Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 438, 439, 440  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2026 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dunajská hrádza nie je o nič lepšia, dokonca poskytuje bonusy v podobe "keď sa otočíš, otočí sa aj vietor".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2026 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x12x60kg
+
SSB výpony:

1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
3x12x60kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg
1x1x160kg najs
3x6x140kg

Superset
Sťahovanie kladky široký nadhmat:

1x20x50kg
4x10x80kg
+
Incline JČ tlaky:

1x10x20kg
4x8x42kg

Superset
Biceps JČ vsede:

3x10x15kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Biceps s VČ:

3x10x30kg
+
Predlaktie:

3x

Hodnotenie tréningu: Štúr mi napísal hodinu pred tréningom, či ideme prenášať voľajaké tvárnice, ale zrušil som ho, že sa už teším na tréning a tvárnice mu pomôžem preniesť v netréningový deň v rámci regenerácie Tak rezignoval a prišiel normálne cvičiť.
Bol som trochu lenivý na 20kové série predkopov, tak som pridal váhu na 60kg a robil dvanástky. A ty jo, koleno držalo jak nové, neviem, čo sa s ním deje, ale sťažovať sa nemienim!!! Takže som tie stehná zaťažil trochu viac silovo, než pumpovo, príjemná zmena. Kým s tým koleno nemá problém, hádam pri tom ostanem, šetrí to čas.

Drepy mega. Zo začiatku som mal síce pocit, že je to nejaké netechnické a drevené, ale ako som drepol prvú 140ku, bolo mi jasné, že už je všetko OK. Nakoniec som si vybehol po pohodlných, bezbolestných a technicky čistých 160 pekne pod paralel. Až som sa na chvíľku zamyslel, či neprihodím, ale nechal som to tak. To má čas - ale som veľmi spokojný.
Zhodil som na 140 a dorobil si pracovné šestky.

No a potom už viacmenej pohoda - incline tlaky tentoraz POD SPRÁVNYM UHLOM!!! a hneď som miesto 6tiek bol schopný robiť 8ky Dokonca s rezervou. A na chrbát kladka, lebo zhyby teraz nenávidím a nehanbím sa za to.

Pumpičky bicákov a predlaktí, všetko paráda, užíval som si to. Celé dobre!

Ranná vykakaná BW je už občas dokonca pod 94 kilo, takže som celkom poskočil dolu Keď už spomínam kakanie, pri tom deficite kakám jak srnka, tri malé bobky a vybavené. Telo sa zúfalo snaží všetko využiť Ale zasa posielam mu samé kvalitné veci, takže ozaj môže spracovať skoro všetko, žiaden balast. Forma začína byť taká, že ešte týždeň a holím hruď
A premýšľam, kde aké fotenie zas vymyslím. Na pláži už mám, už by sa hádam hodilo aj niečo v horách, nie?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2026 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

A premýšľam, kde aké fotenie zas vymyslím. Na pláži už mám, už by sa hádam hodilo aj niečo v horách, nie?
Nepamatuji si tě jako hasiče nebo automechanika. Nebo se pletu?
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2026 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
v horách
Mačky, cepíny, prilba, ruksak, lyže a tarzanie šortky?
decarabas

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2026 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel som skôr niečo také:

Mínus svaly, forma, pózing, estetická a umelecká hodnota, kvalita fotografie a atraktivita Franka Zanea ako muža.

Ale inak PRESNE TO ISTÉ!!!

cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2026 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak oholíš bradu, bude to presne to isté!
Ak nie, bude to chcieť ešte ušianku, alebo čiapku s brmbolcom. Alebo x-mass edition s červenou čiapkou s brmbolcom.

Máš na výber!
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2026 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
SLDL:

1x8x20kg
1x8x70kg
1x8x120kg
4x8x140kg
+
Výpony v legpresse jednonož:

1x20x50kg
4x20x80kg

Superset
Tlaky JČ na rovnej:

1x10x20kg
1x3x42kg
4x7x52kg
+
Sťahovanie kladky podhmat:

1x20x50kg
4x12x70kg

Superset
Úzky bench:

1x7x20kg
1x7x70kg
3x7x100kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky - lano jednoruč:

3x10x10kg
+
Upažovanie - kladka:

3x10x10kg

Hodnotenbie tréningu: Malinko dobitý. Regenerácia už nie je, čo bývala v časoch hojnosti a dostatku.
Na rovnnožné deadlifty som pridal váhu, ale moc komfortné to nebolo, nejaký mám pokrkvaný spodný chrbát. Nič extrémne, možno som sa zle pohol počas deadliftu spred 2 týždňov, tam som mal nejaké technické problémy. Nejak extra ma to neobmedzuje, ale trochu som to cítil včera. Ale odťahané aj tak, hamstringy aj prdel si mákli.

Tlaky sa mi podarilo udržať ešte na sedmičkách. Ku koncu to bolo náročné, v poslednej sérii som sa do toho musel ozaj oprieť, ale podarilo sa mi udržať si akú takú česť

A keď už tie tlaky išli teda tak skvelo, podarilo sa mi pridať nejaké reps aj na úzke benche.

Pavlík sa zas motkal po gyme, hojdal na TRX a prenášal činky horedole, ale potom ho to prestalo baviť a tak len chrústal keksy a pozeral rozprávku a pýtal sa ma, prečo cvičím. Motivácia jak prase, fakt

BW padla definitívne pod 94 - dnes ráno 93,6kg. Trochu vykukla žila na bicáku, malinko sa zúžil pás, ale zatiaľ nič extra. Uvidíme, čo z toho vykúzlime

decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 01, 2026 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Lýtka v legpresse:

1x20x120kg
4x15x160kg
+
Predkopávanie:

1x20x20kg
4x20x40kg

Superset
Legpress:

4x12x160kg
+
Zakopávanie:

4x20x40kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x100kg
4x6x120kg
1x6x100kg
1x6x70kg

Príťahy JČ:
1x10x20kg
4x10x52kg

Veslo - kladka:
3x10x80kg

Upažovanie JČ:
3x10x12kg

Hodnotenie tréningu:
Tréning po prechádzke s rodinou. Takže nejaké tie kalórie navyše sa spálili a hladný som bol až hanba Ideálny základ pred tréningom. Ale vravel som si, že vynechávam deadlift, takže pohodička, nemá ma čo nejak extra unaviť.
Legpress super. Takéto pohyblivé kolená som nemal mesiace, možno roky. 160 kilo bez návlekov, síce len legpress, ale pecka. Po predkopoch solídna pumpa - aj keď to trochu preháňam. Jak mám osekané sachre, pumpa už ani zďaleka nie je taká šťavnatá ako v objeme
A pokiaľ som teda ešte nejaký glykogén mal, všetko som spotreboval na nohy a na vršok sa nedostalo.
Benche celkom boj, začína to upadať. Niet divu, šiel som za mesiac dolu vyše 4 kilá a energie nie je nazvyš. Nie každý je mutant ako Magumi
Tak teda trochu vytrápené benche, ale stále relatívne dobre splnené - len v poslednej sérii už sa nekonali závodné stopky. Možno o chvíľku uberiem na 110-115 a pokúsim sa to hnať na 8kové série. Uvidím, ako to pôjde budúci týždeň.

Keď som teda skipol deadlift, doprial som si trochu na chrbát a dal som "až" dva príťahové cviky. Celkom som si to užil, rozhodne viac, ako si v tejto fáze užívam mŕtvy ťah, hehe.

Dobrý sólo tréning, veľmi svižný, ale dokopy tam toho veľa nebolo. Mám dobrý pocit, ako sa zlepšuje forma a drží sila, ale serie ma, že mám malé ruky

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2026 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
4x6x70kg belt on
+
Brucho:

3x20

Superset
Upažovanie - kladka:

3x15x10kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Upažovanie JČ v predklone:

3x12x20kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Úzky bench:

1x8x20kg
1x8x70kg
3x8x100kg
+
Biceps s ezetou:

1x10x10kg
1x6x30kg
3x6x50kg ku koncu cheating jak sviňa

Superset
Sťahovanie kladky - lano:

3x15x20kg
+
Preacher curl - kladka:

3x12x20kg

Hodnotenie tréningu: Vstal som 5:30, lebo je víkend a mohol som spať dokedy som chcel. Začína byť starý. O 20tej už mi padá hlava a potom hocikedy v noci sa zobudím a čumím do stropu. Spolu s boľavými kolenami a tým, ako sa mi vlasy presúvajú z čela na plecia to vnímam ako hlavné znaký staroby.
Ale čo sa dá robiť, chvíľku som sa ešte pováľal, aby sa nepovedalo, že buntoším a potom som si už zalial malú smrtiacu kávu, ocoňal bábovku, aby som mal nejakú energiu a hor sa do gymu.
A kupodivu fajn. Militarko sa síce dostáva medzi cviky ako deadlift alebo zhyby - teda medzi cviky, ktoré sa nekamarátia s kalorickým deficitom, ale ešte som čo-to vybojoval. Prúser je, že som si zatiahol opasok na poslednú dierku a mohol som s ním točiť ako s hula hoop. Takže opora asi ako keby som mal pevnejšiu gumu na trenkách. Nič to, posilním core.

Inak to ale šliapalo dobre. Bol som zase sám, takže som si mohol ísť svojím tempom, ktoré sa ukázalo ako prekvapivo svižné. Muzika bavila, svaly svalovali a série postupne menili stav z "toto ma ešte čaká" na "konečne to mám za sebou".

Potom si niekto nado mnou na balkóne zapálil rannú dymovnicu, aby po celej noci mohol vychrchlať liter dechtu a to mi trochu skazilo náladu, lebo na dym z cigariet som doslova alergický a drhne ma to. Ale zavrel som okno a ono to prešlo.

Po návrate domov zaslúžené raňajky (dokonca aj na tú bábovku prišlo!!!) a hor sa na výlet do nejakého kaštieľa, či čo to bolo.
Keď toto píšem, zas sa ozýva staroba a nebudem klamať, kľudne by som sa len najedol, vyložil nohy, pustil nejaký film a zobudil sa až zajtra ráno

cohen999

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2026 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitaj v mojom svete.
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2026 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Vitaj v mojom svete.

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x12x60kg
+
Výpony SSB:

1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW

Superset
Zakopávanie:

3x12x60kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
3x6x140kg

Superset
Incline tlaky JČ:

1x10x20kg
4x9x42kg
+
Sťahovanie kladky širokým úchopom:

1x20x40kg
4x10x80kg
1x20x40kg

Superset
Biceps JČ vsede:

3x10x15kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Biceps s VČ:

3x10x30kg
+
Predlaktie:

3x

Hodnotenie tréningu: Ešte pred tréningom mi písali zo servisu, že mi dali dokopy bike, takže som si poňho musel skočiť a vyšliapať si to domov. Ale človek by ani nepovedal, o koľko jednoduchšie to je, keď mu funguje prehadzovačka Ale celkom mi to prekrvilo nožičky, takže rozcvička viac než slušná.
A potom už sa išlo na železo.
Predkopy išli tak dobre, až som zaváhal, či pridám opakovania. Ale vedel som, že chcem ísť trochu do váh na drepoch, tak som odolal pokušeniu a postupoval s rozumom. Ale super, mám radosť, že to viem chodiť trochu silovejšie, lebo drepy a legpressy všetko super, ale holt s mojou genetikou to nestačí a na vyrábanie stehien potrebujem aj takúto blbosť.
Závidím každému, komu stačí robiť len drepy a má z toho pekné kvadráky, u mňa to žiaľ nikdy nefungovalo. Ešteže som si kúpil tú predkopávaciu / zakopávaciu mašinu, s tým som trochu porobil výsledky.
No a potom už drepy, popri rozcvičovaní som ešte robil zakopávanie a do váh som išiel pekne rozhýbaný s mobilitou aaktiváciou všetkého, čo bolo treba. Po rozvičkovej sérii so 120 som mal divné nepríjemné pocity nad kolenom, ktoré ale boli čisto svalové. Nejak som to rozstrečoval a rozhýbal a potom už sa to neozvalo do konca tréningu, takže netuším, čo to bolo. Ale našťastie to rýchlo prešlo a mohol som drepovať.
Tak nakoniec som vyšiel na relatívne pohodových 170. Už som to cítil na chrbte, predsa som si len odvykol od takých váh a opasok mi je už debilne voľný. Ale bolo to dosť hlboko, bolo to dosť dynamické, kolená držali, technika držala. Bolo by tam určite aj 180. A s návlekmi aj minimálne 190, ale to teraz vôbec nie je point. Teraz treba doliečiť kolienka a v diéte to netreba s váhami nejak hrotiť.
Pracovné šestky klasicky so 140kou, tam už som cítil, že klesá energia, ale stále v pohode a keď som skončil, na stehná bola radosť pozerať. Než spľasli na tradičnú polovičnú veľkosť

Na incline tlaky som pridal po jednom opakovaní v každej sérii, lebo som veľmi dobre triafal dráhu a škoda to nevyužiť.

S predlaktiami som si nebol istý, v sobotu som si na ne uhnal hroznú svalovicu a ešte som ju cítil, ale nakoniec som to rozhýbal a poctivo som si to odmakal. A svalovica trvá naďalej

Absolútne skvelý tréning, bolo tam viacero vecí, čo ma potešilo a namotivovalo pokračovať!

decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2026 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
SLDL:

1x10x20kg
1x8x70kg
1x8x120kg
4x8x140kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:

1x20x50kg
5x10x90kg

Superset
Tlaky JČ:

1x10x20kg
1x4x42kg
2x7x52kg
2x6x52kg pfúúú
+
Sťahovanie kladky podhmat:

1x20x50kg
4x12x70kg
1x20x50kg

Superset
Úzke tlaky:

1x10x20kg
1x6x70kg
2x7x100kg
1x6x100kg pfúúú zasa
+
Brucho:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky jednoruč:

3x10x10kg
+
Upažovanie - kladka:

3x10x10kg

Hodnotenie tréningu: Ah, no tak toto bola trápenka, priznám na rovinu
Strašne mizerne som spal, vkuse som sa na niečo budil - raz sa mi z nejakého dôvodu rozsvietil notebook, potom ma budil nejaký hluk zvonka, keď som zavrel okno, bolo mi horúco, potom som musel na záchod, skrátka a dobre, ráno som vstával vybývaný jak panelák na Luníku IX.
Potom cez deň som mal kvôli práci malinko rozhádzaný režim a teraz som v takom krehkom období, že keď vynechám alebo príliš posuniem nejaké jedlo, tak ma to rozseká na zvyšok dňa Som pussy baletka, čo už.
Ale do tréningu som sa pustil s vervou a chvíľku to naozaj šlo dobre. SLDL som triafal pekne technicky, ale posledná séria bola už masaker. Je to celkom veľký objem a jak to prestávajú zvládať hamsy, tak sa zbytočne zapája spodný chrbát a to samozrejme nie je žiadúce. Tak uvidíme, čo s tým do budúcna. Cvik je to bezvadný, len by som na ňom asi mal prestať byť megalomanský Síce nie ako miniMilan, ktorý tam ťahá 350 kilo, ale na moje pomery bežného smrteľníka.

Tlaky spočiatku takisto dobre, ale potom sa ukázal celý ten deň a celá tá noc a išlo to do kytek. A plus, spomínam si, že v pondelok som pridal nejaké opakovania do tlakov a možno aj to sa podpísalo - to teraz nie je dôležité, skrátka tam je úpadok. Nuž, ale tak to je. Máš buď formu, alebo silu. Alebo si nasypaný a potom môžeš mať oboje - a to ja nie som

Veľmi podobne to dopadlo aj s úzkymi tlakmi. Tam by som v prvej sérii dal aj 8 reps, ale šetril som sa do ďalších sérií - ako mi to pomohlo je vidieť v zápise. Nijak V poslednej sérke som pri poslednom opakovaní pohorel a padlo to na mňa. Takže som to musel hodiť do zarážok a potupne sa spod činky vyplaziť ako dážďovka.

V princípe to nebol zlý tréning, len sa už viditeľne aj pocitovo prejavuje kalorický deficit a úbytok hmotnosti. Nijak zvlášť ma to nefrustruje, len na to rád poukážem, keď som tu taký chudák zoslabnutý, zatiaľčo všetci ostatní idú bomby a ohýbajú činky holými rukami

Ale dnes ráno váha ukázala 92,6kg, čo je presne 6 kilo dolu za presne 40 dní. Sila síce ide doprdele spolu s kilami, ale keďže ozdravovanie a chudnutie je teraz môj hlavný cieľ, idem si za ním a mám solídny progres, takže spokojnosť. Dokonca forma vyzerá veľmi použiteľne, ale len kým to pumpnem, "za studena" som malý a plochý ako maratónec.

cohen999

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2026 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovorím to už roky, si rodený bežec, len to v sebe zbytočne dusíš!
decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2026 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
4x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:

1x20x120kg
4x20x170kg

Superset
Zakopávanie:

4x20x40kg
+
Leg press:

4x12x170kg

Príťahy v predklone VČ:

1x10x70kg
5x10x90kg

Bench press (stopky):

1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x120kg

Hodnotenie tréningu:
Ranný tréning v plnej zostave Ja, Štúr aj Erik. Je celkom drina dokopať sa k tréningu o deviatej, keď viem, že ma čaká ťažký legpress a benche, ale rozhýbalo sa to prekvapivo dobre.
Inak od rána sme tu mali tesne pred búrkou, sparno, vlhko ako v džungli. Vonku nejakých 16 stupňov, ale bol som komplet mokrý len z toho, že som nakladal leg press. Po každej sérii som sa nevedel dodýchať, ako ohavne dusno bolo. Našťastie sa nakoniec spustil dlho očakávaný lejak a vzduch sa tak zlepšil, že tréning nabral úplne iné obrátky.

Leg press bezva. Zvýšil som o desať kilo a kolienka napriek dažďu a (relatívnemu) chladu išli jak dobre namazaný stroj. Pekný dynamický výkon a nohy dostali slušne zabrať.

Deadlift som vynechal, mal som predvčerom SLDL a to stačí Proste... neee. Dal som si miesto toho príťahy v predklone a šlo to fakt super, bola sila, bola technika, absolútne žiaden problém, pekná pumpička. Dal som 5 pracovných sérií, lebo v poslednom čase len kladkujem, tak nech telo zamaká aj proti ozajstnej gravitácii.

A benche, ktoré ma minulý týždeň skoro zabili lietali tak dobre, že som nechápal. Súťažné stopky, ku koncu už to bola drina, ale stále odmakané podľa plánu. Nesťažujem sa, len ma to mätie Ale dobre tak, už som sa bál, že budem musieť uberať váhu, tak očividne som získal ešte prinajmenšom týždeň

Pekný tréning, dobrá robota, celá parta pokope, čo viac si želať.

Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2026 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Perfektné tréningy, bude forma!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 438, 439, 440  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: