Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miguelito

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AD JEDNA, VIDEL JSEM TO UZ PRED MESICEM, TAKZE SI TO NEVZPOMENU, AD DVE TECH OTAZEK BYLO ASI TAK MILION, TAK TO TADY NEBUDU ZASIRAT... POCKAME SI, CO NA TO REKNE PROFESOR JURASS:-)
Ondřej1

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
sem si vsim ze dneska davaj film Ti druzi fakt doporucuju kdo nevidel...
jinak pod povrchem je taky dobrej (dobry lekaci sceny...)
no o panovi prs. ani nemluvim:D
To byl dobrej film, myslím že to není klasickej horor, po kterém by se člověk bál jít na záchod, ale ty lekací scény tam jsou dobrý. Jak ta stará ženská otevře tu skříň, kde jsou ty děti, tak to mě docela dostali

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondřej1

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
AD JEDNA, VIDEL JSEM TO UZ PRED MESICEM, TAKZE SI TO NEVZPOMENU, AD DVE TECH OTAZEK BYLO ASI TAK MILION, TAK TO TADY NEBUDU ZASIRAT... POCKAME SI, CO NA TO REKNE PROFESOR JURASS:-)
To bylo nasprosto jasný Ta holka byla členkou nějaký teroristický organizace s hlavním sídlem v Turecku. Jejím zakladatelem byl ten dědek, co ho nakonci pořízla, ten sbíral opuštěné děti v turecku, kterým pak "vymejval mozek" a dělal si z nich svojí skupinu. Reno ("Šifr") byl polda, kterej se dlouhý léta snažil k téhle skupině (Vlci) dostat, to že byl jakoby vyhozenej od policie bylo součást plánu, aby se k té skupině mohl lépe dostat. Nakonci vlastě policie v turecku dělala na tuhle skupinu zátah. Ta holka byla původně členkou té skupiny Vlci, jenomže jim to nežrala, takže když jí dali za úkol dostat drogy do Francie, tak drogy ukradla a nechala si udělat plastiku, aby jí nenašli. Pak při nějakém zátahu na tureckou komunitu (mafii) byla zraněná a zatčená. Nějaká složka policie (protiteroristické) zkoumala možnost vymývání mozků chyceným teroristům a jejich následovné použití pro odhalení jejich původní organizace. Použili pro výzkum právě tuhle holku (aniž by věděli, že byla původně členkou té skupiny Vlci). Snažili se jí vnutit novou identitu, že má manžela (to byl polda)... Ona ale časem začala mít pocit, že není vše vpořádku a utekla, aby zjistila svojí skutečnou identitu. Pak jsou tam je ještě vraždy těch holek, to dělal ten magor, co ho nakonec zastřelili, podle mně to byl jenom nějakej "náboženskej" rituál, obětoval je nějaké bohyni či co. Ten Šifer se tu holku snažil dostat kvůli těm drogám, protože byl vlastně naoko členem té skupiny Vlci (jako tajnej polda), takže jí chtěl klidně i zabít. Kdežto ten mladej polda se jí snažil zachránit, byl do ní myslím i zamilovanej. Nakonec při tom zátahu na Vlky tu holku zachránili, postříleli teroristy a zabili i toho vraha, takže se vyřešili 3 případy jednou ranou. Už tomu rozumíš?

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Miguelito

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NO JAK TAK KOUKAM, TAK TOMU ROZUMIM PODSTATNE VIC NEZ TY. TEN VRAH, CO ZABIJEL TY HOLKY ZABIJEL TY, KTERE JI BYLY PODOBNE - PROC ASI - PROTOZE HO SEDI VLCI VYSLALI ABY SE JI POMSTIL ZA TO, ZE ORGANIZACI OKRADLA... A ZE TO DELAL RITUALNE BYLA JENOM TRESNICKA NA DORTU.
HOVADO

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes ve 22.20 bude na nově PEKLO, nedávno sem to videl u kámoša a je to vcelku dobrý..
Hefaistos

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HOVADO napsal:
dnes ve 22.20 bude na nově PEKLO, nedávno sem to videl u kámoša a je to vcelku dobrý..

No, sice tyhle filmy nemusim, ale jelikož tam hraje Van Damme , na kterym sem vyrostl, tak sem viděl a celkem dobrý.

Nutno říct, že tenhle film se od jeho ostatní dost liší. Už to neni takový to "že sebere poslední síly, nasere se, udělá jednu dvě otočky a skolí soupeře". V tom je to rozhodně lepší.

Ale pro příznivce Van Damma pozor: je to vcelku novej snímek, a je vidět, že i na "nestárnoucím" Van Dammovi se čas podepsal
major john matrix

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo je to docela dobrej film,nejlepsi je ten namakanec jak se s nim pere na konci
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase to trochu ozivim, konecne sem shlidl film Mrtva nevesta.. nejlepsi film co sem za posledni dobu videl.. Tim Burton je proste buh a Johnyho Deppa sem uplne videl v ty hlavni roli.. kdo nevidel, vrele doporuju se podivat
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já viděl Těžkou Váhu...sympatický
taky dneska novej díl South Parku...rozpačitý
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
já viděl Těžkou Váhu...sympatický
taky dneska novej díl South Parku...rozpačitý

kterej South Park ?
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

byl sem na premiere Heryho potrra... jako fakt doporucuju ...

jinak nejakej film na zamysleni :12opic supa:D
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno (týden-dva zpátky) dávali na ČT2 vynikající film, už sem ho viděl dřív, ale rád sem se na to podíval znova.

Jmenuje se "V ložnici":
http://www.czech-tv.cz/program/1089044079-09.08.2004-20:55-2.html

Je to i na DVD, měl-li by někdo zájem.

vynikající film - bezmocný rodiče nemůžou udělat nic proti vrahovi, kterej jim zabil dítě (zaplatil kauci + max. trest mu hrozilo 5let). Jejich psychický rozpoležení postupně graduje až...

Opravdu dobrá scéna: Otec, kterej se nemůže smířit s tim, že byl vrah propuštěn na kauci, soud má až za dva roky, a mezitim ho jeho žena potkává v krámech, na ulici atd. Zajde za právníkem, aby mu řekl co může udělat. A ten mu zaobalil do právnickejch frází, že vlastně nemůže dělat nic a /teď ta scéna/ jak právník mluví a mluví tak ten otec začne chrastit klíčema v kapse, postupně víc a víc, až už ho vůbec nevnímá a slyší jenom řinčení klíču.
Tahle scéna v kostce zachytila ty pocity, který otce nakonec přiměli k odplatě.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle film doporučuju.

JJ Harry Potter , ale ten kdo nečetl knížku se o hodně připravil, bo do filmu se samozřejmě nevejde všechno, takže tam chybí různý události, vývoj děje, ...atd.
Apofis

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přelet nad kukavčím hnízdem:)
Skvělej film! Hlavně můj oblébenec Jack Nicholson.
Starší ale potěší...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: