|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik lidí překoná světový rekord v mrtvém tahu drženém malíčky? |
| 1) Nikdo |
|
5% |
[ 1 ] |
| 2) Jeden |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3) Více |
|
17% |
[ 3 ] |
| 4) Více, včetně DrLifta. |
|
76% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
Lifter750
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 12:09 pm Předmět: Re: |
|
|
Sir Marlon Rollbarelman se přes léto pěkně vysekal. Není divu, hovězí steaky pana Přeobrovskélýtka (místní kuchař) dělají své. Jinak doporučuji navštívit pizzerii v kempu Borný a pozřít flákotu. Neskutečně lahodné delikatesy. Půl kila krvavého hovězího na pepři se špagetami a sedíte s talířem v sedmém nebi..už mi zase tečou sliny..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kulsud
|
Zaslal: čt září 01, 2005 8:37 am Předmět: Re: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: čt září 01, 2005 8:52 am Předmět: Re: |
|
|
Kulsud pravdu dí. Jo, právě mi přišel volný dres. Thanx, Rollbarelman..
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 01, 2005 9:07 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Kulsud pravdu dí. Jo, právě mi přišel volný dres. Thanx, Rollbarelman.. |
Poslys, nebylo by lepsi rikat Martinovi jenom Barel? Prislo by mi to vystiznejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Kulsud
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 01, 2005 10:41 am Předmět: Re: |
|
|
| Kulsud napsal: | Anglická přezdívka Rollbarel je složená ze dvou slov, stejně jako Stehnoruka. Tedy Roll - barel jako Kul - sud. Tedy by nebylo výstižnější říkat mi jen Sud. Je to sice krátké a výstižné, ale zavádějící. Mylím, že tobě by se taky nelíbilo, kdybychom ti říkali Doktor Výtah |
Mne je celkem jedno jak mi kdo rika. Krom toho tu prezdivku jsem si dal jen z recese. Nic jsem ti nesledoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:14 am Předmět: Re: |
|
|
Lift je jestě jedna přeslazená limonáda. Třeba je DrLift labužníkem a poživatelem této limonádky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:15 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Lift je jestě jedna přeslazená limonáda. Třeba je DrLift labužníkem a poživatelem této limonádky. |
A TY JSI TECH SVOJICH 3000 KG TVAROHU ZAPIJEL 750 LITRAMA LIFTU. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:22 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Lift je jestě jedna přeslazená limonáda. Třeba je DrLift labužníkem a poživatelem této limonádky. |
To nejsem. Ne ze bych lift nemohl, ale nepotrpim si na piti s bublinkama. Jedinou vyjimkou, kdy mi piti s bublinkama opravdu chutna je kola s rumem
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:22 am Předmět: |
|
|
JOJO, JELITA JSOU HAFO LEPSI NEZ TVAROH:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:24 am Předmět: Re: |
|
|
Cola v rumu je samozřejmě Diet Coke..
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 01, 2005 11:25 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | JOJO, JELITA JSOU HAFO LEPSI NEZ TVAROH:-) |
ale jen pokud jsou na taliri a ne ne zadech
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|