|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S registrovaným partnerstvím homosexuálů: |
| rozhodně souhlasím |
|
29% |
[ 32 ] |
| spíše souhlasím |
|
15% |
[ 17 ] |
| nevím, je mi to jedno |
|
19% |
[ 21 ] |
| spíše nesouhlasím |
|
12% |
[ 13 ] |
| absolutně nesouhlasím |
|
22% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 107 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:28 am Předmět: |
|
|
Diano: ale ted si to sama rekla "Možná stejně tak, jako když jeden z rodičů ( popř. oba ) chlastá, nebo je v base, nebo fetuje, nebo krade, nebo je fyzicky či psychicky jiný" tihle lidi by nemneli vychovavat deti ... jako dite bude ovlivneno kdyz ho budou vychovavat dva buzeranti tak dite bude ovlivneny tim ze otec bude v base a matka chlastat .. ani jeden par by nemnel mit deti.... (samozr. je to psany vseob.)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:29 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | NO ja napriklad nesouhlasim s r.partnerstvim ne proto,ze by snad me vadilo,ze budou mit homos "svatebni noc" .. to je mi celkem jedno,naopak podle me je nevhodne,ze budou mit ulevu z dani pri dedeni majetku po sobe,protoze doted to mohli delat pres zavet a to se dani.
Rodina (Muz a Zena) obecne se bere,ze vychovaji dite (ktere bude patit dane..proto ta uleva pri vzajemnem dedeni) to u homos nevidim..oni nemaj jaksi systemove sanci sami zplodit potomka--a navic je tu velka sance,ze se budou dozadovat /casem/ adopce..podle systemu: podej prst a vezmou celou ruku. |
Ty jsi lidovec? Takhle mluví oni. Nic ve zlým, ale tohle jsem slyšela v TV.
Je to ale názor, který je nutno akceptovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:32 am Předmět: |
|
|
jo lidovci jsem četla jakýsi výrok některýho z nich ...koho to nevém protože mě ten člověk totálně nezajímla ale napsal že homosexuální praktiky jsou prasečinky,a zvrácené ....stačí zalovit v krátké paměti , kde vysoce postavení lidé v církvi pohlavně zneužívali chlapce ...a to je samozřejmě asi normální ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:32 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Diano: ale ted si to sama rekla "Možná stejně tak, jako když jeden z rodičů ( popř. oba ) chlastá, nebo je v base, nebo fetuje, nebo krade, nebo je fyzicky či psychicky jiný" tihle lidi by nemneli vychovavat deti ... jako dite bude ovlivneno kdyz ho budou vychovavat dva buzeranti tak dite bude ovlivneny tim ze otec bude v base a matka chlastat .. ani jeden par by nemnel mit deti.... (samozr. je to psany vseob.) |
Já si nemyslím, že by dítě nemohli vychovávat dvě osoby stejného pohlaví ( znám to z praxe a je to OK ), ale tvůj názor akceptuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:37 am Předmět: |
|
|
Tak to reknu este jinak: reknu to natvrdo a naprosto cinicky,pac je zrejmi,ze to tu nejak znacna cast (cest vyjimkam) nepobira..
uleva dane byla jen v manzelstvi (!) ne za to,ze se maji radi a chteji byt spolu,ALE za to,ze muz a zena "vytvori" a vychova dalsi potomky
(pracovni silu,proste dalsi ho clena statu)
NECO za NECO
-u jakekoliv jine dvojce,ktera neni sto to systemove splnit (stejne pohlavi,nebo vztah s ditetem,nebo se zvíretem)
je to jaksi zadarmo NECO za NIC
takze takhle: hlasoval sem v ankete spise ne ..a to proto,ze je tam prave tahle danova zalezitost,ktera mi prijde nefer.. jinak info k nahlednuti v nemocnici mi,prinzi,vazne zily netrha a klidne bych ho dovolil,stejne jako,to ze se muzou navzajem privest k oltari a vzit se.....comprende??
