|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olejnas

|
Zaslal: st červenec 01, 2026 4:42 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | 1. července 2026, středa
údržba, fullbody 3x5 70%, polední, Fitness na kraji světa, Třeboň - Nádražní
Dřep: (low-bar, opasek)
3x 5x 140 kg
Bench-press: (stopky)
3x 5x 100 kg
Mrtvý tah: (trhačky)
3x 5x 160 kg
Military press:
3x 5x 60 kg
těžší než by mělo být, lenivím, ale teď už je mi dobře ;) |
moc hezký trénink, Olejňas approved :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 01, 2026 6:23 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Trenuj trenuj!
Doufam, ze se potkame v karvine a drepnu vic nez ty!
Jinde to nepujde 😁
Edit: jeste chybely shyby 3*5 at je to komplet |
přesně tak, shyby tam měly být a když jsem šel kolem hrazdy do šatny, tak jsem si to sám sobě říkal 😀
do Karviné bych rád jel fandit minimálně Carmelitě a tobě 🙂 Magumi má pořád trable se zádama a mně tam žádných z mých tří doktorů nepustí a se zprávama v ruce ani žádný další, ty cévy v noze a související anamnéza jsou stopka |
To je skoda, mohli jsme složit ronnie tym důchodců, pardon, Masters 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červenec 13, 2026 3:02 pm Předmět: |
|
|
13. července 2026, pondělí , svátek má Markéta
HT (=hypertrophy) W1 D1, nohy + záda, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (high-bar)
8x osa, 60, 80 kg
4x 8x 100 kg, pauzy 1.5 min., dynamika, technika
pěkně jsem se zadýchal, high-bar nezvyk, osmičky nezvyk, krátké pauzy nezvyk, proto jsem ani výše s váhou nešel, až to bude zvyk :)
pauza 3 min.
Leg-press: (uni)
4x 12x 100 kg, pauzy 1.5 min., lehce, vešlo by se více, ale podobně jako u dřepů, nezvyk a nechtěl jsem se zničit
pauza 3 min.
Pendlay rows:
4x 8x 60 kg, 1.5 min., lehce, striktně, vešlo by se více, otestoval jsem si bezpečnou váhu, a zadýchal se :)
pauza 7 min., byl jsem se v šatně odzbrojit
Předkopávání:
4x 12x 35 kg, 1.5 min., lehce, striktně, taktéž jsem testoval váhu, tady se pozná každé kilo
pauza 1.5 min.
Horní kladka: (stahování na hruď, naširoko)
4x 8x 63 kg, pauzy 1 min., a ve čtvrté sérii už došla šťáva a bylo to akorát
čas 55 min., pocitově 75 min., pěkné kardio, hezky jsem se zpotil, holt je léto
ještě byla v plánu vysoká aerobka na rotopedu, 15 min. s prům. tepovkou 140+, ale už na to nebyl čas ani morál
váhovka 104.8 kg, silový program ukončen, zkusím popálit nějaké ty tuky
Sauna:
10 min., pořádně prohřátá až finská, zřejmě prázdninový provoz
po dovolené, nakonec to na více než ten první udržovací trénink v Třeboni nevyšlo, ale jsem rád, že mám to fitko otestované, jinak lehký pohyb na čerstvém vzduchu, chůze, cyklo, plavání
Naposledy upravil vlk# dne po červenec 20, 2026 1:12 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červenec 14, 2026 2:36 pm Předmět: |
|
|
14. července 2026, úterý
HT W1 D2, prsa + ramena + ruce, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (flat, stopky)
4x 8x 80 kg, pauzy 1.5 min., váha lehká, dynamika, ale závěry pálily čím dál víc a ve čtvrté už hodně
Incline jednoručky:
4x 12x 15 kg, pauzy 1.5 min., váha směšná, ale necvičil jsem to dekády, jak píše Magumi, tak jsem hledal správnou dráhu, příště zkusím dvacky
Motýlek: (natažené ruce)
4x 12x 42 kg, pauzy 1.5 min., váha lehká, ale kratší pauzy a dvanáctky rovná se zvyšující se páleníčko, takže o moc více nepřihodím
Triceps: (stlačování lana vestoje)
4x 12x 25 kg, pauzy 1.5 min., 20 bylo lehkých a 25 ve čtvrté sérii pořádně ztěžklo
Břicho: (přednožování)
4x 8x BW, pauzy 1.5 min., do vyšších opakování jsem se nepouštěl, dlouho jsem břicho necvičil a ve čtvrté už jsem začal selhávat
Biceps: (jednoručky vestoje)
4x 8x 12.5 kg, pauzy 1.5 min., chtěl jsem zkusit velkou 25 ale nebyla, ani 30, jednoručky 10 taky ne, chtěl jsem 12 opakování, ale i těch 8 stačilo :)
čas 54 min., ještě jsem zvažoval rozpažky, ale 6 cviků je dost a ještě bude pátek
váhovka 104.4 kg
není to tak fyzicky náročné jako nohy + záda, ale zase se mnohem častěji dostávám blízko selhání, kdy svaly pálí a tuhnou, časem si zvyknu a doladím váhy
Rotoped: (sedlo, vysoká aerobka)
intervaly 5x (1 min. zátěž 8, rpm 90, 220 W + 2 min. zátěž 6, rpm 6, 150 W)
první interval v poměru 2 + 1, abych rychleji dostal tepovku do 4. zóny
celkem 15 min., 7.25 km, prům. zátěž 175 W, prům. tep 155, max 165, (zóna 5: 57 %, 4: 34 %), prahová hodnota, TE 3.3, zátěž 89
hodně mimo komfortní zónu, nožičky ještě unavené ze včereješka, šťáva po dnešním tréninku pryč, ale po druhém intervalu jsem si řekl, že to zkusím vydržet, i když rpm 90 je na mě dost velký kvapík, naštěstí intervaly jsou psychicky příjemnější, když vím, že stačí zvládnout minutu a pak si to "vyšlápnu" a taky zítra žádný silový trénink, takže to zregeneruju
Sauna:
10 min., opět velmi vyhřátá, takže stačilo
pak studená sprcha 10 min. a pak ještě dochlazování na křesle 10 min., ale stejně to úplně nepomáhá a mám pocit, že se ochladím pouze na povrchu zatímco uvnitř žhne žhavé tréninové jádro, které povrch zahřeje okamžitě zpět a bude se dochlazovat tak hodinu
zítra zkusím plavčo, porovnám bazén s pískovnou :)
Naposledy upravil vlk# dne po červenec 20, 2026 1:13 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červenec 14, 2026 4:38 pm Předmět: |
|
|
Hezky ten kulturistický objem rozjíždíš, mám radost, že ses do toho taky pustil. Teď máme nejvyšší čas dobudovat poslední zbytky svalů, než nás začne dohánět věk a zároveň je to i prima způsob, jak nechat klouby a vazy a šlachy trochu prokrvit a nechat je odpočinout od těžkých vah.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červenec 17, 2026 1:57 pm Předmět: |
|
|
17. července 2026, pátek
HT W1 D3+D4, fullbody, polední, Form Factory Václavák
Čelní dřepy:
8x osa, 40, 60 kg
4x 8x 80 kg, pauzy 1.5 min., to jsem tu tepovku rozpumpoval hned na začátek
pauza 3 min.
Hacken dřepy:
4x 12x 50 kg, pauzy 1.5 min., v první sérii jsem si říkal, kolik si tam naložím... pak jsem dal 12 opakování a řekl si, že to pro začátek bude stačit :D
a soukromně jsem si to označil jako "šrotovna", protože pak byl problém odejít po svých :)
pauza 2 min.
CG bench-press: (stopky, cca 40 cm)
4x 8x 60 kg, pauzy 1.5 min., dynamika, lehce, čtvrtá série 12 op., abych pochopil, že když dám příště 10 op., budu rád za 3 série :D
pauza 3 min.
Prsostroj: (vsedě, od těla ve výši ramen)
4x 12x 36-43 kg, pauzy 1.5 min., 36 bylo lehkých, ale stačilo pár kilo a dvanáctky udělají svoje
pauza 3 min.
Zádostroj: (jednoruční kladky, s oporou hrudníku)
4x 12x 29 kg, pauzy 1.5 min., tohle se mi vůbec nelíbilo, cítil jsem hlavně unavené ruky
pauza 2 min.
Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 4x BW, pauzy 1.5 min., chtěl jsem aspoň pětky, ideálně striktní, ale zjistil jsem, že není čím tahat a končil jsem tři a půl :D
čas 1:02 h, prům. tep 118, max 159, zóna 4/3/2: 8/21/57 %
váhovka 105.2 kg
Sauna:
5 min., jenom lehce, venku je vedro a potřeboval jsem pak i schladnout
vysokou aerobku jsem vynechal, na víkend vezu holky zase na jih, do krajiny rybníků a pískoven, a chci si to užít :)
ve středu měl být bazén, včera spodek, dneska vršek... ale občas se to sejde, středa se vydařila mimořádně, a tak bylo dnes něco jako fullbody a další trénink zase v pondělí
@Magumi jsem na to zvědavý, co z toho bude :) zatím je to makačka, jak chybí kondička
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červenec 20, 2026 1:44 pm Předmět: |
|
|
20. července 2026, pondělí
HT W2 D1, nohy+záda+břicho, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (high-bar), 4x 10x 100 kg, pauzy 1.5 min., +2 op., to se nedá udýchat, tepovka se nestíhala vracet
Rumuny: 5x 60 kg, vůbec mě ten pohyb nebavil, tak jsem to zabalil
Spodní kladka: (úzký paralel k pasu) 4x 12x 56 kg, pauzy 1 min., cítil jsem více paže než záda a to mě nebavilo
Horní kladka: (naširoko, na hruď) 4x 12x 49 kg, pauzy 1.5 min., -14 kg +4 op., tady jsem zase unavil "vnější ramena", ale úplně, takže taky něco jiného
Předkopky: 3x 12x 23 kg, 18x 27 kg, pauzy 1.5 min., taky to není ono, neumím to zacílit
Břicho: (přednožky) 4x 8x BW, pauzy 1.5 min., závěry slábly
Pendlay rows: 4x 12x 60 kg, pauzy 1.5 min., +4 op. a bylo to znát
čas 1:00 h, prům. tep 110, max 152
váhovka 105.4 kg
dnes trochu bez šťávy, chodil jsem podle toho, co bylo volné, takže např. vypadnul leg-press, na který jsem se celkem těšil, a mám pocit, že snad fungujou pouze dřepy, asi pendlay rows a asi břicho, jinak mi ty pohyby nedávaly smysl, necítil jsem, co potřebuju a unanoval jsem úplně jiné malé svaly, než jsem chtěl, asi blbej den, nebo blbý stroje a zatím málo tréninků na to, abych to hodnotil, přitom spánek mi po hodně dlouhé době hodinky ohodnotily jako "vynikající" - manželku a děti jsem o víkendu nechal "na jihu" :D tam to bylo fajn a v sobotu se to hezky rozjelo, ale dovolená už skončila a přes týden musím zase makat v práci i doma
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt červenec 23, 2026 12:42 pm Předmět: |
|
|
22. července 2026, středa
HT W2 D2, prsa + ramena + ruce, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky) 4x 8x 80 kg, pauzy 1.5 min., akorát
Incline jednoručky: 4x 12x 20 kg, pauzy 1.5 min., lehce, ale závěry díky dvanáctkám pálily
Decline iso chest-press: 4x 12x 40 kg, pauzy 1.5 min., lehce, dtto
Biceps: (velká činka, vestoje) 3x 10x 30 kg + 8x 30 kg, pauzy 1.5 min., čtvrtou už jsem nedal
Břicho: (přednožky) 4x 8x BW, pauzy 1. 5 min.
čas 45 min., pak už se mi nic nechtělo
váhovka 104.8 kg
po pěti trénincích můžu říct, že mi pauzy 1.5 min. nefungují, už mi není dvacet, nestíhám to vydýchat, svaly se neobnoví, výkon jde po dvou sériích do kytek, na limit naráží jiné malé svaly a ty, co chci, pořádně nezatížím, takže si to postavím podle sebe a jinak - více základní cviků s volnýma váhama, které mě baví, 8-12 opakování mi vyhovuje, 4 série na hlavní cviky a možná jenom 3 série na doplňky, pauzy podle potřeby, cca 3 min. u hlavních cviků, na které jsem zvyklý, stroje pouze takové, které mi vyhovují a kde cítím svaly, které mám procvičovat, celé tak zhruba do hodiny, na což jsem taky zvyklý a stačím se zrušit
Běh na pásu: (indiánský)
1 min. 10 km/h warm-up
8x (1 min. 10 km/h + 1 min. 6 km/h chůze), minuta aktuálně úplně stačí
3x (1 min. 12 km/h + 1 min. 6 km/h chůze), experiment s 12 km/h (tempo 5:00)
1 min. cooldown
celkem 24 min., 3.3 km, prům. tep 152, max 172 (zóna 5/4: 29/56 %)
dneska jsem měl chuť běhat a splnit si tak vysokou aerobku, dal jsem to (na sebe) svižněji, takže minutka běhu a byl jsem rád, že můžu přejít do rychlé chůze, kolem 10. minuty jsem si naplánoval 20 minut, protože 15 mi přišlo u indiána málo, závěrečný interval jsem "napálil" 12 km/h a když jsem pak zjistil, že mi tepovka krásně vylítla na 170, tak jsem dostal nápad, že bych zkusil hitnout maximálku, jenom tak pro test, tak jsem si to zopakoval podruhé a na chvíli tam bliklo 172, tak jsem to dal ještě potřetí, zase 172 a to už jsem měl dost, tak jsem to zakončil tím, že buď už těch 175-176 nedám a 171-172 odpovídá aktuálním stropu, nebo bych to dal, ale musel bych na tom ještě chvíli pracovat (to spíš)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt červenec 23, 2026 1:58 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | po pěti trénincích můžu říct, že mi pauzy 1.5 min. nefungují, už mi není dvacet, nestíhám to vydýchat, svaly se neobnoví, výkon jde po dvou sériích do kytek, na limit naráží jiné malé svaly a ty, co chci, pořádně nezatížím, takže si to postavím podle sebe a jinak - více základní cviků s volnýma váhama, které mě baví, 8-12 opakování mi vyhovuje, 4 série na hlavní cviky a možná jenom 3 série na doplňky, pauzy podle potřeby, cca 3 min. u hlavních cviků, na které jsem zvyklý, stroje pouze takové, které mi vyhovují a kde cítím svaly, které mám procvičovat, celé tak zhruba do hodiny, na což jsem taky zvyklý a stačím se zrušit
|
Pauzy 1.5 minut pokud prostě jedeš tvrdě (s dostatečnou zátěží co máš potenciál zvládnout) nestačí nikomu a to kór čím více opakování jedeš. Pumpě bych se spíš vyhýbal a cílil na to, abys byl na každou jednu sérii co nejsilnější.
Pak v součtu celého tréninku na každý cvik nazvedáš větší objem s větší zátěží a to je to, co dělá svaly. Tzn. klidně využít toho, že se tolik nezadýcháš/neunavíš na izolovaných cvicích např. pomocí supersérii odlišných svalů (aby trénink byl rychlý) ale snažit se mít dlouhou pauzu lokálně na ten sval. Je to samozřejmě zas odlišný druh tréninku ale vždy jsem viděl i zpětný carryover - když jsem silnější, dokážu pak klidně dělat tréninky s rychlou pauzou s lepšími výkony (pokud bych je zkusil), ale naopak to nefunguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 23, 2026 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tu súhlasím s Milanom. Radšej oddýchnuť viac a ísť každú sériu v rámci možností naplno. Pekné tréningy, mimochodom. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červenec 24, 2026 2:35 pm Předmět: |
|
|
24. července 2026, pátek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
8x (4x kraul + 6x prsa)
1120 m, 38:24 min., prům. tempo 3:26, prům. tep 124, max 143
Sauna:
22 min., prům. tep 130, max 156, šlo to pomalu, ale došlo to vysoko
pohodový pátek, zítra jedu zase na jih vyzvednout holky a sbalit tábořiště, v sobotu má být hezky, tak snad vyjde nějaká pískovna
@MilanT, @Carabas - díky za potvrzení, mám v plánu to změnit a počítám, že ty tréninky budou mnohem příjemnější a užitečnější
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červenec 27, 2026 2:19 pm Předmět: |
|
|
27. července 2026, pondělí
HT W2 D3, nohy+záda, polední, Form Factory Václavák
Čelní dřepy:
8, 8, 10, 12x 80 kg, pauzy 3 min., čekal jsem, že se dostanu na 100, ale velký voči
Hacken dřepy:
12, 12x 50
12, 12x 80 kg, pauzy 3 min., mezi těma váhama není moc velký rozdíl
Mrtvý tah:
4x 8x 120 kg, pauzy 3 min., je to sranda ničit se se "120" :D ale funguje to
Shyby:
4x 4x BW, pauzy 2 min., slabé, chci aspoň pětky
čas 1:06 h, takže 4 cviky dnes musí stačit
Sauna:
10 min., extra vyhřátá, poznám podle toho, jak rychle musím hodinky chladit
* prodloužil jsem pauzy, abych byl na každou sérii ready a hned to bylo příjemnější! i když na výkonu se to zatím tolik neprojevilo :)
* váhy i opakování budu přidávat konzervativně, toho prostoru na zničení během 4 sérií je tam hromada, viz čelňáky, kde jsem čekal, že se s delšíma pauzama dostanu na 100, ale stačila první osmička s 80, abych pochopil, že není kam spěchat
střípky z lifterny:
* když jsem dřepoval, tak vedle v kleci dělal kluk rumuny, na jedné straně osy měl 2x 15, na druhé 15 + 10 + 2.5 + 2.5, což byla pro moje lifterské OCD taková provokace, že jsem se tím směrem vůbec nemohl podívat
* pak šel na benče, na jednu stranu si naložil desítku Tiguar a na druhou desítku GymBeam, úplně různé kotouče, různá velikost, tvar, materiál... huh, a samozřejmě na jednu stranu pak ještě 5 kg a na druhou stranu 2x 2.5 kg, to jsem pochopil, že ne každý jsme stejný
* když jsem pak tahal, tak vedle na platformě byl vrabčáček, který zkoušel naložil trap-bar, nejprve se hodně trápil s několika velkýma kotoučema 10-15, aby je na každou stranu dostal, pak zhruba 10 minut ladil váhu a nakonec mu na každé straně zbyla jedna malá desítka Tiguar, která má menší průměr (poloměr) než je výška trapbaru, takže ta konstrukce ležela celá na zemi, to ho ovšem nijak nevzrušilo, začal tahat a místo kotoučů touch-n-go začal bouchat do země celou konstrukcí :D
* na závěr tréninku jsem tam potkal jednoho mladého Shreka, kluk v tílku, takže bylo vidět, jaké má ze strany na prsou a na bicepsech strie , inu každý si svou cestu válečníka vybírá sám
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 27, 2026 2:27 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | když jsem dřepoval, tak vedle v kleci dělal kluk rumuny, na jedné straně osy měl 2x 15, na druhé 15 + 10 + 2.5 + 2.5, což byla pro moje lifterské OCD taková provokace, že jsem se tím směrem vůbec nemohl podívat
* pak šel na benče, na jednu stranu si naložil desítku Tiguar a na druhou desítku GymBeam, úplně různé kotouče, různá velikost, tvar, materiál... huh, a samozřejmě na jednu stranu pak ještě 5 kg a na druhou stranu 2x 2.5 kg |
Ježíííš, toto by som nedal Podľa nálady by som mu dohovoril, alebo po ňom hodil kotúč.
