DAUDA - HRUDNÍK

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAUDA - HRUDNÍK  Úvodní stránka -> Fotografie -> DAUDA - HRUDNÍK
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nekdo

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2026 2:52 pm    Předmět: DAUDA - HRUDNÍK Odpovědět s citátem

Viete niekto robiť vo fotoshope a poupravili by ste DAUDOV hrudník tak, aby nemal tie "jamky" vrámci upnutia jeho prsných svalov na predné delty? Samozrejme nemyslím spraviť to tak aby to vyzeralo hranato a bez akéhokoľvek jemného zaoblenia, ale tak, aby to vyzeralo reálne.

Myslím, že keby robil pravidelne unilaterálne "laterálne tlaky" (ležiac na žinienke na boku), tak za nejakú dobu by tá priehlbina bola menšia, pretože by sa mu hrudník viac rozširoval do strán...

Postujem dve fotky (v skutočnosti printscreen z YT videa), na druhej ukazujem čo mám na mysli.

Tú prvu si niekto stiahnite a skúste sa s tým pohrať. Bude to zaujímavé.

Ja neznášam editovať videá/fotky, ale paradoxne pred 20 rokmi som v tom bol DOBRÝ.

Hoci, možno stačí zadať umelej inteligencii (asi vo fotoshope?) aby to urobila a ona to urobí? :D ... Skúsi niekto?

Keby mal takto rozšírený hrudník (lepšie rozvinuté jeho bočné strany), to by bola úplná pecka... Bez toho jeho hrudník vyzerá ako po stranách sfúknutý balónik...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: