|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 16, 2026 7:27 pm Předmět: |
|
|
Inak na fóre vyrástol v milanovi druhý venca.v, ak si pamätáte a viete aj aktuálne o akého mutanta ide, tak čo majú spoločné? Tréningy neraz extrémneho objemu práce a extrémnej intenzity i frekvencie. To len tak na zamyslenie na margo moderných trendov... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 17, 2026 1:34 pm Předmět: |
|
|
Přítahy z jiné planety...o) Tohle už je slušná ukázka síly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út srpen 25, 2026 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Inak na fóre vyrástol v milanovi druhý venca.v, ak si pamätáte a viete aj aktuálne o akého mutanta ide, tak čo majú spoločné? Tréningy neraz extrémneho objemu práce a extrémnej intenzity i frekvencie. To len tak na zamyslenie na margo moderných trendov... |
Podľa mňa to bude jeden balíček extrémnej genetiky jednak na výkon ale aj v rámci schopnosti zotavenia sa z treningu. Jeden môj známy/kamarát, veľmi slušný naturalny lifter bol v tomto úplne inde. Výkony veľmi dobre aj všetko, ale v čom exceloval, to bola neskutočná schopnosť regenerácie. Akože naturálne regeneroval rýchlosťou sypača
To bude podľa mňa možno aj taký Milanov kľúč. Že jednoducho jeho telo je geneticky nastavené zvládať obrovské tréningové dávky, rýchlo zregenerovať, tým pádom odcvici strašne často veľký objem aj intenzitu a dokáže sa na tom raketovo zlepšovať. To určite nedokáže naturálne hocikto, podľa mňa toto buď máš alebo nemáš. Proste forma talentu v tomto smere.
Inak tie pritahy brutál. Škoda že 88kg jednorucku som vo fitku snáď nikdy naživo nevidel, tak to ani neskusim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|