Pekné tréningy teraz, z toho ešte bude životná forma! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červenec 28, 2026 3:10 pm Předmět: |
|
|
28. července 2026, úterý
HT W2 D4, prsa + ramena + ruce, polední, Form Factory Kolbenova
Bench-press: (stopky)
4x 12x 80 kg, pauzy 3-3-4 min., ve čtvrté už jsem myslel, že mi svaly vybuchnou, ale dokončil jsem
Ramenostroj:
4x 12x 20 kg, pauzy 2 min., lehké, ale jenom než přišlo 12 opakování a na víc mě přešla chuť
Motýlek:
12, 12x 20 kg; 12, 12x 25 kg, pauzy 2 min., lehké, ale závěry s 25 už moc ne
Bicepsový zdvih: (velká činka, vestoje)
12, 12, 10, 8x 30 kg, pauzy 3 min., ani pauzy nepomohly, pumpa level 100
Tricepsové kliky:
4x 8x BW, pauzy 2 min., po deseti letech, zátěž jsem měl zabudovanou :D
čas 1:05 h
dva týdny pryč a asi to zase trochu přeorám, potřebuji vyvážit intenzitu, takže možná přejdu na fullbody, aby v každém tréninku bylo něco těžšího na nohy nebo záda
Sauna:
10 min., škoda, že nebyl čas, krásná, nová, voňavé dřevo, velká, nižší teplota = prohřívárna
tak po delší době nové Form Factory Fitko, zase jsem se rozhodl, že si projdu ta nově otevřená, i když většina je ve třídě "The Gym", tedy bez sauny, ale to teď v létě tolik nevadí, navíc kolikrát ani nemám tolik času
fitko je v bývalé tovární hale, takže obrovský prostor do výšky a člověk se cítí velmi dobře ve srovnání s fitkama, které "mají strop" :D vybavení nové, čtyři velmi dobré dřepovací klece, tři lavice na benč, bohužel TechnoGym, takže zalomená lavice a pouze 2 zarážky na osu, ale dalo se, laviček na jednoručky asi pět, tahat se dá zřejmě pouze u dřepovacích klecí na gumové podlaze, platformy žádné, škoda, strojů dost, kardio zóna taky vybavená - pásy, šlapadla, schody, sauna luxusní, společná, i když pouze jedna ochlazovací sprcha a v relax zóně pět namačkaných lehátech, sprchy taky luxusní, vlastně mě to dost příjemně překvapilo a mít vedle sebe Václavák, kde jsou tedy lepší benčovací lavice a dvě platformy na tahy i vzpírání, tak asi beru Kolbenku, protože nevzpírám :)
| decarabas napsal: | | Pekné tréningy teraz, z toho ešte bude životná forma! |
tak to nevím, zatím mě z toho všechno bolí a radši ani nebudu testovat, kam padla síla
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 29, 2026 5:39 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
| decarabas napsal: | | Pekné tréningy teraz, z toho ešte bude životná forma! |
tak to nevím, zatím mě z toho všechno bolí a radši ani nebudu testovat, kam padla síla | Hlavně se to dá ale skvěle využít na shození váhy. Tyhle šmrdlačky jsou na to ideální. Kdy jindy shodit pár kilo než v období, kdy netaháš naplno... Síla určitě lehce spadne když se podíváš na -100, ale zase tak hrozné by to být nemuselo...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|