|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy? |
| Ano |
|
53% |
[ 14 ] |
| Ne |
|
46% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Shrek

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | DrLift napsal: | | Jurass napsal: | | DrLift napsal: | | Jirka napsal: | Soutěže družstev (ligu) jsem taky měl raději než jednotlivce , i když jsem dost individualista. Atmosféra je nepopsatelná , hlavně pro toho , kdo je zažraný.
Bohužel, 2x jsem nedal základ , vždy v trhu. Když vás čtu , tak se mi stýská. |
Jo jo druzstva jsou fajn. Toho ze bych nedal zaklad se hodne bojim. Nastesti se mi to jeste nikdy nestalo. Nechtel bych byt v kuzi kluku, kteri nedali zaklad a my kvuli nim spadli z extraligy.... | nedat základ v powerliftu může jenom |
No aby ses jednou nedivil. Stane se to asi vetsine lidi.... |
nestane se mi to, pokud je člověk trochu odpovědněj tak si dá první pokus vždy o něco nižší než je maximum. To co má odzkoušeno z tréninku že dá v pohodě. Na druhý pokus se snažim udělat nebo vyrovnat svuj osobák a na třetí už nemám hlavu abych něco zvládl... to platí pokud nemissnu ten 2. To je moje (i Melounkova a Mrmzova) strategie. myslím že je to logický ne? |
No přiznám se, že mě se to už jednou (více už snad ne) stalo. A stalo se to právě v době kdy jsem přestupoval do nového oddílu a byl vybrán do družstva. Bylo to v benchpressu. Dal jsem si o 10kg méně než v přípravě. Dostal jsem 2 neplatný pokusy 2:1 a ve třetím jsem to nezvládl už vůbec. Naštěstí se nešlo na postup (který se povedl další rok) a nakonec jsme ani poslední nebyli.
Všechno je jednou poprvé
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 7:17 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Přesně tak. 1.pokus je o pohodě, musí Tě to začít bavit. Mě nejvíc baví 2.pokus. |
Ja jsem vzdycky pred 1. pokusem v kazde discipline pekne vyklepanej. Vim, ze jsou to vahy, ktere bych mel zvladnout, ale stejne z toho mam vzdycky strach.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
Ach jo, tak se nam sestava pro extraligu a 1.ligu, pekne rozpada. Uz jsem si skoro jistej, ze 1.ligu nevyhrajem
Nejak mne presla na ty zavody chut, placat se nekde uprostred je nuda. Mam rad kdyz se jde bud o spici nebo o sestup.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:07 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | Ach jo, tak se nam sestava pro extraligu a 1.ligu, pekne rozpada. Uz jsem si skoro jistej, ze 1.ligu nevyhrajem
Nejak mne presla na ty zavody chut, placat se nekde uprostred je nuda. Mam rad kdyz se jde bud o spici nebo o sestup..... | tak mě vemte na hostování do teamu a hned to bude drama o sestup
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 6:27 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | DrLift napsal: | Ach jo, tak se nam sestava pro extraligu a 1.ligu, pekne rozpada. Uz jsem si skoro jistej, ze 1.ligu nevyhrajem
Nejak mne presla na ty zavody chut, placat se nekde uprostred je nuda. Mam rad kdyz se jde bud o spici nebo o sestup..... | tak mě vemte na hostování do teamu a hned to bude drama o sestup |
Takovy kone mame taky. Navic uz je po prestupnich terminech
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 6:28 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | No, to budete muset posílit prvoligový team někým z 2.ligy, ne? |
To uz by asi nemel kdo zavodit
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 6:57 am Předmět: |
|
|
| Shrek napsal: | Tak se nám ta II. liga nějak přiblížila co? Ten posun na 29.10. nemusí každému udělat radost. Co vy na to borci ??? |
Nam je to jedno. My muzem vyhrat kdykoliv
p.s : letos to ale nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:40 pm Předmět: |
|
|
Me je to jedno ja prohraju vzdycky _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | Me je to jedno ja prohraju vzdycky |
deja vu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:52 pm Předmět: Re: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 7:24 pm Předmět: Re: |
|
|
Tak jak jste na tom či víte složení družstev na 2.ligu?
Doufám, že jsou všichni rozmlácení jako my.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|