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:38 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: |
Je to ale názor, který je nutno akceptovat. |
tohle rekne kazdej,kdo se trochu na otazku,podiva z blizka..a jestli to rekli lidovci,tak je to asi PRVNI rozumna vec co rekli.
Lidovce sem nikdy nevolil-toho jejich predsedu nemam rad..takze asi lidovec nebudu..skoda co ?
Naposledy upravil Slayter dne po prosinec 19, 2005 11:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:41 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Diana napsal: | | Slayter napsal: | NO ja napriklad nesouhlasim s r.partnerstvim ne proto,ze by snad me vadilo,ze budou mit homos "svatebni noc" .. to je mi celkem jedno,naopak podle me je nevhodne,ze budou mit ulevu z dani pri dedeni majetku po sobe,protoze doted to mohli delat pres zavet a to se dani.
Rodina (Muz a Zena) obecne se bere,ze vychovaji dite (ktere bude patit dane..proto ta uleva pri vzajemnem dedeni) to u homos nevidim..oni nemaj jaksi systemove sanci sami zplodit potomka--a navic je tu velka sance,ze se budou dozadovat /casem/ adopce..podle systemu: podej prst a vezmou celou ruku. |
Je to ale názor, který je nutno akceptovat. |
tohle rekne kazdej,kdo se trochu na otazku,podiva z blizka..a jestli to rekli lidovci,tak je to asi PRVNI rozumna vec co rekli. |
I když nemusím souhlasit, názor druhého respektuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | jo lidovci jsem četla jakýsi výrok některýho z nich ...koho to nevém protože mě ten člověk totálně nezajímla ale napsal že homosexuální praktiky jsou prasečinky,a zvrácené ....stačí zalovit v krátké paměti , kde vysoce postavení lidé v církvi pohlavně zneužívali chlapce ...a to je samozřejmě asi normální ne ? |
Hají lidovci obskurní chování vysokých církevních hodnostařů?Snaží se je nějak ospravedlňovat?Ne.Jsou to pro ně stejní zvrhlíci jako ostatní, tudíž nechápu, proč se snažíš argumentovat tímto způsobem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Meyer napsal: | Rok 2045:Svatba ...Manžel Josef Krajpl-manželka fenka zlatého retrívra Nely.Milují se a plánují adopci dítěte |
Zoofilie je klasifikována jako deviace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Meyer napsal: | Rok 2045:Svatba ...Manžel Josef Krajpl-manželka fenka zlatého retrívra Nely.Milují se a plánují adopci dítěte |
Zoofilie je klasifikována jako deviace. | "Rok 2045"
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Meyer napsal: | | Diana napsal: | | Meyer napsal: | Rok 2045:Svatba ...Manžel Josef Krajpl-manželka fenka zlatého retrívra Nely.Milují se a plánují adopci dítěte |
Zoofilie je klasifikována jako deviace. | "Rok 2045" |
Když já sci-fi beru jako podřadnou literaturu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
|
| nahoru |
|
 |
Boubelka
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 6:28 pm Předmět: |
|
|
No, myslím, že co tu někdo zmiňoval, že to dítě bude diskriminováno od okolí a proto ho nemají adoptovat... Jenže, to je zas o tom, co dělá okolí vůči nim (nikoli zda by byla výchova děcka v podobné rodině špatně řešená). Kdyby byla ostatní děcka vychovávána rozumně, s dostatečnou mírou tolerance u nich, pak by asi tento problém odpadl, ne?
To je stejné (samože to uvádím jen jako ilustrační příklad), jako když se podle mě rozumově míň obdařený debílek směje jinému děcku, že on má nový svetr, kdežto rodiče toho druhého na to nemají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
A to,že je to o tom,jak se chová"okolí vůči nim" s tím úzce nesouvisí a nemá to vliv,nebo co?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|