kg kotúč. Tak on horkoťažko zdvihol 15kg kotúč, ukázal jasnú dominanciu voči mladšiemu bratovi a viac ho činky nezaujímali a šiel sa hrať na chodbu s autíčkami, pre ktoré z malých činiek a kotúčikov postavil prekážkovú dráhu

SLDL omnoho menšia drina ako minulý týždeň. Použijem Milanove obľúbené slovo adaptácia - je masaker, ako sa telo dokáže z týždňa na týždeň prispôsobiť, a to, čo mi spôsobilo ukrutnú 4 dni trvajúcu boľavú svalovicu bol pre mňa zrazu síce namáhavý, ale stále v pohode cvik bez akýchkoľvek následkov na druhý deň.

Na tlakoch som ubral dve série, ako som spomínal už minulý týždeň. Ale pridal som si do každej série o jedno vytrápené opakovanie navyše (a že teda v niektorých sériách to bol boj!!!), takže svalovku mám aj tak Ale aspoň som tam o 15 minút kratšie pozeral prázdnym pohľadom hladomoru do steny. Baterky sa už síce vybíjali, ale to hlavné som stihol. Teraz som si spomenul - hladujem tak, že sa vybili aj baterky v hodinkách, čo mám zavesené v gyme, budem ich musieť nakŕmiť. Na rozdiel od môjho žalúdka

Triceps pumpa super, v tielku to bolo celkom pozerateľné. Ale až po pár sériách, som spľasnutý ohavne a kým sa tie svaly trochu nepreberú a nenafúknu prácou, som smiešne malý. Problémy geneticky neobdarovaných naturálov. Ale nič to zato, hlava je prepnutá na chudnutie, tak sa holt chudne. Zlieza aj bachor a čísla na váhe tiež a to je momentálne veľmi uspokojujúce.

Teším sa na piatok, uvidíme, či sa mi bude chcieť robiť deadlift. Paradoxne sa skôr teším na legpress a benche Dúfam, že žiadne z mojich detí sa nerozhodne ísť mi robiť spoločnosť.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2026 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:

4x12x170kg

Superset
Leg press:

4x12x160kg
+
Zakopávanie:

3x20x20kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
3x3x170kg

Príťahy VČ:

3x12x80kg

Superset
Bench press:

1x6x70kg
1x1x120kg
4x6x120kg
+
Sťahovanie kladky zhora paralel:

3x12x60kg

Hodnotenie tréningu: Prvú polhodinu som strávil údržbou fitka. Priniesol som si do gymu sadu kľúčov a v rámci rozcvičky som podoťahoval kladku aj predkopstroj, lebo sa to už celé kývalo. Podoťahoval som to tak precízne, že som sa miestami bál, či som nestrhal závity zo skrutiek, ale asi to bolo dobré. Všetky stroje sú pekne solídne a držia, nekývu sa. Radosť makať.

Len som tým pádom mal malinko sklz a musel som zabrať, aby som to dohnal (na prekvapenie som to nedohnal).

Na legpress som pridal 10 kilo a ubral pár reps, v rámci úspory času. Ale rachot celkom, tempo bolo extra svižné - Štúr nedošiel, nekecalo sa, nezdržiaval som sa prehadzovaním kotúčov. Hneď, ako som sa vydýchal, šlo sa na ďalší set.

Deadlift bol strašne gay. Dal som ho len preto, že tam má byť, ale nejaká radosť z neho... meh. Toto proste nie je cvik do diéty Človek je dojebaný a hladný a posledné, čo sa mu chce, je ťahať ťažké deadlifty. Tak som si dal len 3x3 na udržanie techniky a bye bye.

Než by som ťahal jednoručky, čo zožerie dvojnásobok času, dal som si príťahy s veľkou činkou. Celkom príjemná zmena. Ale nebola to taká makačka, ako jednoručky, tak som si ešte pridal nejaké ťahanie podoťahovanej kladky.
Jo a benche sa mi tiež ešte podarilo splniť, ale oťažieva to, oťažieva... O chvíľku to začne padať, podľa mňa.

Dobrý tréning, taký narýchlo a celkom drina, ale som spokojný s tým, ako to ide. Nejaká sila sa ešte drží, to je pozitívum.

decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2026 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
4x6x70kg belt on
+
Brucho:

3x20

Superset
Upažovanie - kladka:

3x15x10kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Upažovanie JČ v predklone:

3x12x20kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Úzke tlaky VČ:

1x6x20kg
1x6x70kg
3x8x100kg
+
Biceps s EZ:

1x6x30kg
3x6x50kg

Superset
Sťahovanie kladky - lano:

3x15x20kg
+
Preacher curl - kladka:

3x15x20kg

Hodnotenie tréningu: Včera večer po tréningu ma o 21:30 zložilo do postele, ani neviem ako. Takže keď som sa dnes ráno prebral tesne po 6tej, bol som odpočinutý a vyspatý do ružova.
Pekne som si dal kafe, jednu mini sušienku a šlo sa do gymu.

Militarko celkom OKej, povedal by som, že tak akurát váha aj objem. Dalo by sa vygrindiť aj viacej, ale nejak sa mi nechcelo sa pod tým krútiť a na úkor techniky si čosi dokazovať. Celkom sa zaobídem bez ďalšieho zranenia
Mimochodom, nezapísané, ale robil som aj rehabky na kolienka, bolo to moc moc fajn a celkovo sa kolenám darí. Možno za to môže počasie, že je teplo a sucho, možno rehabky, ktoré beriem poctivo (každý deň pri ceste výťahom wall sits niekoľkokrát denne + ďalšie veci doma a v gyme) alebo želatína, ktorú som na dennej báze oldschoolovo zaradil do jedálnička. Niečo z toho, alebo aj všetko naraz, nezamýšľam sa nad tým a pokračujem. Je dobré si vedieť čupnúť a vstať bez toho, aby som zakňučal od bolesti

Úzke tlaky išli extrémne dobre. 8 reps oproti 6 naposledy. Dumal som, čím to je a potom mi došlo, že včera som robil benche iba 4 série miesto 6 a to malo určite svoj podiel. Takže tiež veľmi dobré a som spokojný.
Bicáky s ezetou, naložil som si na každú stranu 20ku kotúč a vyzeralo to impozantne. Chápem, prečo crosfiteri používajú tie srandovné tučné kotúče. Človek má hneď pocit, aké je šialené monštrum

Cool tréning, svižné tempo, dobre som vládal, pracky nafúknuté, čo viac by som mohol chcieť Ak všetko vyjde, dnes ešte dám hodinovú prechádzku peši do mesta a podvečer nejaký bicykel s Petríkom.

Ráno, presne po mesiaci, som navážil 94,7kg, čo je o 3,5kg menej. Žiadne závratné tempo chudnutia, ale pomaly a postupne to udržateľne klesá a forma sa zlepšuje.

decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2026 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15km na bicykli. Prevažne rovinka, len záver bol fukot. Hlavne preto, že bývam na asi najväčšom kopci v Košiciach a môj starý bicykel, keď som sa snažil prehodiť na ľahší prevod rezolútne vyhlásil "NIE" a tak som to šľapal postojačky na ťažkom Asi to zajtra budem trochu cítiť. A otlačenú prdel tiež.

cohen999

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2026 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitaj v klube, tiež sme včera znenazdajky otvorili cyklosezónu, našťastie len 10 kilákov. Bez kopca, zato s vetrom. 😅
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2026 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi hovor, legendárny VKV (vyjebaný košický vietor) mi dal tiež zabrať. Šiel som popri Hornáde v takom veľkom oblúku,takže mi fúkalo do držky polovicu cesty tam a polovicu nazad

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 437, 438, 439  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: