|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký je Váš vztah k bylinkám? |
| Věřím jejich účinkům a užívám je pravidelně |
|
10% |
[ 3 ] |
| Věřím jejich účinkům a užívám je jen nárazově |
|
17% |
[ 5 ] |
| Věřím jejich účinkům, ale neužívám je |
|
44% |
[ 13 ] |
| Jejich účinky jsou mizivé |
|
27% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 1:16 am Předmět: |
|
|
no jo, Migu, při tom všem, co do sebe cpeš si tělo nějakých pár mg THC asi ani nevšimlo ;-)) Požer lysoně, to jsou prima stavy :-))
s ganjou mám zkušenost takovou, že jen prohloubí momentální náladu. Bavíš se, ok, budeš se bavit ještě víc. Ale když je nějaká depka, tak rači nehulím, bo bych si to taky pak mohl jít hodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miguelito

|
Zaslal: út srpen 09, 2005 6:22 am Předmět: |
|
|
| setit napsal: | no jo, Migu, při tom všem, co do sebe cpeš si tělo nějakých pár mg THC asi ani nevšimlo ;-)) Požer lysoně, to jsou prima stavy :-))
s ganjou mám zkušenost takovou, že jen prohloubí momentální náladu. Bavíš se, ok, budeš se bavit ještě víc. Ale když je nějaká depka, tak rači nehulím, bo bych si to taky pak mohl jít hodit. |
MAM ZA SEBOU TUTO ZKUSENOST:-) HODNE MNE Z TOHO BOLEL ZALUDEK, ALE ZAJIMAVY, NA TO, ZE TO ROSTE V LESE. ALE ASI BYSME BUD MELI ZALOZIT NOVY TOPIC, NEBO SE VRATIT K TEMATU. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 7:37 am Předmět: |
|
|
Ne, ne ! Ještě já ! Migu prosím.
To já jsem jednou pod vlivem alkoholu a společnosti vyhulil 5 SPART za večer a druhý den mě strašně bolela hlava.
Jo a moje žena říká, že když hulí , tak jí pak bolí celá pusa .
Taky zkušenosti , ne ? Co sportovci .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luck3r
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 7:51 am Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Ne, ne ! Ještě já ! Migu prosím.
To já jsem jednou pod vlivem alkoholu a společnosti vyhulil 5 SPART za večer a druhý den mě strašně bolela hlava.
Taky zkušenosti , ne ? Co sportovci . |
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út srpen 09, 2005 9:42 am Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Ne, ne ! Ještě já ! Migu prosím.
Taky zkušenosti , ne ? Co sportovci . |
JIRKO, SPORTOVEC BY SE NEJSPIS NEMEL DOTKNOUT ANI ALKOHOLU, ANI CIGARET, ANI ANABOLIK, ANI NICEHO JINEHO, ALE JSME JENOM LIDI... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
nikolas007
|
Zaslal: so srpen 20, 2005 1:25 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | můj kamarád-hulič- mi tvrdí,že na některý lidi to nepůsobí hned a že když si nejdřív tak 3x,4x dáš klidně i velkou dávku,tak to s Tebou skoro nic neudělá,a třeba napopátý se prostě nějakým záhadným způsobem odbourá imunita nebo já nevim co a to,co s Tebou předtim nic nedělalo Tě zhulí jak prase |
...vo imunitu tam snad ani tolik nejde ale spis si zacatecnik musi udelat urcitou "hladinku" THC v tele..... pak az ji mas tak staci jen malo a uz si v rausi.... Problem je ovsem kdyz napr. nekdo tlustej huli pak prestane a treba po pul roce cio byl Clean se rozhodne pro dietu=ze chce shodit. Tim jak ubudou kila semu jakoby "zahusti" koncentrace THC a muze se dostat do solidniho rause znova aniz by vedel odkud to prislo.... Neco se o tom da najit na webce Bohnicky psychiatrie= 1 muj znamej se tam ted prochazi po paloucku- taky byl casto "luxusne hozenej do pohody"....
Jinak ja uz nakou dobou pobyvam v Kodani- o prosluly Kodansky ctvrti Christiania si urcite uz slysel- tam meli kostky hashe a jointy vystaveny asi jako Vietnamci vystavujou v Cesku na trznici tricka- a obchod jel naplno... Reknu ti ale ze takovy quantum magoru a trosek jako tady (v DK) sem v Cesku (ani jinde) nepotkal za celej svuj zivot, takze kecy o mekkejch neskodnejch drogach ja uz davno nebastim...... _________________ pain is weakness leaving your body.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 20, 2005 2:02 am Předmět: |
|
|
nikolas007: ta tvoje teorie je stejný nesmysl jako třeba to, že napoprvé se nejde ožrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Corpse Grinder
|
Zaslal: so srpen 20, 2005 2:11 am Předmět: |
|
|
No ono flashback nebo jak se tomu nadava lze semtam zazit. Treba jeden mesic jsem mel obdobi kdy jsem hulil i 4x tydne a pak jsem si dal cokoladu a uz to bylo  ...a takovejch lidi znam vic...zajimave ze zrovna cokolada...s tim shazovanim...blbost...THC behem par mesicu totalne z tela vyloucis. Co se tyce nezhuleni se napoprve...zcela bezne, ja se taky zhulil az asi na druhy nebo treti pokus. Nekdy na zacatku cervna letos jsem hulil asi po pul roce...s kamosema, kteri taky nejakej patek nehulili nebo vubec...stahli jsme toho hafo a nic. O tyden pozdeji kazdej par prdku toho samyho a x hodin vysmati jak leca... _________________ Metal Forever! We are sons of northern darkness!
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: so srpen 20, 2005 8:38 am Předmět: |
|
|
Prvni zkusenost s travou: Vyhulil jsme to asi ve 4 lidech, skoncilo to a rikam si, hm vubec nic se nestalo. Dobry no... Pak behem nekolika minut se mi tak zamotala hlava, ze jsem si musel sednout na zem, abych sebou nesek. Sedim, svet se mi toci dokola a cim dal rychleji, rikam si husty :-) to jsem jeste nezazil, parada :-) Sedim na travniku a zaseknute koukam jak vitr hejbe vetvema stromu a hrozne se mi to libi. Svet je nadherny, jen tak sedim, modra obloha a tupe cumim na ty stromy... Tipuju, ze tak po hodine se mi pritizilo, psychicky, zacal jsem hrozne premyslet o zivote o smyslu zivota, zaclo me trapit spousta veci, ktery by mi byli normalne fuk. Zvedl jsem se a musel jsem odejit z party, musel jsem byt sam. Sed jsem si nekam na mez za vesnici a mel naladu pod psa. Jako v nejvetsi depce jsem tam v hroznem zaseku cumel hodiny na nejaky pole, furt premyslel a trapil se picovinama... Druhy den jsem si rek, zkusil jsem to a uz to nemusim. Ani spatny ani dobry, at si to lidi huli, ale ja to k zivotu nepotrebuju. Ale obcas si rikam, ze tomu dam druhou sanci :-) _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|