Tréninkový deník

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tréninkový deník  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tréninkový deník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KoldusCZ

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2026 9:45 am    Předmět: Tréninkový deník Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,

chtěl bych otevřít diskuzi ohledně zapisování tréninků. Cvičím už pár let a prošel jsem si klasickým vývojem: sešit a tužka -> poznámky v mobilu -> různé komplexní aplikace.

Poslední dobou mě ale čím dál víc vytáčí trend moderních aplikací. Stáhnu si tracker a místo toho, abych si zapsal sérii, na mě vyskočí:

Nutnost registrace přes Google/FB.

Katalog 10 000 cviků, kde stejně nemůžu najít svoji variaci nebo ji musím složitě vyhledávat.

Videa, jak dělat dřep (což v půlce tréninku fakt nepotřebuju).

Reklamy přes půl displeje.

Vrátil jsem se na chvíli k papíru, protože je nejrychlejší – prostě napíšu „Dřep“ a váhu. Jenže u papíru mi chybí možnost si ty data pak hodit do Excelu a dělat si statistiky nebo porovnávat progres z minula.

Jak to řešíte vy? Máte tip na nějakou aplikaci, která je fakt „hardcore“ minimalistická? Tedy:

Žádný vnucený katalog (pojmenuju si cvik sám).

Žádný balast a tutoriály.

Možnost data vyexportovat.

Nebo je nás víc, co by radši brali digitální verzi úplně obyčejného bloku bez zbytečných serepetiček?

Díky za názory a tipy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2026 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak používej excel nebo poznámkový blok, není na tom nic těžkýho. Já používám excel 1 řádek = 1 série a zapisuji jen pracovní. Mám tam všechny kolomky které potřebují a možnost na poznámku. Na druhém listu mám rekordy na všech cvicích a seznam mých cviků. A dost lidí taky používá toto fórum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: