2.liga v powerliftingu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu  Úvodní stránka -> Soutěže -> 2.liga v powerliftingu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy?
Ano
53%
 53%  [ 14 ]
Ne
46%
 46%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Azrael

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2005 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem myslel ze mas plny rukavy cpavku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sešívaný

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2005 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Ach jo, tak se nam sestava pro extraligu a 1.ligu, pekne rozpada. Uz jsem si skoro jistej, ze 1.ligu nevyhrajem

Nejak mne presla na ty zavody chut, placat se nekde uprostred je nuda. Mam rad kdyz se jde bud o spici nebo o sestup.....

Jo, nevyhrajem... to jsou mi pěkné kecy, nakonec jste tam dojeli v nejsilnější sestavě a suverénně vyhráli.
Mrmza

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2005 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:

Jo, nevyhrajem... to jsou mi pěkné kecy, nakonec jste tam dojeli v nejsilnější sestavě a suverénně vyhráli.

Jedeš za Olympii?
DrLift

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2005 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:
DrLift napsal:
Ach jo, tak se nam sestava pro extraligu a 1.ligu, pekne rozpada. Uz jsem si skoro jistej, ze 1.ligu nevyhrajem

Nejak mne presla na ty zavody chut, placat se nekde uprostred je nuda. Mam rad kdyz se jde bud o spici nebo o sestup.....

Nakonec to opravdu klaplo a celkem s velkou jistotou. Vyhrali jsme asi o 130 bodiku coz je hodne. Puvodne totiz nemel jit Karlik Ruso. Nakonec nam pomohl. Zadarilo se nam i v absolutnim poradi (ktere se bohuzel nevyhlasovalo.), byli jsme 1,3,4 a mozna 5 (tim poslendim mistem si nejsem jistej).

Vyborne zvedal hlavne mladej Kulsud. Mel silu jako prase. Skoda, ze ztratil rovnovahu s 310kg ve drepu, silu mel totiz minimalne na 320kg.

Krome vykonu predvedl mladej Kulsud taky peknou scenku, kdyz mu ujely nohy a zabandazovanej a v dresu upadnul na zada ja pytel brambor. Samozrejme se mu nedarilo se zvednout. Jen lezel na zemi jak brouk a trochu mrskal nohama V prvni chvili jsem se vydesil, ze omdlel .

Dalsi perlicku predvedl Kaliba na svem tretim pokusu v benchi (tusim ze 200kg). Stezoval si nam, ze ho picha v loktu, pak sel na pokus spustil to a samozrejme ho v tom loktu pichlo. Kdyz mel cinku na hrudniku vykriknul ne a chtel, aby mu to nakladaci odebrali. Nikdo se k tomu nemel, takze zabral a zvednul to. Samozrejme to bylo 3:0 platny

Famozni mrtvolu tam predvedl jeden kluk z Olympie Zlin. 305kg bez naznaku jakehoholiv vypeti. Mel minimalne na 320kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2005 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uff, ještě že vypichuješ ty unikátní výkony. Jinak bych měl depku:)
Velmen

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2005 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak Jurass chci reportaz!?
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2005 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neboj, bude. Ale 2. liga je až v sobotu:)
DrLift

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste k te 1.lize. Bylo to divny, ale takhle klidnej jsem na zavodech jeste nikdy nebyl. Zadna nervozita, vubec nic. Byl jsme si vedom toho, ze to nebude zadnej zazrak a nervozita kupodivu vubec neprisla (nakonec jsem byl s mejma vykonama az na bench spokojenej.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 7:59 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Tak asi pěknej závod. kolik jsi teda dal, DrLifte? A řekneš mi už, kdo za Vás půjde 2.ligu?
Kulsud

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 9:16 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

To Jurass: Nemůžeš napsat, že vypadnout na závodech může jenom . Jak napsal DrLift, svoji roli sehraje také nervozita a hlavně vůle rozhodčích. Co ti je platný, že váhu zvedáš levou zadní i po opici, když se to třeba nemusí líbit rozhodčím. Nedávno jsem nedostal pokus za to, že jsem měl činku na dřep moc nízko na ramenou . Nikdy mi to nikdo nevyčetl a hle, najednou to bylo tady. Pokus jsem musel opakovat. Každému závodníkovi se to stalo minimálně jednou. Podívej se na výsledkové listiny z ME nebo MS. Šampióni vypadávají. Navíc dnešní dresy ti nedovolují jít třeba na 80%. Spoustu špiček volí základ na hranici maxima. Dovoluji si tvrdiž, že jestli budeš zvedat dál, také se ti to jednou stane. Je to nepříjemné, ale je to součást tvého závodnického života.
Mrmza

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 9:19 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Kulsud napsal:
Navíc dnešní dresy ti nedovolují jít třeba na 80%.

Drepovaci titany a hloubka mám zaděláno na průser....
DrLift

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 10:09 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Tak asi pěknej závod. kolik jsi teda dal, DrLifte? A řekneš mi už, kdo za Vás půjde 2.ligu?

745kg. Zavod byl diky nakladacim fajn. Celkem jim to odsejpalo a zachrana byla bez problemu. Na 90% zavodu trnes hruzou, ze te nechytej, ale tady to bylo v pohode. Zadny karambol nebyl.

2.ligu pujde Slanicka, Slovak, Striska, Vacek. Samy stary kozaci. Vekovej prumer asi tak 35. Pochybuju, ze tam bude mit nekdo starsi druzstvo

slusnej vykon by mohl dat Slanicka. Slovak ma vyhrezlou plotynku a diky tomu ma obrovske problemy s benchem (neciti ruku, da asi 20-30kg pod osobak). Na Strisku jsem docela zvedavej, u nej vubec nemam tuseni. M.Vacek na tom asi nebude nijak oslnive.
Velmen

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass: A joo ja pako zapomel...taxe tesim a drzim palce! Dr.Liftovi a jeho teamu gratuluji ke skvelemu vykonu!
Kulsud

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 11:57 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

já každopádně též gratuluji k super výkonům a k osobním rekordům. Kolik podle DrLifta bude dělat Sláňa. Přes 700?
DrLift

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 1:20 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Kulsud napsal:
já každopádně též gratuluji k super výkonům a k osobním rekordům. Kolik podle DrLifta bude dělat Sláňa. Přes 700?

Slana by tech 700kg mohl pokorit. Na zkousce drepnul regulerne 250 a zatlacil 210!. 250kg v tahu nedal, ale uvidime co s nim udelaji divaci. 240 by melo byt jistejch. Na to, ze zacal v trojboji soutezit vlastne tusim az vloni je to pekny.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: