2.liga v powerliftingu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu  Úvodní stránka -> Soutěže -> 2.liga v powerliftingu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy?
Ano
53%
 53%  [ 14 ]
Ne
46%
 46%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 1:22 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Kulsud napsal:
já každopádně též gratuluji k super výkonům a k osobním rekordům. Kolik podle DrLifta bude dělat Sláňa. Přes 700?

Jo jo diky. Koukejte makat at nespadnete z extraligy a pristi rok budem jezdit zas ve dvou druzstech jak za starejch casu. Navic by mohlo byt realny, abyste pristi rok vyhrali a my bojovali o medailicku a to by bylo super!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sešívaný

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Mrmza: Ano, závodím za Olympii. Byla to moje první soutěž družstev a zjistil jsem, že mě to baví ještě víc jak individuální soutěž, kde jedu na vlastní triko.

to DrLift: Ještě, abys byl nervózní, většinu času jsi tam prospal... Ale jinak respekt, styl, jakým jsi valil dřepy (ale i bench), byl obdivuhodný: jít s 270 kg pomalu dolů, tam se zastavit a potom zase pomalu nahorů, to byl opravdu kvalita. Jinak ten borec z obdivuhodnou mrtvolou byl Honza Schmidt od nás, formu měl opravdu perfektní, 280 zvedl jak rozcvičovací váhu. 305 šlo taky hodně pěkně. Min. na 320 měl. Mrtvola nám šla celkově dobře, před ní jsme byli snad 6 nebo 7 a mrtola nás vytáhla na 4.místo.

Já osobně jsem se závody taky spokojený. Ač jsem jel po několika měsících silový trénink jen tři týdny a navíc jsem měl hroznou životosprávu (problémy ve škole) a stratil několik kilo, tak jsem si nakonec vylepšil maximum o 10 kg, hlavně díky osobáku v mrtvole. Byla tam letos ale pořádná konkurence. Když jsem letošní výsledky srovnával s loňskými, tak jsem zjistil, že loni by jsme byli bez jednoho bodu první.
maska

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no nakonec jedeme taky 2. ligu místo extraligy, z který jsme díky nemoci jednoho vypadli.před 3 týdnama, rozhodli jsme se že postavíme 2 družstva z Jihlavy, jedno budou naprostí začátečníci, i když ne věkem a pak 2. družstvo kde budu já a kluci co měli jet extraligu.ale myslím že moje výkony je moc nepodpoří, byl jsem na operaci s okem tak prakticky už měsíc nic nezvedám.no uvidíme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DrLift

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maska napsal:
no nakonec jedeme taky 2. ligu místo extraligy, z který jsme díky nemoci jednoho vypadli.před 3 týdnama, rozhodli jsme se že postavíme 2 družstva z Jihlavy, jedno budou naprostí začátečníci, i když ne věkem a pak 2. družstvo kde budu já a kluci co měli jet extraligu.ale myslím že moje výkony je moc nepodpoří, byl jsem na operaci s okem tak prakticky už měsíc nic nezvedám.no uvidíme.

Poslys nechces RageX vel. 50 za 1.000,- (mohl bys ji dat Shrekovi, misto te cos mu ji rozerval na ME) Prip. kdokoliv jiny? Pouzival jsem ji jen ja, takze neni nijak zvlast vytahana.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:34 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Lifter750 napsal:
Tak asi pěknej závod. kolik jsi teda dal, DrLifte? A řekneš mi už, kdo za Vás půjde 2.ligu?

745kg. Zavod byl diky nakladacim fajn. Celkem jim to odsejpalo a zachrana byla bez problemu. Na 90% zavodu trnes hruzou, ze te nechytej, ale tady to bylo v pohode. Zadny karambol nebyl.

2.ligu pujde Slanicka, Slovak, Striska, Vacek. Samy stary kozaci. Vekovej prumer asi tak 35.

