Bylinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bylinky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Bylinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký je Váš vztah k bylinkám?
Věřím jejich účinkům a užívám je pravidelně
10%
 10%  [ 3 ]
Věřím jejich účinkům a užívám je jen nárazově
17%
 17%  [ 5 ]
Věřím jejich účinkům, ale neužívám je
44%
 44%  [ 13 ]
Jejich účinky jsou mizivé
27%
 27%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
Slayter

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jouja napsal:
Ve srovnání s chlastem je na tom travka určitě lépe, co se týče posilování.

ve srovnani s toulenem taky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jouja

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
jouja napsal:
Ve srovnání s chlastem je na tom travka určitě lépe, co se týče posilování.

ve srovnani s toulenem taky...

Taková zkušenost mi chybí
Slayter

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o nic neprichazis
Miguelito

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Ruzovy sloni mi nechybej a vagon zradla sezeru po treningu tak jako tak..

Jinak v otazce bylo..vliv na svaly a na bouchani -coz sem pochopil jako tréning samotnej...vliv sem popsal..vyse.

To ze nekdo hulí jeden den a druhej de drtit zelezo..to je pak jasny,ze to vliv takovej jak sem psal mit nebude...
primej vliv je ale vic nez jasnej...p.s.:Migu ty uz bojujes i za ganju??

GANJA JE PODLE MNE TA NEJDEBILNEJSI DROGA, A PODLE MNE TO SNAD ANI NENI DROGA. KOURIL JSEM TRAVU ROK, NEZ JSEM PRISEL NA TO, ZE TO SE MNOU NECO DELA. TEDA ZKOUSEL JSEM, ASI TAK CO 14 DNU, MOZNA MESIC. KAMOSI TO HULILI A RIKALI, DEJ SI TAKY, A TAK JSEM SI DAL, A FURT JSEM NIC NECITIL. A PAK MI VYSVETLILI, ZE KDYZ NIC NECITIM, TAK TO ZE JE VONO. ZE PREJ JAKO ZE SI NEBUDU SCHOPEN VZPOMENOUT, CO KDO RIKAL PRED MINUTOU A ANI NAKONEC JA SAM. A ZE SE V PULCE VETY ZASEKNU A NEBUDU VEDET, CO JSEM CHTEL RICT. NO A PAK JSEM SE JEDNOU TOTALNE PREHULIL A SEST HODIN JSEM CUMEL DO BLBA. ALE ZE BY MI TO NEKDY DALO NECO POZITIVNIHO TO NE... JO ZAPOMEL JSEM, JEDNOU JSEM SE PO TOM TROSKU SMAL... TAKZE KDYBYCH DNESKA MEL DITE A PRISEL NA TO, ZE HULI TRAVU, TAK BYCH SE NEJSPIS ANI NEROZCILOVAL.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamos byl zkourenej na vylete furt a z tech 60 hodin asi co sme tam byli , tak takovejch 50 prospal ..
Jak uz bylo receno.. je to nejlepsi vec diky ktery se da poradne nafutrovat..
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
GANJA JE PODLE MNE TA NEJDEBILNEJSI DROGA, A PODLE MNE TO SNAD ANI NENI DROGA. KOURIL JSEM TRAVU ROK, NEZ JSEM PRISEL NA TO, ZE TO SE MNOU NECO DELA. TEDA ZKOUSEL JSEM, ASI TAK CO 14 DNU, MOZNA MESIC. KAMOSI TO HULILI A RIKALI, DEJ SI TAKY, A TAK JSEM SI DAL, A FURT JSEM NIC NECITIL. A PAK MI VYSVETLILI, ZE KDYZ NIC NECITIM, TAK TO ZE JE VONO. ZE PREJ JAKO ZE SI NEBUDU SCHOPEN VZPOMENOUT, CO KDO RIKAL PRED MINUTOU A ANI NAKONEC JA SAM. A ZE SE V PULCE VETY ZASEKNU A NEBUDU VEDET, CO JSEM CHTEL RICT. NO A PAK JSEM SE JEDNOU TOTALNE PREHULIL A SEST HODIN JSEM CUMEL DO BLBA. ALE ZE BY MI TO NEKDY DALO NECO POZITIVNIHO TO NE... JO ZAPOMEL JSEM, JEDNOU JSEM SE PO TOM TROSKU SMAL... TAKZE KDYBYCH DNESKA MEL DITE A PRISEL NA TO, ZE HULI TRAVU, TAK BYCH SE NEJSPIS ANI NEROZCILOVAL.
Tyjo, teda jako teď nevím jestli to myslíš vážně, ale já když se zkouřím jakože pořádně, tak se bohužel směju pár hodin v kuse, zmiznou mi i tak dost mizivý zábrany co mám a sem nekotrolovatelná střela, vidím haluze vnímám jinak, i čas:)), vedu hlubokomyslný debaty a skládám nesmyslněji než normálně slova...fakt nevím, jestli si to myslel vážně, ale vlastně skoro každej koho znám je po trávě v luxusně dobrý náladě a rozpoložení, není možný že prostě tebe to jenom házelo do schízy (na každýho asi nepůsobí drogy stejně), blběs to tlačil do hlavy, blbej matroš nebo tak...?
Miguelito

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NE, NA MNE TO PROSTE NEPUSOBI DOBRE. NEDAVA MI TO NIC, KROM OBLBNUTI. SEDATIVNI UCINEK. A MEL JSEM VSECHNO MOZNY, VCETNE HASE.
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Travu jsem prestal hulit uz davno, na picu.
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
NE, NA MNE TO PROSTE NEPUSOBI DOBRE. NEDAVA MI TO NIC, KROM OBLBNUTI. SEDATIVNI UCINEK. A MEL JSEM VSECHNO MOZNY, VCETNE HASE.
Nojo, na každýho nějak...ale po haši sem bejval tedy ještě imho víc vyjetej:)...zrovna včera přišel kamoš se vzorkem a říkám nejde to bych nemoh pak celej den dneska makat, a kamoš co ho měl včera v 10 byl na flashbacku hotovej a vysmátej ještě dneska ve 3 odpo...a včera zkouřenej tancoval v Harpagonu s náckem, možná to byl AlesHD:))), jestli je buzna tak popis sedí, teda ten kamoš ne tak je z toho dneska v šoku:))...
Miguelito

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, SMAL SEM SE PO TOM JEDNOU, A TO BYLO JESTE V KOMBINACI S ALKOHOLEM. SKODA, ZAVIDIM TAKOVYM JAKO JSI TY, ANEBO VLASTNE NE, HULIL BYCH TO FURT.
Topděfka

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj kamarád-hulič- mi tvrdí,že na některý lidi to nepůsobí hned a že když si nejdřív tak 3x,4x dáš klidně i velkou dávku,tak to s Tebou skoro nic neudělá,a třeba napopátý se prostě nějakým záhadným způsobem odbourá imunita nebo já nevim co a to,co s Tebou předtim nic nedělalo Tě zhulí jak prase
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
JJ, SMAL SEM SE PO TOM JEDNOU, A TO BYLO JESTE V KOMBINACI S ALKOHOLEM. SKODA, ZAVIDIM TAKOVYM JAKO JSI TY, ANEBO VLASTNE NE, HULIL BYCH TO FURT.
No, ty příznaky cos popisoval předtím, to sou přesně ty proč rozumnej člověk co nemůže 3 měsíce jen pařit v kuse nemůže hulit častěji než jednou za čas s kamošema, pže máš fakt pak paměť a synapse dočasně v prdeli a vůbec myslíš celkově pomalu, to není žádná diskotéka...
Corpse Grinder

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Slayter napsal:
Ruzovy sloni mi nechybej a vagon zradla sezeru po treningu tak jako tak..

Jinak v otazce bylo..vliv na svaly a na bouchani -coz sem pochopil jako tréning samotnej...vliv sem popsal..vyse.

To ze nekdo hulí jeden den a druhej de drtit zelezo..to je pak jasny,ze to vliv takovej jak sem psal mit nebude...
primej vliv je ale vic nez jasnej...p.s.:Migu ty uz bojujes i za ganju??

No jako lidi po tom maj ruzne stavy a taky zalezi model od modelu. Po hasi jsem treba dojebanej, ale po dobrych skerech se rezu i tri hodiny v kuse. Je to proste podle osobnosti, momentalni nalady, unavy, modelu atp.
Corpse Grinder

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2005 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Miguelito napsal:
Tyjo, teda jako teď nevím jestli to myslíš vážně, ale já když se zkouřím jakože pořádně, tak se bohužel směju pár hodin v kuse, zmiznou mi i tak dost mizivý zábrany co mám a sem nekotrolovatelná střela, vidím haluze vnímám jinak, i čas:)), vedu hlubokomyslný debaty a skládám nesmyslněji než normálně slova...fakt nevím, jestli si to myslel vážně, ale vlastně skoro každej koho znám je po trávě v luxusně dobrý náladě a rozpoložení, není možný že prostě tebe to jenom házelo do schízy (na každýho asi nepůsobí drogy stejně), blběs to tlačil do hlavy, blbej matroš nebo tak...?

Hej do schyzy dost drsne me dostal has, jel jsem domu autobusem a zdalo se mi ze vidim v okne jak nam hori barak, dokonala iluze, fuj, no a podruhe mi nic neudelal. A u ganji je to vazne podle modelu
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2005 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Corpse Grinder napsal:
Hej do schyzy dost drsne me dostal has, jel jsem domu autobusem a zdalo se mi ze vidim v okne jak nam hori barak, dokonala iluze, fuj, no a podruhe mi nic neudelal. A u ganji je to vazne podle modelu
Noo, já na hašu šel akorát ve škole říkat referát o Alexandru Makedonským, po chvilce sem odhalil veelkou chybu, a to že sem stáhl špatnej, o někom jiným, ale snažil sem se to kamuflovat, jako trochu sem se smál a mluvil si pro sebe a možná se nedíval úplně jako zřetelně do třídy...a po 10 minutách sem to odříkal a byl spokojenej, že to skoro nikdo neprokouk, a profesor mi oznámil, že to bylo krásný, ale že mi jaksi nerozuměl ani jedno slovo, takže to mám říct celý znovu .

Jo a ta schíza, se mi hašem přehulil frantík jeden, vytuhl a museli sme ho táhnout přes půl Le mans on nemohl ani chodit....A pak se mi Frantíci z domácí trávy u nás 2 poblili:))))...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bylinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: