|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S registrovaným partnerstvím homosexuálů: |
| rozhodně souhlasím |
|
29% |
[ 32 ] |
| spíše souhlasím |
|
15% |
[ 17 ] |
| nevím, je mi to jedno |
|
19% |
[ 21 ] |
| spíše nesouhlasím |
|
12% |
[ 13 ] |
| absolutně nesouhlasím |
|
22% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 107 |
|
| Autor |
Zpráva |
Meyer
|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Meyer napsal: | | LJ napsal: | | Meyer napsal: | | LJ a ty se taky prober.Je rozdíl.když nemáš jednoho z rodičů a když tě vychovávají dva homosexuálové (bez urážky).Teď myslím ohledně reakcí okolí v mladším věku,pubertě.Myslíš jako,že když vypustíš třeba v pubertální třídě,že máš dva tatínky,tak se to bude rovnat,tomu,cos s tím postavil do roviny.Na to zapmeň.Rozhodně to bude blok pro to děcko a rozhodně to nenechá okolí bez povšimnutí. | No ještě že to víš tak dobře. Přeju ti, abys měl homosexuální dítě. Pak budeš mít asi blok,až o tom budeš s kamarádama muset mluvit. | Já jenom říkám,že to,že bude mít děcko homosexuální rodiče,ho může v určitým věku,hlavně třeba puberty,"postavit do kouta" a izolovat.Myslím hlavně ohledně svých vrstevníků.Což může mít následky na vývoji jeho osobnosti...... | Jo a já říkám že to je blbost. Můj bratr je v pubertě a nikdo ho za to, že má matku lesbičku, neizoluje, protože to nikoho nezajímá a nikomu to nepotřebuje ani cpát. Máš zkreslený představy. | Tak když tvůj bratr........tak to tak rozhodně platí obecně......ale už se nebudem hádat,stejně se neshodnem.A dělej se sebou něco v té posilovně,viděl sem tě a je to hrůza
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:13 am Předmět: |
|
|
| Meyer napsal: | Tak když tvůj bratr........tak to tak rozhodně platí obecně......ale už se nebudem hádat,stejně se neshodnem.A dělej se sebou něco v té posilovně,viděl sem tě a je to hrůza | Já mám nejlepší formu jakou sem kdy měl teď:)...Kdy si mě potkal? POkud sem byl zrovna spálenej , tak to bylo včera a začal sem HST:), pokud to bylo předtím, tak sem měl možná i ty růžový ponožky . Ale fakt nechápu proč ses nepředstavil .
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:30 am Předmět: |
|
|
Ošemetná otázka.Roli hraje jakou měrou se na vzniku opačné orientace podílí biologická a jakou sociální determinace.Můj názor je, že v dnešních dnech se velkého vlivu dostává i té sociální,ale nemám to nijak podložené. Zdá se mi, že se homosexualita stává modou, životním stylem. Stáhl jsem si nějaké studie, tak uvidím jak si stojí poměr obou determinací. Zajímá inforamce poskytuje serever www.exodus.cz.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:39 am Předmět: |
|
|
| AlesHD2 napsal: | | Ošemetná otázka.Roli hraje jakou měrou se na vzniku opačné orientace podílí biologická a jakou sociální determinace.Můj názor je, že v dnešních dnech se velkého vlivu dostává i té sociální,ale nemám to nijak podložené. Zdá se mi, že se homosexualita stává modou, životním stylem. Stáhl jsem si nějaké studie, tak uvidím jak si stojí poměr obou determinací. Zajímá inforamce poskytuje serever www.exodus.cz. | Ty zase mudruješ ... současná věda považuje bi/homo sexualitu za 100 procentně genetickou záležitost kterou sociální prostředí nijak neovlivní. A jinak bych spíš řekl, že se míň lidí za svou orientaci stydí.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:46 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | AlesHD2 napsal: | | Ošemetná otázka.Roli hraje jakou měrou se na vzniku opačné orientace podílí biologická a jakou sociální determinace.Můj názor je, že v dnešních dnech se velkého vlivu dostává i té sociální,ale nemám to nijak podložené. Zdá se mi, že se homosexualita stává modou, životním stylem. Stáhl jsem si nějaké studie, tak uvidím jak si stojí poměr obou determinací. Zajímá inforamce poskytuje serever www.exodus.cz. | Ty zase mudruješ ... současná věda považuje bi/homo sexualitu za 100 procentně genetickou záležitost kterou sociální prostředí nijak neovlivní. A jinak bych spíš řekl, že se míň lidí za svou orientaci stydí. |
Řada prací má stanovený cíl a pouze hledá prostředky k jeho dosažení.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:52 am Předmět: |
|
|
Tolik lidí mezi námi už neví, kdo jsou. Doopravdy. Ve skutečnosti. Homosexualita je veliká otázka, která se dotýká tolika z nás a tolik z nás trápí! Tolik z vás ji žije.
Z knihy "Homosexuální", Daniel Ange
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | Vetsina nazoru mi pripada tak,ze cesko,potazmo slovensko,jsou porad rozvojove staty a lidi tak i mysli..
Tim ze vec schvalili,neznamena,ze se buzny zacnou nejak vic projevovat a ukazovat..ono to totiz nebylo trestne ani predtim,jde tam hlavne o veci,jako je dedictvi po partnerovi atd.Proto si myslim,ze je dobre,ze to proslo..
Pokud jde o to,ze budou treba dva chlapi vychovavat dite,ktere samozrejme adoptuji,myslim,ze jen tak jim dite nevydaji,urcite tam budou prisnejsi parametry,nez u hetero a navic decku bude lepe v rodine (i kdyz homosexualni)nez v decaku..
Muj nazor nikomu nenutim.. |
nez abych opisoval tak jen snad: jo mas recht.. s timdle souhlasim
|
|
| nahoru |
|
 |
drak
|
|
| nahoru |
|
 |
Missues
|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 8:59 pm Předmět: |
|
|
To s tou výchovou je asi blbost, ne?
BTW: Zdravím Homolku.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 11:32 pm Předmět: |
|
|
| drak napsal: | | AlesHD2 napsal: | Tolik lidí mezi námi už neví, kdo jsou. Doopravdy. Ve skutečnosti. Homosexualita je veliká otázka, která se dotýká tolika z nás a tolik z nás trápí! Tolik z vás ji žije.
Z knihy "Homosexuální", Daniel Ange |
že ty se aleši bojíš že máš trošku homosexuální sklony? |
Ne,toho se vážně neobávám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 8:33 am Předmět: |
|
|
NO ja napriklad nesouhlasim s r.partnerstvim ne proto,ze by snad me vadilo,ze budou mit homos "svatebni noc" .. to je mi celkem jedno,naopak podle me je nevhodne,ze budou mit ulevu z dani pri dedeni majetku po sobe,protoze doted to mohli delat pres zavet a to se dani.
Rodina (Muz a Zena) obecne se bere,ze vychovaji dite (ktere bude patit dane..proto ta uleva pri vzajemnem dedeni) to u homos nevidim..oni nemaj jaksi systemove sanci sami zplodit potomka--a navic je tu velka sance,ze se budou dozadovat /casem/ adopce..podle systemu: podej prst a vezmou celou ruku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:17 am Předmět: |
|
|
a proc by homousi nemeli mit pravo na dedeni tak jako ostatni lidi co zijou v partnerstvi... ty proste nesnasis buzeranty a smrdi to z tebe na sto honu.uz jsi to predvedl mockrat. radsi nebudu na tvoje vylevy o homousich vubec reagovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:20 am Předmět: |
|
|
| Meyer napsal: | | LJ napsal: | | Meyer napsal: | | LJ a ty se taky prober.Je rozdíl.když nemáš jednoho z rodičů a když tě vychovávají dva homosexuálové (bez urážky).Teď myslím ohledně reakcí okolí v mladším věku,pubertě.Myslíš jako,že když vypustíš třeba v pubertální třídě,že máš dva tatínky,tak se to bude rovnat,tomu,cos s tím postavil do roviny.Na to zapmeň.Rozhodně to bude blok pro to děcko a rozhodně to nenechá okolí bez povšimnutí. | No ještě že to víš tak dobře. Přeju ti, abys měl homosexuální dítě. Pak budeš mít asi blok,až o tom budeš s kamarádama muset mluvit. | Já jenom říkám,že to,že bude mít děcko homosexuální rodiče,ho může v určitým věku,hlavně třeba puberty,"postavit do kouta" a izolovat.Myslím hlavně ohledně svých vrstevníků.Což může mít následky na vývoji jeho osobnosti...... |
Možná stejně tak, jako když jeden z rodičů ( popř. oba ) chlastá, nebo je v base, nebo fetuje, nebo krade, nebo je fyzicky či psychicky jiný...
Dětem nemůžeš vyšlapávat cestičku, děti se už musejí sami stavět překážkám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:27 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | a proc by homousi nemeli mit pravo na dedeni tak jako ostatni lidi co zijou v partnerstvi... ty proste nesnasis buzeranty a smrdi to z tebe na sto honu.uz jsi to predvedl mockrat. radsi nebudu na tvoje vylevy o homousich vubec reagovat... |
nereaguj..pac nemas vecnej argument: kampak se podela ta tolerance,stokrat proklamovana??
jakmile nekdo nesouhlasi s mainstreemem hned je z nej fasista,rasista a dalsi mozny -isty sou na snade
Zeptam se jinak,proc by tuhle vyhodu meli mit pouze Homosexualove? proc ne treba trojce partneru???
a proc vlastne nekdo urcuje,ktera odchylka je jeste unosna a ktera uz neni??
Naposledy upravil Slayter dne po prosinec 19, 2005 11:28 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:28 am Předmět: |
|
|
o co jde , teplouš je taky je člověk a když se nestaraj oni o nás a nediktujou nám na co máme a nemáme právo tak proč se máme vrtat my do nich....je prostě nechme bejt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|