Pěknej výkon. U nás to bude ruleta. Já mám koleno špatný a nejdu vůbec už tak slabej dřep. Další neznámou bude Lubošek Šosů. Asi si ho pamatuješ z Poháru v mrtvém tahu na Borném. Křičel tam s třema metrákama v ruce: Sparta Praha , mistr ligy !

No, k tý Spartě, v neděli jsem na ní byl. Koukal na ten temnej výsledek a ještě zmoknul, takže se cpu Paralenem. Lahoda.
Lifter750

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:36 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Jinak tu 50 Rage-X, by možná kluci vzali. Ve čtvrtek k vám jedou na nákup.
DrLift

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 11:19 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:

Ten Lubosek vypadal hodne sline. Pokud projde pres drepy mohl by dat hodne peknej vykon.

OK. Vyperuji a necham ji ve skladu at se na ni muzou mrknout.
Kulsud

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 12:24 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Lifter750 napsal:

Ten Lubosek vypadal hodne sline. Pokud projde pres drepy mohl by dat hodne peknej vykon.

RAGE x za talíř to je krasavec. Asi půjdu do fronty, jestli mě Stehnoruka se svýma kobylama nepřeválcuje.
DrLift

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 12:29 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Kulsud napsal:
DrLift napsal:
Lifter750 napsal:

RAGE x za talíř to je krasavec. Asi půjdu do fronty, jestli mě Stehnoruka se svýma kobylama nepřeválcuje.

Jenze krasavec mne nastval. Dal jen 185kg tak musi z domu Navic prodavat Titan a benchovat v INZERU pusobi dost divne. Vezmu si F6.
maska

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
maska napsal:

Poslys nechces RageX vel. 50 za 1.000,- (mohl bys ji dat Shrekovi, misto te cos mu ji rozerval na ME) Prip. kdokoliv jiny? Pouzival jsem ji jen ja, takze neni nijak zvlast vytahana.

tak mi ji pošli já ji beru
DrLift

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

docela koukam že i jiné kategorie (junioři,masters) se počítají do výkonnostních tříd jako muži, to je trochu divný ne Lifte? když si chci splnit třídu tak je jedno na které soutěži to udělám, vždy by se to mělo přepočítat na aktuální kategorii ve které se věkově nacházím
DrLift

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
docela koukam že i jiné kategorie (junioři,masters) se počítají do výkonnostních tříd jako muži, to je trochu divný ne Lifte? když si chci splnit třídu tak je jedno na které soutěži to udělám, vždy by se to mělo přepočítat na aktuální kategorii ve které se věkově nacházím

Nemas tak uplne pravdu. Na muzske souteze se jako kvalifikacni kriterium berou pouze muzske vykonnostni tridy (a ne veteranske nebo juniorske). Proto se uvadi muzske vykonnostni tridy, to ze jsi krome toho udelal nejakou juniorskou tridu se samozrejme vede v patrnosti a slouzi to k juniorskym soutezim. Pokud bys byl na juniorske soutezi budou u lidi uvedeny juniorske tridy.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně, jde mi o to že pujdu na mužskou soutěž a udělám tam horší výkonnostní třídu než bych udělal na juniorech (tabulky). A když se chci kvalifikovat potom na juniory tak se bere v potaz stále ta jedna třída z mužů nebo se ten výkon přepočítá na juniorský a podle toho se kvalifikuju/nekvalifikuju?
DrLift

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
jasně, jde mi o to že pujdu na mužskou soutěž a udělám tam horší výkonnostní třídu než bych udělal na juniorech (tabulky). A když se chci kvalifikovat potom na juniory tak se bere v potaz stále ta jedna třída z mužů nebo se ten výkon přepočítá na juniorský a podle toho se kvalifikuju/nekvalifikuju?

Ale to vubec ne, asi jsem to blbe napsal. Pocita se ti jak ta muzska tak ta juniorska z jednech zavodu, takze kdyz pujdes na zavody muzu, bude se hodnotit tvuj vykon podle muzske VT a na juniorskou soutez ten samy vykon dle juniorske VT. Uz je to trochu jasny?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: